Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 23 February 2008, 23:35:07
Fotoğrafta en başta görünen Samet mi? Eğer o ise ne zaman döndü geriye?

Ayrıca KSK taraftarı akşam saatlerinde 3 otobüs çıkmış yola. Geçen sene dostane görüntüler seyretmiştik tribünlerde. Onlara kazasız, belasız yolculuklar diliyorum. Tribünde dostluk sahada ise Samsunspor'umuz kazansın.

evet o samet - abi o geri döndü ya gaziantep istemedi yeni başkanları gelince kovuldu transferin son günü gelip bize boş mukaveleye imza attı haberin yokdu heralde

edmontdante

AFRA'da sinema'da bizim seansı beklerken takım diğer salondan çıktı.Ne yalan söyleyim o an net olarak anladım ki SADECE  RENKLERE VE ARMAYA AŞIKMIŞIM.Sanki hepsi düşmanımmış gibi hissettim hoca hariç..Sanki bizleri bu hallere düşüren ,koskoca EFSANE SAMSUNSPOR'u süründüren bunlar değilmiş gibi hareketler,kasılmalar falan.  Hocanın yüzünde  yerleşmiş bir gülümseme vardı.Yapılan eleştirilere rağmen içimde hocaya karşı bir güven var  hocalığı hakkında hiçbirşey bilmememe rağmen.Belki  de bu şimdikilerin bizlere yaşatamadıklarını zamanında hocadan görmüş olmamızdan kaynaklanıyor sonrasında takımdan ayrılmış olsa da.

Maç için de içimde ümit var nereden kaynaklandığını bilmediğim.Umarım yanılmam.

King Of The North

Ya gece saat kaç oldu uyku tutmadı,bu maçı mutlaka almamız lazım,çok kahroluyorum biz bu hallere düşecek miydik. :'(

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: maximum_55 - 24 February 2008, 01:39:00
Ya gece saat kaç oldu uyku tutmadı,bu maçı mutlaka almamız lazım,çok kahroluyorum biz bu hallere düşecek miydik. :'(

elbet geçecek bu günlerde sonra biz güleceğiz hep  ;)

King Of The North

ya kardeş şu 3 hafta geçsin de kayıpsız bu sene daha bişey istemem ne yalan söylim,Nisanda askere gidecem kafam rahat gitmem lazım.

US

off vallaha su samsun yuzunden uykumuzdan oluyoz heee

HaSaNCaN

Sadece Samsunspor

arkadaşlar az sonra yola çıkcam stad yolunu tutacağım ama bişe anlatmam lazım gece bi rüya gördüm samsunspor 3-0 ksk yı yeniyordu ama samsun 10 kişi kalmıştı ve maç 3-0 bitmişti golleri (turgut,sercan ve biri daha atmıştı onu hatırlamıyorum) inş. gerçek olur

geri döndüğümde galibiyet yazıları yazmak dileği ile sizde siteden destek verin gurbettekiler  ;)

CeLiL_55

Serkan CeLiL Caner olmadan Kim Galibiyet Düşünebilir hayel kurmasın kimse gençler iyi oynayıp beraberliği kurtarmalı. ;)

veis

biz bugün yenmeliyiz yenmek için herşeyi yapmalıyız ve son söz YENECEGİZ...

harbisamsunsporlu5517

ilk yarı gol bulablırsek bu maçı rahat alırız

Kadir ÇELEBİ

Radyoda sorunmu var arkadaslar  bileniniz varmı ?

harbisamsunsporlu5517

evet bendede sorun var calışımıyor suan inş mac saati çalışır

veis

hadi bismillah ugurlu gelir inşallah.allah yardımcıları olsun.

yasemin 5516

inşaallah kazanıcağız bu 3puan bizim olcak buğün