Okan KOCUK

Başlatan brigand, 21 June 2023, 08:52:42

« önceki - sonraki »

isyan

Baskan cenesini kapasa, oyunculari yem etmese, bos yere baski olusturtmasaydi bugün o hatayi yapmazdi buna eminim. Canin sagolsun.

Furkan

İstanbul'da Galatasaray maçında tribündeydim. Gole sebep olan hatası dışında, kale vuruşlarını da çoğunlukla dışarı attı Okan. İlk defa bu kadar hata yaptığını gördüm ama hiç kızmıyorum, art niyet de aramıyorum. Çünkü çıplak gözle maçta yaşadığı tedirginliği çok net bir şekilde gördüm. Kim bilir kafasında neler vardı. Maç öncesinde, maalesef Samsunspor'umuzun Galatasaraylı başkanının bilerek veya bilmeyerek yaptığı açıklamalar ve akabinde ulusal medyada oluşan gündem ile baskı, Okan'ı alıştığımız formundan uzaklaştırdı. Muhtemelen, "Hata yapmamalıyım." "Ya hata yaparsam?" gibi sorularla boğuştu maç boyunca.

Olan bize oldu ama olanlarda en az hatası olanın Okan olduğuna eminim...

jean

Cok kotu gol yedi ne yazikki maglubiyete sebep oldu

Stoper

1-1 sonuçlanan Alanyaspor maçında sahanın en iyisiydi. Net pozisyonlarda kalesinde devleşti.

Elyesa

ilk defa seni ovcem HELAL olsun okan Hakkini vermek lazim helal olsun Aldigin para sonuna kadar helal olsun boyle devam kocum benim...O ne kurtarisdi beee ADAM

olcay

olcay

İçine ettiği maçlar, kurtardığı maçları geçti.

Kasımpaşa maçı da Antalya maçı da sayesinde çöp oldu. O kadar adam mücadele ediyor, bir hatası maçı götürüyor.

Artık bir mahcup ol da maç kurtar

jean

Sacmaladi ligin ikinci yarisinda yinede yedek kaleciden iyidir sezon sonu kaleci sart

olcay

Okan'a iş düşmedi ama eğer iş düşseydi, kalbi ile aklının çelişeceğinin sinyalini gerekli yerlere çaktı.

Tıpkı eğrici doğrucu Emre gibi

55.hakan

Allah'tan Son dakika sarı kartı Soner görmüş Okan Eyüp maçında Okan oynayacak.

olcay

Kesinlikle önüne bir kaleci alınması Lazım. Maalesef hiç güven vermiyor

brigand

Bana göre sene sonu yolların ayrılması gereken isimlerden. Kesinlik SüperLig seviyesi bir kaleci değil. Buralarda oynuyor diye o yetenekte olduğu söylenemez. Bir kalecinin yan top konusunda zayıf olmasını anlayabilirim ama hiç olmamasını anlayamam.

olcay

Yine senenin son maçında yaptın şovunu s.ktin attın

jean

Son mac gereksiz gol yedi neyseki cevirdik maci

Sol Açık

Okan, dev gibi bir kaleci ama yan toplarda anormal bir zaafı var. Bunun yanı sıra, topu oyuna sokmada da vasat.

Buna karşın diğer tüm kalecilik özellikleri gayet iyi.

Yine de bu yan top zaafını çözemedikçe kalede güven veremeyecek. Bu yaştan sonra çözebilir mi? Bu boydaki iyi bir kaleci çözebilir. Bakıp göreceğiz, ama en az kendisi kadar iyi bir kaleci daha alınarak ilk 11 için rekabete sokulmalı.