Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

Atakumlu

07 March 2008, 14:33:43 #165 Son düzenlenme: 08 March 2008, 00:25:06 berusa55
yok abi ya serkan isin ... cıkardı artık hala serkan celil dienler var icimizde bu dienler yuzunden bu adamlar bu durumdalar simdi ..

veis

mustafa serkan denilmesinin tek sebebi adam yok elimizde neyazıkki yoksa serkanlada olucak işdegil bu ama kemal akbabayı bile aradık napalım.

celebi

ARTIK BUNDAN SONRA GENÇLERDEN BAŞKA ÇIKAR YOLUMUZ YOK.

MeL_55

AlıntıSerkan´a ne oluyor?

Hafta başında antrenmana çıkan ve Elazığspor deplasmanında da büyük ihtimalle forma giyeceği açıklanan Serkan Aykut´un durumu belirsizliğini koruyor. Serkan´ın kaburgasındaki sakatlığının nüksettiği belirtilirken golcü futbolcunun pazar günkü maçta forma giymesinin çok zor olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Serkan için doktorumuzun son raporunu bekluyoruz" dedi.

Alıntı
Gençler iddialı

Kırmızı-Beyazlı ekipte bu sezon A Takım kadrosuna dahil edilen futbolcular, forma kapabilmek için çaba harcıyorlar. Genç oyuncular, dün yapılan taktik antrenmanda yedek takımda yer aldılar.Gençler as kadronun içine girebilmek için nefes kesen mücadele örneği sergilerken onların bu özverisi görülmeye değerdi.

MeL_55

AlıntıKapucu: Kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz

Dün futbolcularıyla toplantı yapan Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Elazığspor maçında zoru başaracağınıza inanıyorum. Hepinize güvenim sonsuz. Kazanamıyorsak, kaybetmeyeceğiz" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı. Toplantıda, futbolcularına kritik Elazığspor maçı öncesi son uyarılarını yapan Orhan Kapucu, "Bizim için çok çok önemli bir maç. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Ama, kazanamıyorsa da kaybetmemeliyiz. Bunun bilincinde maçta hareket etmenizi istiyorum. Zoru başaracağınıza inanıyorum" dedi.

ÖNEMLİ OLAN BİZİZ
Elazığspor´un İstanbulspor karşısında iki puan kaybettiğini ifade eden Teknik Direktör Orhan Kapucu,"Bu bizim için sevindirici bir haberdi. Ama, önemli olan kendimizin kazanması. Haftalardır bunu başaramıyoruz. Biz kazanırsak diğer sonuçlar o kadar önemli değil. Böylesine kritik karşılaşmalar serisinde hepinizin üzerinize düşen görevi yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

AlıntıYeri garanti

Elazığspor karşılaşmasına iki gün kala Samsunspor´da yeri garanti olan futbolculardan biri Feridun Sungur. Taktik antrenmanda Feridun, savunmanın sağında görev aldı. Sık sık hücuma da destek veren Feridun´un istekli olması Teknik Direktör Kapucu´yu mutlu etti. Feridun ise, "Çok kritik bir karşılaşma. Elazığspor maçına umutlu gidiyoruz. İnşallah hedefimize ulaşırız" dedi.

CeLiL_55

Serkan Aykut Oynadımı iyi Güzel Sakat oldumu oynamadımı Kötü 2 yüzlüler çok....

ozkan17

kapucuya katılıyorum..kaybetmemeye oynamalıyız bencede..adamların üzerine gidersek bence zaten eksık olan defans hattımız acıklar verebılır..bence bu macı orhan hoca sayesınde alırsak alabılırız..kenardan sureklı takımı motıve etmelı hoca..

alaçamlý

SERKAN AYKUT VE CELİLE saygım ve sevgim sonsuz.şuan takımın durumu biraz daha rahat olsaydı bu gün bu ağır ithamlar olmazdı belki.ama durumumuz itibari ile taraftar arkadaşlarımız gergin haliyle bolu ve ordu maçlarında samsun kümeye diye bağırdılar insanın zoruna gidiyor bu durmlar bize en çok lazım olduklerı halde yoklar.CELİL gibi bir profosyonel futbolcu gereksiz itiraz yapıyor ve 3 maç yok.boluda celil olsaydı biz boluyu her türlü yenerdik. düştüğümüz yıl sekan hakame saldırda ne oldu 10 maç ceza.kim kazandı hakem.onun için CELİL gibi bir futbolcunun akıllı olması lazım b asit kart görmemesi lazım.CELİL artık samsunspora mal olmuş bir futbolcudur inşallah futbolu bıraktıktan sonra teknik adam olarak onu görmek isterim.İMPARATOR HERYERDE İMPARATOR.KİM KAZIR ALEKSİ KARLOSU  onlar CELİLİN ....YALASINLAR.CELİLİ VE SERKANI SEVİYORUZ ama bir an önce herkes kendi işini yapsın.yarın çok geç olabilir.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: alaçamlı - 07 March 2008, 17:34:54
SERKAN AYKUT VE CELİLE saygım ve sevgim sonsuz.şuan takımın durumu biraz daha rahat olsaydı bu gün bu ağır ithamlar olmazdı belki.ama durumumuz itibari ile taraftar arkadaşlarımız gergin haliyle bolu ve ordu maçlarında samsun kümeye diye bağırdılar insanın zoruna gidiyor bu durmlar bize en çok lazım olduklerı halde yoklar.CELİL gibi bir profosyonel futbolcu gereksiz itiraz yapıyor ve 3 maç yok.boluda celil olsaydı biz boluyu her türlü yenerdik. düştüğümüz yıl sekan hakame saldırda ne oldu 10 maç ceza.kim kazandı hakem.onun için CELİL gibi bir futbolcunun akıllı olması lazım b asit kart görmemesi lazım.CELİL artık samsunspora mal olmuş bir futbolcudur inşallah futbolu bıraktıktan sonra teknik adam olarak onu görmek isterim.İMPARATOR HERYERDE İMPARATOR.KİM KAZIR ALEKSİ KARLOSU  onlar CELİLİN ....YALASINLAR.CELİLİ VE SERKANI SEVİYORUZ ama bir an önce herkes kendi işini yapsın.yarın çok geç olabilir.
eyw kardeş.  ;)

cembaba

Atakumlu

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 07 March 2008, 17:11:35
Serkan Aykut Oynadımı iyi Güzel Sakat oldumu oynamadımı Kötü 2 yüzlüler çok....

sen bunları demissin o zaman 1 adam bi mac ii oynasın sonra sen 40 yıl onun saksak cısı  olursun fikrin buysa..ii oynayan ı alkıslarız kotu oynayana tepkimizi koyarız.benim icin serkan ın bi turgut tan fark ı yok oda SAMSUNSPOR un bi futbolcusu..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: mustafasamsun5528 - 07 March 2008, 19:58:20

sen bunları demissin o zaman 1 adam bi mac ii oynasın sonra sen 40 yıl onun saksak cısı  olursun fikrin buysa..ii oynayan ı alkıslarız kotu oynayana tepkimizi koyarız.benim icin serkan ın bi turgut tan fark ı yok oda SAMSUNSPOR un bi futbolcusu..
bi adam 1 maç derken ??? Serkan Aykut gibi birisi daha yok SamsunSPora emek veren ne 1 maçı 1000 maç iyi oynadı Serkan Aykut Tartışılamaz ! Kimin Takama Neler Verdiğini Biz Çok iyi biliyoruz Sen MeRak etme...

jean

yeter da bu ne bicim sakatlik yahu olu olsa mezardan cikardi bu zamana kadar

Atakumlu

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 07 March 2008, 20:25:54
bi adam 1 maç derken ??? Serkan Aykut gibi birisi daha yok SamsunSPora emek veren ne 1 maçı 1000 maç iyi oynadı Serkan Aykut Tartışılamaz ! Kimin Takama Neler Verdiğini Biz Çok iyi biliyoruz Sen MeRak etme...

ben merak etmiom yıllardır samsunsporun icindeyim senin bildiklerini , belki de fazlasını biliom.benim problemim serkan la degil zaten kotu oynayan veya bilerek oynamayan herkezle..

HoliganSamSunLu

adamların kafaları sakat önce beyinlerindeki sakatlığı tedavi yiöntemi bulmalılar şu kadraya baksanız bir çok süper lig takımından daha iyiyiz amam bulunduğumuz konuma bakın amatör takımlardan fark yiyece durumdayız bunun için bedenden çok beyinlerin hazır olması lazım