Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

edmontdante

CELİL-55 ve ÖZKAN-17 siz Adnan'ın transfer olduğu dönemde olanları ve söylediklerini hatırlamıyorsunuz galiba.Samsun'lu olabilir ama trabzonspor'un babasının vasiyeti olduğunu ve hayyalerinin takımı olduğunu söylediğini duymadınız sanırım.Ben de trabzon'luyum ama SONUNA KADAR SAMSUNSPOR'LUYUM.Adnan SAMSUN'lu olabilir ancak bizim için SAMSUNSPOR'lu değil.Burada konu Nüfus Cüzdanında ne yazdığı değil benliğinde hissettiğin RENKLER.

BAŞKA DİYE SORANLARIN İNADINA,SADECE SAMSUNSPOR

ozkan17

yok abicim bılıyorum o vasıyet konusunu falan ancak bu ıcraya aklım takıldıı ya neyse eden bulur dogru karar verdıgıne ınanıyosa ne dıyelım allah yolunu acık etsın ama onunda durumu ortada o orda yer bulacagınımı sanıyo

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 24 February 2008, 22:18:37
yok abicim bılıyorum o vasıyet konusunu falan ancak bu ıcraya aklım takıldıı ya neyse eden bulur dogru karar verdıgıne ınanıyosa ne dıyelım allah yolunu acık etsın ama onunda durumu ortada o orda yer bulacagınımı sanıyo

özkan17  bu topiç e bak herşey ayrıntılı  http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3274.0

CeLiL_55

Ben Adnanı Çok seviyordum önceden Hem Samsunluydu Hemde iyi bi SamsunSPoRLuydu ama ! O kadar Takım içinden gide gide Trabzona gitmesi bana çok koymuştu Nası Samsunlu bu adam gibi SamsunSpoRLuysan 1.ligdede oynarsın takımda tabi yönetimde saolsun sahip çıkmadı Samsunlu Musa Aydın Harika Top oynuyor adam hatta burda birçok kişide Musanın Takımdan gitmesini istiyordu beğenmiyordu çoğu kişi adam sivasta aslanlar gibi oynuyor şimdi biz daha önce Samsunlu Futbolcularımıza Sahip Çıkmalıydık

bregenz

ercument coskundere ve ekipinin futbolcu anlayisi ve futbol takim kurma anlayisi bu kadar tabiki de bi YANCI HAKKI HAYRAKI unutmamamk gerekli... bravo cok basarilisiniz tabi sizden sonra gelen

yuceli ildizide unuitmamak gerekli ...

yk55

arkadaşlar babam maçtaydı bizde ankaradan bilgileri aldık. aslında bu takım nasıl yenilir bir türlü anlamadığını söylüyor. bize gelen takımların bedavadan puan aldığını düşünüyor. neyse artık hayırlısı diyeceğiz.
GEÇEN BABAM ÇİFTLİKTE HAKKI YI GÖRMÜŞ. İŞTE ÖNCE SORMUŞ NE BU HALİNİZ FALAN. ADAMDA YA ABİ PARA YoK YÖNETİM YOK GİBİ BİLİNDİK LAFLALAR SÖYLEMİŞ. SONRA BABaM BU GİDŞLE DÜŞÜRECEKSİNİZ TAKIMI DEMİŞ. HAKKI BEY NEDESİN; DÜŞERSE DÜŞER BEN İŞİMİ YAPIYORUM   DEMİŞ.
arkadaşlar benim babam bile (yaşı 55, imam ve iyi bir taraftar) başımdan aşağıya kaynar sular döküldü dedi o an. hiç bu kadar gamsız olurmu, dedi ya insan. demekki bu şereflilerin(?) hiçbirinin umrunda değil. diye bana söyledi.
artık takım içindeki havayı siz düşünün. ben daha ne diiim artık.

HoliganSamSunLu

gülermüsün ağlarmısın denirya işte bu ikilem içindeyim şuan bizim bu hallere düşmemize güleyimmi samsunsporun durumuna ağlayayımmı iyiden iyiye karamsarlık kapladı beni kendi evinde ksk yı yenemessen sen orada ne yapıyorsun samsunsporum ve bu takımın çok muhetep futbolcu arkadaşlarım bu taraftarın sabrınımı denemeye çalışıyorsunuz eğer böyle bir düşünceniz varsa hiç boşuna uğraşmayın bu taraftar gördüğüme göre çok sabırlı küme düşsekte sukuneti koruyacak gibi görünüyor bu yoldan vaz geçin bence..

King Of The North

pitbul055

lan ercüment yine yapdın yapacağını.yemin ederim sen kanser edersin insanı.yediğin goller koymadıda ilk yarı bitiminde soyunma odasına giderken o eldivenlerle formanı çıkarıp atdınya helal olsun sana...içimden seni öldürmek geliyor ama ne yazıkki senin gibi bir adamı öldürmenin cezası var bu ülkede

ali ihsan

celil ve serkan olmadımı çok vasat bir takım olduğumuz açık.Ayrıca bu iki isim sahada olduklarında takıma SAMSUNSPOR ruhunu yansıtan ve takımın maça asılmasında etken olan isimler.O nedenle oynamadıkları zaman skora etkilerinin haricinde takıma psikolojik olarak sağlayacakları katkıdan da mahrum kalıyoruz.Durum bu kadar açıkken özellikle celil -ki isyan etmekte ne kadar haklı olsa da- kart konusunda dikkatli olmalı ve takımı yalnız bırakmamalıdır.Serkan'ın  sakatlığı ne durumda bilemiyorum ama inşallah en kısa zamanda düzelir,ona ihtiyacımız gün gibi ortada çünkü.
Ayrıca SAMSUNSPOR hangi ligde olursa olsun kalbi Kırmızı-Beyaz-Siyah renklerle atan binlerce yürek onların arkasında her zaman olacaktır.Kalbi o renkler için zaten çarpmayanlarada uğurlar olsun.Biz onları tutmayalım !!!

pitbul055

lan 6 pasın içinden o gol yenirmiydi angut.1 gün geçdi hala isyan ediyorum nasıl yenir o gol diye

Baþkent_55

arkadaşlar öncelikle bu kadar vurdumduymaz taraftar olduğumuz için kendimizide suçlayalım....ercüment formayı çıkarıp atmış sinan taraftara küfür etmiş hakkı umrumda dil demiş.......ya allah aşkına ne oldu bizim bu taraftarlara ya ......ben şu an ankaradayım ve inanaın samsunda olsam ki geleceğim zaman ilk işim tesislerin önünde pusuya yatmak olacak önüme gelenin ağzını burnunu nereye gelirse sizi gidi ruhsuz ibneler lan ******* 3 kuruşa forma satan hainler yeter lan ........la bu taraftar mağlubiyetlerden sonra kendi otobüsünü paramparça etti lan acırmı sizlere zannediyosunuz.neymiş efendim bunları bide alkışlayacağız eğer samsunspor bu futbolcularla ligde kalacaksa kalmasın adam olan bundan sonraki maçlara çıkmaz ya herifler resmen bizi dinamitliyor farkında değilmisiniz yaa.çıkartın süper gençleri onlarla oynayalım .......ya biz bu kadar alçaldıkmı bu futbolcular staddan niye bu kadar rahat ayrılıyor sokakkta nası rahat dolaşıyor hiç soruyomuyuz kendimize .......hangi futbolcu yenilgiden sonra diz çöküp taraftarından özür diledi .......bakın samsunun gençlerine 3.ligde harikalar yaratıyolar bizde elin çapulcularını toplayıp bide onları kendimize sövdürüyozz.....alllahım yaa kabus olmalı koltukları söküp sahaya  atcağınıza iki sopa alıp elinize futbolcuları evire çevire dövün bak ozaman samsunda yer yerinedn oynamıyomu .....sabır sabır bi yere kadar yaa ......sevgili il güvenlik kurulunada bi kaç lafım olacak allah sizdende razı olsun samsunun düşmesine bi çanak da siz tutun ya.......gözünüz korkuyo demiz samsunspor taraftarı birleşir olayların önüne geçemeyiz diye her yeri parmaklıklar la donattınız duvar örseniz kaç yazar ya ........İLK  SAMSUNDAKİ MAÇTA SAMSUNDAYIM  JANDARMAYI BIRAK O İBNELERİ ELİMİZDEN ALMAK İÇİN BORDO BERELİLERİ GETİRİN .........BİZİM İÇİN ASIL OLAN SADECE SAMSUNSPORDUR FORMANIN İÇİNDEKİLER GÖZÜMÜZDE ZERRE KADAR DEĞERİNİZ YOK ARTIK ........

ozkan17

başkentt yazdıgın her harfe ımzamı atarım..hatırlayın arkadaslar super lıgde oldugumuz seneleri..bir mac yenılınce ne baskı kuruyoduk taraftar olrak takımın uzerınde bir mac yenılınce obur macı ya alacakdır samsunspor yada alacakdır..ama sımdı bir puan almısız 6 haftada sukredıyoz...neredennn nereye..beyler hatrlarmısınız superlıgdeyken kenanın yedıgı dayagı??? gece antrenmanı cıkısı ne dovmuslerdi kovalamıslardı onu ve onları..

Ercumentden sezon basında oyle umutluydum ki artık samsunsporumuzun kale sorunu cozulmusdu dedım..ama ısde durum ortada..zıvanadan cıkdı basda ercument olmak uzere tum oyuncular serkan da dahil..!!!Ya samsuna gitsem warya ilk işim benımde o antrenman sahasının orda nobet tutmak olcakk ahh birini gorsem orda 17 yasında birinden laf yemek nasıl bir rezillik bunu bi yaşatabilsem onlara!!! dicek bısey bulamıyom yaa işimiz allaha kalmıss celil celil celil..ötesii yok bunun..CELİL CELİL CELİL keske zamanında celilin sözlerini dınleseydık ılk dustugumuz sene :-[ :-[

Northone

Başkent_55   helal olsun sana yazdıklarına söylenecek söz yok bu iş dediğin gibi bu kadar basit aslında
mesela adnan trabzonlu olup trabzondan samsuna bu şekilde gelselerdi adnan bi daha trabzona adımını atamazdı. g*t korkusundan dışarı çıkamazdı. biz de adam oynamasın satsın takım umrunda olmasın sonra gece alem yapsın maçda biz onları alkışlayalım. futbolcular taraftarlarının kim olduunu daha anlayamamış bence bunu göstermenin vaktı geldi geçiyor.
sonra çok geç olcak...

bregenz

yk 55

baksama babaniniz yanlis yapmis ...bi defaya mahsuh gunaha girebilirdi iamam efendi nasil mi ...he demek umrumde deeel diyecekdi hee..aninda ucan kafa hane amiog  orhan atmisdi ya mustafa denizliye ucan kafa oöle atackadi ona imam efendi hakki kendine gelecekdi aaq coco nankör pic hakki ...adam mi oldun 18 girmiyordun ercanin bakalvaa dukkaninda sinek avkiyordum simdik adam oldun isini yapiyor aq iskerendulusu ....

böle adamlar topcu diye geciniyor