Bank Asya 1.Lig, 23.Hafta | SAMSUNSPOR 1 - 2 Karsiyaka (Resimler 40. sayfada)

Başlatan MeL_55, 17 February 2008, 16:05:27

« önceki - sonraki »

samsun155

son nefes55

ne yapmaya çalışıyor bu vali
tribünler bir oldu cümle alem g... oldugundan bu kararı aldılar herhalde
bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecek

Sadece Samsunspor

Alıntı Kapucu'dan oyuncularına uyarı!

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Orhan Kapucu gözetiminde yapılan çalışmaya, sakatlığı devam eden Caner katılmazken, Serkan Aykut ise salonda çalıştı.

Taktik ağırlıklı çalışmada, oyuncular kondisyon çalışmasının ardından dar alanda kısa pas ve yarı sahada pres çalışması yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda teknik direktör Kapucu, hata yapan oyuncuları sık sık uyardı.

Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Kapucu, geçen hafta Orduspor ile deplasmanda zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi.

Güçlü rakipleri karşısında alınan bir puanın önemli olduğunu ve bu puanın tesadüfü olmadığını ifade eden Kapucu, ''Orduspor maçından alınan puanın tesadüfü olmadığını, Karşıyaka maçı galibiyeti ile kanıtlamak istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Ama oyuncularıma güveniyorum'' dedi.

Kapucu, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmada taraftar desteğine de büyük ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, ''Taraftarımıza da görev düşüyor. Takıma verecekleri destek sayesinde rakibimiz karşısında olumlu futbolumuzla galip ayrılacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek çalışma ile Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürecek.

20.02.2008   

Kaynak : AA

sycetin_55

celilin ve serkanın yokluğunda zor bir müsabaka ama ben turgut ve sefa gibi gençlerimizle galibiyeti elde edeceğimize inanıyorum.

sycetin_55

Alıntı yapılan: alemsirinler55 - 20 February 2008, 18:47:32
ne yapmaya çalışıyor bu vali
tribünler bir oldu cümle alem g... oldugundan bu kararı aldılar herhalde
bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecek

napalım biz yine ayrılmayalım kale arkası olsun maraton olsun hep beraber olalım bu takıma her zaman destek verelim

sbc_emir

arkadaşlar kocaeli maçında  çıkan olaylardan dolayı birleşen bu taraftarı ayırmak yanlış oluyor yani bizim bu buyük güzüde samsunspor taraftarımızzızn ayrıması çok saçma ben bir söğütlübahçeli olarak bu kararı yanlış buluyorumm yarın bügün süper şige çıktığımızdaa nolcak o zmn hiç taraftaR GRUBU gelmesinn yani böyle bi mantık olamazz

HaSaNCaN

Arkadaşlar kesinlik marotonda olmamız lazım. Hayatta girmem kale arkasına. Kimse bizi ayıramaz. Ölümden gari.

derebeyi_44

Alıntı yapılan: celebi - 20 February 2008, 15:18:18
SAĞOLASIN ARKADAŞIM BİR MALATYASPORDAN BU TİP BİR DÜŞÜNCE ALMAK GERÇEKTEN ŞAŞIRTICI VE GÜZEL TEKRARDAN SAĞOLASIN.

Alıntı yapılan: Northone - 20 February 2008, 17:13:20
ilk önce derebeyi_44  arkadaşımızın yaptığı yorumdan dolayı gerçekten teşşekürler
karşıyaka maçında bence yine eskisi gibi olur aykut çepni ikinci yarı kapıları açar yine maratona geçeriz.

biz 1. lige çıkarsak her maç karşı takımın taraftarı gelcek o zaman ne olcak :-\

öncelikle tekrar başarılar dileyerek başliyorum..
biz kendı aramızda bır bırımızı yerken bizi alt sıralara cektıler arkadaşlar bırbırımıze düşürduler ister istemez federasyon olsun başka takımlardan dolayı son haftalara gerılımlı gırdık ve istenmeyen olaylar ve kavgalar cıktı ve ıkı guzıde takımızda kume düştu ama şimdi birlik zamanı samsun bu lige samsunspor lazım kocaeli lazım sakarya lazım malatya vs trıbunlu ıllerımızın olması lazım kasımpaşa.oftaş.ist bld.ankara bld vs seyırcısız takımların yerını bızım almamiz lazım onun için 12 adam her zamankı yerınde olsun karşiyaka maçinda inş kazanırsınız

www.malatyasporlular.com

ozkan17

CeLiL_55

CeLiL ve Serkan yok SamsunSpoR Maçı Alması Çok zor Beraberlik olur en fazla ! (PaRa Olmadan SamsunSpoR DüzeLmicek)

sycetin_55

Alıntı yapılan: derebeyi_44 - 21 February 2008, 01:40:30

öncelikle tekrar başarılar dileyerek başliyorum..
biz kendı aramızda bır bırımızı yerken bizi alt sıralara cektıler arkadaşlar bırbırımıze düşürduler ister istemez federasyon olsun başka takımlardan dolayı son haftalara gerılımlı gırdık ve istenmeyen olaylar ve kavgalar cıktı ve ıkı guzıde takımızda kume düştu ama şimdi birlik zamanı samsun bu lige samsunspor lazım kocaeli lazım sakarya lazım malatya vs trıbunlu ıllerımızın olması lazım kasımpaşa.oftaş.ist bld.ankara bld vs seyırcısız takımların yerını bızım almamiz lazım onun için 12 adam her zamankı yerınde olsun karşiyaka maçinda inş kazanırsınız

www.malatyasporlular.com

sana kendi adıma çok teşekkür ederim.
Birbirimize olan tahammülsüzlüğümüz yine bize kaybettirdi. tribünlerde ki bu öfke kime yaradı ki bize yarasın. bu arada "öfke bir hitabet sanatıdır"* diyenler olsada onların amacı zaten vatanda herkesi ayrıştırıp bölmek. Biz aklımızı başımıza alalım birbirimize tahammül edelim. el ele daha iyi günlere ulaşalım.
inşallah bu maçı kazanırız ve size de giresun maçında başarılar dilerim.

*R.Tayyip Erdoğan'dan inciler.

celebi

Alıntı yapılan: sycetin_55 - 21 February 2008, 12:34:31
de giresun maçında başarılar dilerim.

ben malatyaya giresun maçında başarılar dilemem. giresuna başarılar dilerim. ;)

sycetin_55

Alıntı yapılan: celebi - 21 February 2008, 12:38:03

arkadaş ben o maçta ne malatyalıyım ne giresunlu futbolsever olarak iyi maç olsun ama derdeyinin bize şans dilemesine cevaben şans diledim yine dilerim.
giresun bu ülkenin takımıda malatya nerenin takımı.
giresun kazansın ya da malatya kazansın banane ben samsunsporum ne yapar onunla ilgilenirim tabi diğer maçlardaki takımların alyına şans dilerim sen dileme

celebi

bak kardeşim ben işin içine biraz muziplik olsun dedim hemen sinirlendin sanırım.kusura kalma sadece ben malatyayı sevmem o kadar.kızdırdıysam özür yani ;)

onurbas

Alıntı yapılan: celebi - 21 February 2008, 12:38:03

MALATYA deplasmanına gitmeyen lütfen burda bedava yorum yapmasın GİRESUNA BASARILAR