Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 06 March 2008, 13:10:57
Elazığa gitmeyi düşünüyorum,Maç 15:30 da bitse 1 saat rehin kalsak eder 16:30 13 saat yol sürse eder sabah 05:30 o saatten sonrada Bafraya araba buluruz heralde :-\

Şimdi Destek Zamanı,akalım Elazığa

onur kardeş maç 14:50 de bitse staddan 15:30 da çıksanız. 13 saat yol sürse. 04:30 da samsundasın. ;D

CeLiL_55

Bu Şartlarda SamsunSpoRumuzun Ligde Kalması Çok Zor gibi bu maçı alırsak üstümüzden büyük bi yük kalkar ya şu Serkanı iyileştirin be doktorlar adam sakat sakat Serkan Aykut Sana çokk ihtiyacı var bu takımın Celil yok ztn bari sen ol

Nuri Asan

Alıntı yapılan: celebi - 06 March 2008, 13:12:49
onur kardeş maç 14:50 de bitse staddan 15:30 da çıksanız. 13 saat yol sürse. 04:30 da samsundasın. ;D

04:30 çok erken yaa,Bafraya en erken arabalar 06.30 gibi kalkıyor 2 saat naparım Samsunda :-\

MeL_55

AlıntıKamp iptal edildi

Samsunspor´da daha önce Elazığspor maçının hemen ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Antep´e geçileceği ve burada bir haftalık kamp yapılacağı açıklanmıştı.Ancak, bu programda değişkliğe gidildi. Gaziantep´te yapılması düşünülen kamp iptal edildi.Buna göre Samsunspor maç için cumartesi günü uçakla Elazığ´a gidecek. Pazar günün oynanacak maçın ardından ise kafile, uçakla yine İstanbul aktarmalı olarak Samsun´a dönecek.

Lazoli

jean

para yok zaten ne kampi yapmaya calisiyorlar bide

Nuri Asan

Bence antalya kampı bile gereksizdi.Samsunumuzda o kadar güzel yerler varki hiç gerek yoktu fuzuli masrafa

maviay55

elazıga gitcek arkadaşlar yolunuz açık olsun kazasız belasız gidin puanlarla dönün inş.  ;)

jean

tam benim deplasmanim esasinda uzak olmasini istedigim deplasmanlardan biri keske bende olsaydim gidenlerin yolu acik olsun

sbc_emo

TOPLAM 5 OTOBÜS KALKIYOR BÜTÜN GRUPLAR DAHİL..

BİZDEN SANIRIM 2 OTOBÜS KALKCAK BELKİDE 3 OTOBÜS

yönetici

Alıntı yapılan: sbc_emo - 06 March 2008, 22:32:33
TOPLAM 5 OTOBÜS KALKIYOR BÜTÜN GRUPLAR DAHİL..

BİZDEN SANIRIM 2 OTOBÜS KALKCAK BELKİDE 3 OTOBÜS

Giden herkese kazasız, belasız yolculuklar.
Büyük Samsunspor taraftarı şanını yürütüyor yine...

Yalnız Serkan Aykut bugünkü idmanda yine sakatlanmış. Kaburgalarında ciddi bir sorun varmış. Serkan'sız Samsunspor'un ne halde olduğu ortada maalesef. İnşallah makus talihimizi de yeneriz Elazığ'da.

samsunmania

06 March 2008, 23:02:34 #146 Son düzenlenme: 06 March 2008, 23:05:10 samsunmania55
Alıntı yapılan: admin_ - 06 March 2008, 22:52:38

Yalnız Serkan Aykut bugünkü idmanda yine sakatlanmış. Kaburgalarında ciddi bir sorun varmış. Serkan'sız Samsunspor'un ne halde olduğu ortada maalesef. İnşallah makus talihimizi de yeneriz Elazığ'da.

Eyvah.Bu ne talihsizliktir anlamadım.

heyyo55

biz demiştik serkan aykut takımla antremana katıldı diye haber çıktığında 3 gün sonra idmanı yarıda bırakır sakatlandım der diye bak yine sakatlığı nüksetmiş bi başlıyor antremana 2 gün sonra sakatlığı nüksediyo - 2 senedir oynamıyor ve hala sakat bu adamın doktoru yokmu ameliyat olamazmı anlamadım gitti

ozkan17

Alıntı yapılan: ozkan17 - 06 March 2008, 02:22:23
Sevgili admin kac gundur yazmamak ıcın dırenıyorum nolur artık buna dur dıceksen de!!!su cenk denılen eskilerin yalakası,bellı olmaz eskılerden hangi karaktersızın akrabası onu artık engellemenın vakdı gelmedımı sence? bunu ole sozlerle laf olsun dıye demıyorum..cesıtlı konularda bu adamın yazılarını okursan neyı amacladıgını gorursun!!!Sadece ben kendı adıma degıl sıte ıcınde baska tartısmalara yol acmaması ıcın soluyorum ki zaten + eskı nıckı spacey ıle de neler yazdıgını hepımız gorduk kım oldugunuda bılıyoruz.kendımı zor tutuyom bunun hakkında yazmamak ıcın ancak ıcımızde olmasına dayanamıyorum ben bunun.samsunsporluyum bıle demıyor adam.

Geregının yapılmasını yarına kadar rıca edıyorum sevgili admin!!!

ali ihsan

Ronaldoyu geçti bizim kral ,habire sakat.Adam gibi bir doktora görünsün artık .