Okan KOCUK

Başlatan brigand, 21 June 2023, 08:52:42

« önceki - sonraki »

olcay

Derdim vardı canım sıkkındı, sağolasın yine saçma bi gol yedin, sana sövmekten derdimi unuttum

olcay

Okan'ım üzülmesin, morali bozulmasın diye gol yemeye devam ediyoruz. Yeter ki o tek kaleci olsun. Rekabet olmasın. Biz maç kaybetsek de Okan'ımın keyfi daha önemli.

Verdiği maç sayısı aldığının 2 katı. Nasıl milli takım kalecisiyse.

Lusage

Okan'a gereksiz yüklenildiğini düşünüyorum. Yan top hariç ligdeki yerli kaleciler içerisinde en iyi bir kaç kaleciden birisi. İlk golde dokunmasa zaten goldü. Direkten döndü zaten o topa yapacağı birşey yoktu. 2. golde ise önü kapalıydı.

olcay

Bir kaleci düşünün baraj kurduruyor. Golü yedikten sonra sizden dolayı topu görmedim diyor.

Önceden sinir ediyordu, artık eğlendiriyor.

brigand

Bu takımın 1 numarası olacak kapasitenin çok ama çok altında. Süper Lig'e tekrar çıkışımızın ilk transferiydi. Szumski'nin önünde kaldı sezon biterken. Ertesi sene transfer yasağı varken Szumski gitti tek kaldı kalede, hiç rakibi olmadan. Bu sezona başlarken yönetim büyük bir transfer çalımı yedi Tornqvist konusunda. Posiadala'nın 6 aylık gelmesi de bu çalımın ağır cezalarından oldu. Bir bakıma Okan yine tek ve rakipsiz kaldı diyebiliriz. Bu şartlar altında zaten yetersiz yeteneği olan bir ismin bir de formda olmasını beklemek gerçekten büyük skandal oluyor işte. Yaşayıp yaşayıp görüyoruz ve akıllanmıyoruz. Ceza sahası hakimiyeti, oyun kurma yeteneği ve temiz ayakları olmayan, sadece çizgide kalan bir isimle Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Bu artık  hayalperestliğin de ötesine geçiyor. Taraftar da artık dayanamadı ve tepki göstermek zorunda kaldı. Çünkü başka türlü bu konuda yönetimin alıklığını değiştirme imkanı kalmamıştı. Bu takıma en azından belli bir standardı olan kaleci transferi şart. Okan ise başkanın tabiriyle yedek kaldığında çok üzülüyormuş, gider herhalde bizden daha başarılı takımlara !