Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

SaMsUnSpOr 55

07 March 2008, 01:22:12 #150 Son düzenlenme: 07 March 2008, 01:32:37 16 SS 1965
Alıntı yapılan: admin_ - 06 March 2008, 22:52:38

Yalnız Serkan Aykut bugünkü idmanda yine sakatlanmış. Kaburgalarında ciddi bir sorun varmış. Serkan'sız Samsunspor'un ne halde olduğu ortada maalesef. İnşallah makus talihimizi de yeneriz Elazığ'da.

Alıntı yapılan: heyyo55 - 06 March 2008, 23:13:17
biz demiştik serkan aykut takımla antremana katıldı diye haber çıktığında 3 gün sonra idmanı yarıda bırakır sakatlandım der diye bak yine sakatlığı nüksetmiş bi başlıyor antremana 2 gün sonra sakatlığı nüksediyo - 2 senedir oynamıyor ve hala sakat bu adamın doktoru yokmu ameliyat olamazmı anlamadım gitti

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 07 March 2008, 01:06:53
Ronaldoyu geçti bizim kral ,habire sakat.Adam gibi bir doktora görünsün artık .

ya artık anlayın adam oynamak istemiyo

cem 55

ukala ukala konusmayı bırak millete akıl verme bu sitede herkes herseyi senden iyi biliyo iyi algılıyo siteye daha yeni üye olan insanlar böyle cocukca msj yazmıyo mu deli oluyorum

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: cem 55 - 07 March 2008, 01:28:01
ukala ukala konusmayı bırak millete akıl verme bu sitede herkes herseyi senden iyi biliyo iyi algılıyo siteye daha yeni üye olan insanlar böyle cocukca msj yazmıyo mu deli oluyorum

oynamak istemiyor tabi her haftada sakatlanılmaz

cem 55

öyle düsünebilirsin kendi düsüncen bu seni baglar ama öyle ukala tarzda  yazıp büyüklerine seviyesizce msjlar atma sana abi tavsiyesi sonra karsılıgında kalbini kıracak msjlar yazılır üzülürsün gerek yok böyle seylere

berusa55

@Sevgili 16 SS 1965 ve cem55

Sakin! Konudan uzaklasıyorsak özelden yazısalım. Lütfen!

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: cem 55 - 07 March 2008, 01:37:47
öyle düsünebilirsin kendi düsüncen bu seni baglar ama öyle ukala tarzda  yazıp büyüklerine seviyesizce msjlar atma sana abi tavsiyesi sonra karsılıgında kalbini kıracak msjlar yazılır üzülürsün gerek yok böyle seylere

doğru diyosunda insanın artık bi yere kadar sabrı var bu adam ne zaman oynayacakki artık birilerinin bu takımı  sırtlayıp üst sıralara taşıması lazım  ben zaten süper ligden düştümmü şok felan oldum bi daha küme düşersek

ne kavgam bitti ne sevdam

yaa ne sakatlanması yhaa adam oynamamak ıcın hersey yapıyo adam  her aksam kafa buluyo  hersyın farkındayız yha

son nefes55

cembaba

07 March 2008, 12:34:48 #158 Son düzenlenme: 07 March 2008, 19:23:06 CemBaba

ARKADAŞLAR BURDA OLUM KALIM MACINA CIKACAGIZ. BURDA KONUSTUGUNUZ KONULARA BAKIN BI AYIP AMA.. ARKADASLAR, SAMSUN CIFTLIK CADDESI SONRA 56'lar GİBİ BELİRLİ BÖLGELERE ASTIGIMIZ AFİŞLE SAMSUN HALKINI MACA CAGIRIYORUZ. AYRICA BURDAN DUYRULUR. TARAFTAR GRUPLARI  OLARAK ELAZIG'A 3 OTOBUS GIDIYORUZ. TAKIMIN BIZLERE IHTIYACI WAR. VE SON OLARAK BURDA BOYLE KONULARDA TARTISMAMIZA COK UZULDUM GERCEKTEN.. LUTFEN SAYGILI VE SEWIYELI KONUSALIM. HEPIMIZ SAMSUNSPORLUYUZ BURDA.. TEŞEKKÜR EDERİM.

sbc_emir

arkadaşalrın  elazığa 5otobüs gidiyoruz tüm gruplarla biz üçotobüs gidiyoruz diger gruplarrada 1er otobüs  elazığa gelmek isteyenler www.sogutlubahceliler.org den yada samsunspor tarftarlar derneginden ulşabilirler bizlere sevgilerimle  hep destek tam destek

sbc_emir

cembaba biz üç otobüs gidiok diger iki otobüs öbür gruplara weriliyor ;D

celebi

METE

hadiii beylerrr hadiiii alcaz bu macı baska yolu amacı sartı yokkk HAYDIII SAMSUN HAYDII SAMSUN HAYDİİİİİ...YEN ELAZIĞYI SIMDI...

CeLiL_55

Ya Arkadaşlar Bakıyorumda ne kadar Nankör SamsunSPorlu kişiler var içimizde Serkan Aykut gibi bir oyuncuya bunları nası yakıştırıyosunuz Çok Ayıptır bu Dedikleriniz Yok Bilerek Oynamıyormuş da yok keyfine bakıyorda falandı filandı Serkan Aykut Kendini SamsunSPora Adamış Türkiyenin Sayılı Golcülerinden BiRisi Bu Söylenenler Gerçek Olsaydı Ztn Serkan Aykut SamsunSpor Düştüğünde Çekip Giderdi Takımdan Yapmayın Etmeyin Serkan Aykut En Yakın Zamanda Oynayıp SamsunSporu CeLiL ile BeRaber SırtLar   SaygıLaRımLa 55

celebi

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 07 March 2008, 13:20:21
Ya Arkadaşlar Bakıyorumda ne kadar Nankör SamsunSPorlu kişiler var içimizde Serkan Aykut gibi bir oyuncuya bunları nası yakıştırıyosunuz Çok Ayıptır bu Dedikleriniz Yok Bilerek Oynamıyormuş da yok keyfine bakıyorda falandı filandı Serkan Aykut Kendini SamsunSPora Adamış Türkiyenin Sayılı Golcülerinden BiRisi Bu Söylenenler Gerçek Olsaydı Ztn Serkan Aykut SamsunSpor Düştüğünde Çekip Giderdi Takımdan Yapmayın Etmeyin Serkan Aykut En Yakın Zamanda Oynayıp SamsunSporu CeLiL ile BeRaber SırtLar   SaygıLaRımLa 55

İNŞAALLAH DEDİĞİN GİBİ OLURİ. ANCAK ARTIK BİR ÇOK KİMSEDE ŞU DÜŞÜNCELER HAKİM. YA SAMSUNSPORUMUZUN DOKTORLARI İŞE YARAMIYOR YA DA SERKAN DA ARTIK BAKTI GİDİŞ GİDİŞ DEĞİL BU ŞEKİLDE YAPIYOR.