Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ne kavgam bitti ne sevdam

veia abi samsunspor için elınden gelen herseyı yapıyo kırmızı beyaz renklere gönul vermekte vermeyede devam allah ona uzun pmur verdıkce bu sevdadan vazgecmıcek ondan allah razı olsun  ;) ;) ;) ;) ;)

samsunengelligücü

T mac in  yazdıklarını okudum. adam sanki büyük bir gazete de spor yazarı gibi bir üslubu var Aynı Hıncal Uluç uslubu ben çok beğendim.Bu basketbolun Samsun da ne kadar seveni olduğunu gösteriyor.Eleştri her yerde olmalı futbol da olduğu kadar basketbolda da olmalı.O yüzden kimse kızmasın.Darılmasın bu eleştriler sayesinde takım oyuncuları kendine en azından derleyip toplayabilir.
KIZLAR SAMSUN SİZİN VARLIĞINIZIN FARKINDA SAKIN BURDA YAZILANLARA KIZMAYIN.ARTIK SAMSUN DA ÇOK POPÜLERSİNİZ ESKİ KULÜBLERİNİZ DE BU KADAR POPÜLERMİYDİNİZ.BELKİ BİR KAÇ KİŞİ O DA ÇOK ESKİ TARİHDE YILDIZ DI  ŞU AN  SAMSUN KULÜBÜ TÜRKİYEDEKİ  DİĞER RAKİPLERİNİZE ORANLA SİZE MADDİ YÖNDEN YÜKSEK MİKTARLAR VERİYO DEMEKKİ ÇOK DEĞERLİ OYUNCULARSINIZ. BUNUN KIYMETİNİ BİLİN.

T mac e gelelim; adam çıkmış bu sitede daha düne kadar basketbol forumun da tribünlerdeki olaylar grubların birbirleriyle ilişkileri tartışılırken  T mac  ne yaptı  konu üstüne konu açtı. Bir anda yorumların sayısı arttı .T mac
SAMSUN BASKETTEKİ oyuncuların tüm özelliklerini bir basketbol yorumcusu gibi dile getirdi.Bu forum da işte bunlar konuşulmalı .Bana bir gazete gösterin Samsun Basketin sporcularının asistlerini istatistiklerini maçlarda yaptıkları hataların yorumları açıklamalı olarak hangi gazete de var.Ben bur da gördüm.Çok beğendim.
Gelelim; bu T mac e uyarı yapana çok yanlış bence bu bir halktan biri Samsun Sevdalısı yaşadığı bu şehirde basketbol seyretmesini seven biri siz böle yaparsanız tribünleri bırakırsınız bomboş bakarsınız kavgalara polislere unutmayın.Bu ve bunun gibiler eksik gördüklerini yazacak ki  birileri bu eksikleri görsün düzeltme yoluna gittsin.
Tmac sende bazen çok sert yazıyorsun okuduklarımın bazılarında gördüm.Samsun böyle yazılara alışkın değil sene 1 lige çıkınca yazarsın.Sen şimdi yorumlara devam et yoksa bu forum da yazılacak bir şey kalmayacak.
  KEŞKE TİMOFTE YAŞASAYDI DA  SAMSUN DA Kİ POTANSİYEL BASKETBOL SEVGİSİNİ GÖRSEYDİ

veis

ama şöyle bi konuda var t maç a haksızlık etmeyelim.ben bi konu içinde taakdın sen selvine aşıkmı oldun diye yazdım.t maç bana özel msj yazıp degiştirirmisin diye yazdı yanlış anlaşılır diye.bu benim çok hoşuma gitdi efendi bi kişiligi olmasa msj ımı sildirtmezdi.ayrıca basketbol konusunda çok bilgili bundan şüphe demeyiz yorumcu olarak sitemizede bişeyler kazan dıryor.t maç okuyorsan alemin yıldızı  ERVIN DUDLEYYY

jean

celebi

samsunengelligücü

hadi t mac yaz bişeyler ya forum çok hareketsiz ya ne okuyacağız sacma sapan kısa cümlelerimi yorum bekliyoz senden

celebi

Alıntı yapılan: samsunengelligücü - 15 February 2008, 11:03:10
hadi t mac yaz bişeyler ya forum çok hareketsiz ya ne okuyacağız sacma sapan kısa cümlelerimi yorum bekliyoz senden

BAK KARDEŞİM EĞER BENİM YAZDIĞIMA SÖYLEDİYSEN  BU CÜMLEYİ SANA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM.BURASI BİR FUTBOL TAKIMI TARAFTAR SİTESİ BASKETBOL SİTESİ DEĞİL SAMSUNLA VE SAMSUNSPORLA İLGİLİ OLAN HER ŞEYE AŞIĞIZ.BURADA SİZE BASKETBOL DİYE BİR BÖLÜM AYRILMIŞ DEĞERİNİ BİLMEK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.T- MAÇ SEVDİĞİMİZ BİR ARKADAŞ YORUMLARINA YADA İLGİ ALANINA SAYGI DUYUYORUM.HERKES FUTBOLU SEVMEYE YADA TAKİP ETMEYEBİLİR.ANCAK SENİN BU CÜMLEN HİÇ HOŞ KAÇMAMIŞ.BİZLER İSTANBULDA 55 PLAKALI BİLE GÖRSEK İÇİMİZ BİR HOŞ OLUYOR YADA SAMSUNSPOR FLAMALI BİR ARABA GÖRDÜĞÜMÜZDE.YANİ SAMSUN BİZİM HER ŞEYİMİZ.BASKETİ İLE FUTBOLU İLE KIZ BASKETİ İLE VEYA ENGELLİ BASKETİ İLE.ANCAK ARTIK BEN BİLEMİYORUM FUTBOLDAKİ GİBİ SÜPER LİG Mİ 1. LİG Mİ İSTANBULA YADA BURALARA YAKIN YERLERDE MAÇA GELDİĞİNİZDE İLK ÖNCE KOŞUP DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEK KİŞİLERDEN BİRİSİYİM.

SAYGILAR.

KARDEŞİM DİYE BAŞLADIM ÇÜNKÜ YAŞIM BU SİTEDE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN BÜYÜK OLDUĞUNDAN.YANLIŞ ANLAŞILMASIN.

samsunengelligücü

Biz futbolu da takip ediyoruz, basketbolu da yazdığım son yazı sana değil ortaya yazılan bir şey bakıyrum taraftarlar grublar birbirine karşı sözler yazıp duruyo kısa anlamsız iki kişinin arasında olanları buraya yazıp forum oluşturmak bence boşa kürek sallamaktır. Biz maç yapmak için İstanbul a gittiğimizde otobüsümüzde samsun engelligücü yazısını gören samsunlu hemşerilerimiz yoğun bir ilgi gösteriyor.Bir keresinde SAMSUNSPORUN otobüsü ile gittik İstanbula çok eski zamanlarda o zamanlar Samsunsporun  havası vardı.Bizi ilk başta samsunspor sandılar ama biz otobüsten aşağı inince millet şok geçirdi.Hepsi yamuk şaşırdılar. Keşke inmeseydik insan bir tuhaf oluyo Samsunspor a karşı o zaman bir sempati vardı. Diğer kulüblerin taraftarlarında  ama şimdi o kadar deplasmanlara gidiyoruz otobüsümze Samsunspor bayraklarını asıyoruz ama kimsenin ilgisini çekmiyoruz.
Bence çok büyük bir kan kaybımız var.Bu taraftarların bağırıp çağırmasıylada zor düzelecek gbi inşaallah kısa sürer bu kan kaybımız...

veis

ya dostum niye aza veya çoka takdın durup dururken anlamıyorumki isteyen sadece harfle bile yazabilir.çelebi abi sende girme şu muhabbetlere.ayrıca evet türk telekomda oynayan ervın dudley den bahsediyorum bana göre kral....

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: veis - 15 February 2008, 15:40:02
ya dostum niye aza veya çoka takdın durup dururken anlamıyorumki isteyen sadece harfle bile yazabilir.çelebi abi sende girme şu muhabbetlere.ayrıca evet türk telekomda oynayan ervın dudley den bahsediyorum bana göre kral....

bende o adamı çok beğeniyorum her izlememde çok süper basket maçı çıkartıyo

jean

bence biz bosuna ugrasiyoz bu sbk ile bence cikacak yanlmiz erkek takimimiz gibi lige katilmayacak parasizliktan

ozkan17

adamlar sampıyonluga oynuyo hell olsun walla onlara efes,ulker fb gs hatda bjk bıle u akdar yuklenmısken baskete onlarınkı tam bı surpriz bence..basketdekı sıvasspor onlar  ;D

cembaba

ewet biraz arka planda samsun basket :(

berusa55

arkadaslar bugün tarsus macı yok muydu?

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 February 2008, 18:25:41
arkadaslar bugün tarsus macı yok muydu?

tarsus a 74-67  yenilmişiz  bu sonuçla 3. sıraya geriledik