Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

veis

42 milyar pirimlerinide aldılar ama bu iş para işi degil adamlar kazma olmuyor işte.

körfez55

serkan ve celil takıma dönmedilçe puan almamız imkansızzzzzzzzz.inşallah en kısa zamanda dönerler ve kazanmayı hatırlarız.forvetsiz bir takımdan daha fazlası beklenemz zaten.haa kaleciyide unutmamak lazım.kalecimiz de yok adam gibi.

METE

SENİ SEVDİM DİYEEEEE DELİ DEDİLER ALDIRMADIM SENİ SEVDİĞİM İÇİN
BIRAKIRDA BİRGÜN GİDER DEDİLER KIRDIM DOSTLARIMI HEP SENİN İÇİN............... :D :D :D

berusa55

arkadaslar bazen diyoruz ya hani bir iki adama bel baglanır mı diye...ama bu söz malesef samsunumzda gecerli değil bu sezon...serkansız oynadığımız hiçbir macı alamadık. ve serkan da inatla iyilesmeyecegim diyor. canerden hayır yok. celil deseniz kırmızı görürü o da yok...ne yapacak peki bu gencler? hep genclerle olcak iş değil ki bu...

veis

ya tamam forvet yokda peynir ekmek gibi gol yiyiyoruz buna çözüm bulmak lazım

maviay55

DOKUNMA boşuna dokunma yaram çooook dokunmaaa merhemle ilaçla aram yokkk 

CeLiL_55

Anlatamıyoruzki Gençlerle Maç kazanılmaz Serkan CeLiL +Caner olmadan 3 puan alınmaz !

ozkan17

ULANN SKOR TARAFTARI DEGILIZ LANN GENEDE İNADINA HERSYEE RAGMEN SAMSUN SAMSUN SAMSUN SAMSUNSPOR LANNN

veis

harbisamsunsporlu5517

son dakıkaya kadar umıtlıydık yazık oldu acaba turgutun golu gercekten ofsaytmıydı

Vural temiz

ne gencleri ya, bunlar olsa olsa armut olurlar

hakan55

önümüzde 3 deplasman hıç de hoş gozukumuyor sonumuz ama hadı hayırlısı  oynayan kazanıo abı onlarda 3  4  tane ayak yokya ıyı oynayan kazanıo

maviay55

seckin55