Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

beşnumara

istatistiklere bakıyorum yeneriz diyorum şuanki durumumuza bakıyorum serkan yok celil yok ruhsz  caner yok yenemeyiz diyorum

HaSaNCaN

Arkadaşlar ne kadar arkadaşınız varsa getirin maça kocaeli maçındaki gibi az olursak vah halimize. Nerde o malatya kartal maçındaki günler. Kim var kim yok çağırın.

cembaba

arkadaşlar yarın bırlesme olmayabılır. ama kim war kim yok cagırın gercekten.. hadi maça gidiyoruz diye yarın mutlaka yenmemız lazım :!

King Of The North

Mutlaka almamız gereken bir maç,çıkış için en uygun zaman,hemen alt sıralardan kurtulmalıyız,Ksk maçını alırsak büyük moraş bulmuş oluruz,Bolu maçında zaten gereken neyse yapacağız taraftar olarak.

maviay55

çıkış için galibiyet şart..ksk gelsin hos gelsin puansız gitsin inş.

Baþkent_55

Baþkent_55

kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Sadece Samsunspor

SaMsUnSpOr 55

Sadece Samsunspor

SaMsUnSpOr 55

Lazoli

lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

samsuuuuuuuuuuuuuuuunsipooooooor

US

SAMSUNSPORUMUZ inşallah su karsıyaka macını alarak cıkışa gececek ..

Şu macı alalım bn samsunsporumuzun iyi bir takım olma yolunda ilerleyecegini düşünüyorum...

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunsporlu Futbolcular, Karşıyakaspor Maçı Öncesinde Sinemada Film İzleyerek Stres Attı

Uyum AVM'de bulunan Moviezone Sineması'nda ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı 'Recep İvedik' adlı filmi izleyen Samsunsporlu futbolcular, yarın oynanacak olan Karşıyakaspor maçı öncesi moral depoladı. Ligde küme düşmemek için alt sırlardan kurtulma mücadelesi veren ve Karşıyakaspor maçının hayati önem taşıması nedeniyle oyuncuları maça motive etmeye çalışan teknik direktör Orhan Kapucu, aşırı motivasyon nedeniyle oyuncuların saha içinde hata yapmamaları için sinema izleterek stres atmalarını sağladıklarını kaydetti.

EN SON KOLPAELİ MAÇINDAN ÖNCE SİNEMAYA GİTMİŞLERDİ 3-0 YENİLMİŞTİK İNŞ. YARINDA ÖYLE OLMAZ

mehmet yılmaz

Fotoğrafta en başta görünen Samet mi? Eğer o ise ne zaman döndü geriye?

Ayrıca KSK taraftarı akşam saatlerinde 3 otobüs çıkmış yola. Geçen sene dostane görüntüler seyretmiştik tribünlerde. Onlara kazasız, belasız yolculuklar diliyorum. Tribünde dostluk sahada ise Samsunspor'umuz kazansın.