Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

pitbul055

valilik kararı alsın kardeşim.maratona giren taraftarın alnında grupdandır diye işaretmi var.isteyen istediği yere girmekde özgürdür.herkes maratona girer içerde birleşir takımını destekler.maratonda toplanıldı diye polis dışarımı atacak.biletini kapan maratonaaaa

sycetin_55

Alıntı yapılan: celebi - 21 February 2008, 12:49:24
bak kardeşim ben işin içine biraz muziplik olsun dedim hemen sinirlendin sanırım.kusura kalma sadece ben malatyayı sevmem o kadar.kızdırdıysam özür yani ;)

güzel kardeşim kızmam sana neden kızim bir de yanı renklere gönül verdiğim bir taraftara ama nereye kadar bu kızgınlık hep zarar gören kendi takımımız olur ben kin kusmaktan yana değilim sadece takımımıza destek verelim.
malatyayı sevip sevmemek önemli değil önemli olan SAMSUNSPORUMUZU her zaman sevmek desteklemek.

sycetin_55

Alıntı yapılan: onurbas - 21 February 2008, 12:57:37
MALATYA deplasmanına gitmeyen lütfen burda bedava yorum yapmasın GİRESUNA BASARILAR

sevgili onurbaş daha düne kadar sakarya ile de aramız iyi değildi. Şimdi allaha şükür iyi.
Malatya deplasmanına gidemedim keşke gidebilseydim. Ben yine de şuna inanıyorum öfke kin nefret sadece dış tehdit ve içdeki bölücü güçlere karşı olunduğunda etkin olmalı.
Samsunsporumuza karşıyaka maçında da tam destek verelim ve tahriklere hiçbir zaman kapılmayalım.

sycetin_55

Alıntı yapılan: pitbul055 - 21 February 2008, 12:59:52
valilik kararı alsın kardeşim.maratona giren taraftarın alnında grupdandır diye işaretmi var.isteyen istediği yere girmekde özgürdür.herkes maratona girer içerde birleşir takımını destekler.maratonda toplanıldı diye polis dışarımı atacak.biletini kapan maratonaaaa

bence de bu maç maratondan desteklenmeli ancak şöyle bir durum var kocaeli maçında çıkan olaylar sonucu federasyon para cezası verdi peki neden? çünkü  bu sezon ilk tribün olayı yaptık da ondan şimdi bu maçta diyelim ki yan hakem yanlış bir bayrak kaldırdı ya da karşıyaka taraftarı bizi tahrik etti ve sonuçta o istemediğimiz fakat önüne de geçemediğimiz olaylar oldu ne olacak peki federasyon hafta ortası alacağı karar ile ya sahamızı kapatacak ya da -büyük olasılıkla- seyircisiz oynama cezası verecek.
Kim şimdi bu cezayı takıma aldırmak ister tabi ki hiç kimse ama kendimize dur diyemezsek ve hemen tahriklere kapılırsak olacağı bu.
lütfen ne olursa olsun bir şey yaparken bir an ötesini düşünelim samsunsporumuza köstek değil destek olalım ve elbette maratondan destek olalım...

samsunlu_alemdar

valiligin aldıgı karara bakkkkkkk   gülmemek elde degil şu aglanacak halimizeeee halkı örgütleyip samsunspor için daha hayırlı ne yapabiliriz onu düşünsünler baştaaaa

harbisamsunsporlu5517

vardır valimizin bir bildiği durun bakalım sadece bir maçlık ayırmış gruplarımızı bu takımın kötuluğunu istemiş olsaydı kayyumdan kurtarmak için ugrasmazdı çoktan kilidi vururdu herkes daha akıllı olur elini vicdanına koyarda dahada sökmez koltukları

Lazoli

21 February 2008, 15:30:57 #81 Son düzenlenme: 21 February 2008, 18:37:34 admin_
Dostum hani biz elaziga sempati duyuyorduk. herifler bize yapmadiklarini birakmadi tabi simdi kemik dayandigi icin kedi kedi geliyo "toros kaplanlari".  aloo biladerler kendinize gelin ne bicim bi istir bu. hani samsunun samsundan baska dostu yoktu? önce MALatyalilardan basladik simdi sira Trabzon dami? noluyo yaw ne isi var bu herifin bizim temiz sitemizde. HEM GIRESUNSPORA BASARILAR HEMDE ELAZIGSPORA. Insallah elazig kalacak MALatya düsecek. hani malatyanin yapmadigi kalmamisti bize? birakin taraftari polis bile dayak atti taraftarimiza. mesale yagmuruna tutuldu büyük samsunspor taraftari. malatyali kallestir gelenleri böyle yetistir! slogan budur! admin allah askina sil sunu. biz belki parasiz pulsuz olabiliriz ama bizi biz yapan matalitemizi, benligimizi, kimligimizi, ideolojilerimizi kaybetmedik. ne yani kötü günde eski düsman dost mu oluyor? birakin bu isleri allah askina. istemiyoruz malatyaliyi burda. bazi arkadaslarda sanki bizimle MALatya arasinda olup biteni bilmiyo heriflen kanka olacaklar.

RAHMETLI M.TEOMAN TAS da MALATYA DEPLASMANINDA MESALELEERIN ALTINDA KALDI!

KEMIKLERI SIZLAMIYACAKMI ACABA?

ozkan17

ne MALatyası ne basarısı yaa..ınsallah kume duserlerde kurtuluruz sunlardan..gerci tanerı sattıkdan sonra onlar bu lıgde kalabılırlermı oda ayrı bı mesele

pitbul055

so..kim MALatyaya.SAMSUNSPORUN SAMSUNSPORLUDAN başka dostu yok.admin kardeş öğle herkes günü birlik üye olmamalı.bazı sitelerde gördüm.üye olurken T.C. kimlik nosunu istiyorlar.bukadar basit olmamalı bu siteye hemen üye olup yorum yapılmamalı.gördük kocaelili ib...leri.neler yapdılar burada.demek ders almamışız.hatda üye olacak kişi burdan daha önce üye olmuş kişiyi referans göstermeli.bence en mantıklısı bu.üye olacak kişi daha önce üye olmuş birisininin ismini verir sende özel mesaj atarsın doğrularsa üyeliğini onaylarsın...

celebi

Alıntı yapılan: pitbul055 - 21 February 2008, 16:56:45
so..kim MALatyaya.SAMSUNSPORUN SAMSUNSPORLUDAN başka dostu yok.admin kardeş öğle herkes günü birlik üye olmamalı.bazı sitelerde gördüm.üye olurken T.C. kimlik nosunu istiyorlar.bukadar basit olmamalı bu siteye hemen üye olup yorum yapılmamalı.gördük kocaelili ib...leri.neler yapdılar burada.demek ders almamışız.hatda üye olacak kişi burdan daha önce üye olmuş kişiyi referans göstermeli.bence en mantıklısı bu.üye olacak kişi daha önce üye olmuş birisininin ismini verir sende özel mesaj atarsın doğrularsa üyeliğini onaylarsın...

Aslında süper olur güzel bir mantıkyapılırsa iyi olur ancak ilk defa üye olacaklar var diyelim siteden de birini tanımıyor ve üye olmak istiyor ve samsunsporlu nasıl olacak bu arkadaşlarımız nasıl üye olcaklar buna da bir çare bulmak gerek

veis

vali veya başbakan farketmez herkes yerinde görevini yapar samsunsporumuzda kaf kafı evine elek eder gönderir allahın izniyle.ama şu siteye üyelik konusundada haklısın yeni üyeler ve kimliksizlere biraz özen gösterilmeli.gerçi şuana teoman abinin yoklugunda oldugumuz için aksaklıklarda normaldir bence.

yönetici

Her konuya doğru dürüst tanımadığınız timofte'yi karıştırmaktan vaz geçin artık. Malatyalı bir kişi gelmiş ve aklı başında şeyler yazmış. Biz malatyayla internette kavga etmediğimiz gibi internette de barışmayız. Eğer forum kurallarına aykırı birşeyler yazarsa atarız. Forum yönetimi olarak hiç birinizden daha aşağı Samsunsporlu değiliz, merak etmeyin.

Ayrıca her gün ortalama 2-3 tane başka takım taraftarlarından üyelik talebi geliyor ve hemen hepsini reddiyoruz zaten.

@Pitbull
Yaz aylarında benzer birşeyler yapmayı planlıyoruz. Ben ee bıktım sanal bir kimliğin arkasına sığınıp atıp tutanlardan.

Lazoli

Alıntı yapılan: admin_ - 21 February 2008, 18:38:13
Ayrıca her gün ortalama 2-3 tane başka takım taraftarlarından üyelik talebi geliyor ve hemen hepsini reddiyoruz zaten.

e ne diye ozaman MALatyali birine izin veriyosun da baska takim taraftarlarina izin vermiyosun admin?

bani basma ama sormadan edemedim.

mehmet yılmaz

@KOS
Admin değilim ama yetkili birisi olarak sana ben cevap vereyim.
Malatyalı arkadaş Timofte'nin vefatı dolayısıyla taziye bildirmek için üye oldu. O süreçte başka takım taraftarı olan pek çok kişinin üyeliği kabul edildi. Düşünebiliyor musun, insanlar acımızı paylaşmak için üye olmak istiyorlar ama biz onları reddediyoruz. Yakışık alır mıydı sence?

Nitekim üye olan pek çok kişi 1-2 mesaj yazıp ayrıldı. Malatyalı arkadaşın bugüne kadar yazdıklarında herhangi bir tahrik, terbiyesizlik yok. Admin'in de dediği gibi öyle bir şey olursa zaten atılır forumdan.

Adam hemen hiçbirşey yazmamışken bu kadar abartmanın alemi yok. Kimsenin Malatya ile dost olduk dediği de yok zaten.

Lütfen artık KSK maçı yorumlarına dönelim.

alperen_55

bu maçtan galibiyetle ayrılırsak, takım için çok büyük avantajlar sağlayacağına inanıyorum.çünkü diğer maçlarda serkan aykut ve celil de katılacağından takım ayrı bir hava yakalar ve birden kendimizi ilk altı hesaplarıyla bulabiliriz. ne dersiniz....