Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: slazenger - 12 February 2008, 09:57:04
sahi kim bu t. doğan? alt yapıdan mı?

turgut doğan şahin   alt yapı olması lazım

celebi

benim bildiğim doğulu bir kardeşimiz turgut ama alt yapı mı bilmiyorum.

yönetici

AlıntıTURGUT DOĞAN ŞAHİN   
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yeri  : TARSUS 
Doğum Tarihi  : 2 Şubat 1988   
Kulüp  : SAMSUNSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 16 Kasım 2006 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

2003 yılında Samsunsporlu İşadamı Hasan Gümüşdağ'ın İstanbul'daki takımı Özmuratspor'dan alındı. Alt yapımızda ve PAF takımımızda oynadı.

onurbas

ŞU AN İÇİN Bİ ORGANISAZYON YOK mekansızlar GITCEZ DİYO AMA AYNI KAYSERI MACI GIBIDE GITCEZ DIYIP GITMEMEZLIK YAPMASINLAR ÜMİT BASKAN OTOBUS KALDIRACAKTIR AMA BUDA EN AZ CUMA GUNU BELLI OLUR GIBI DUSUNUYORUM SÖĞÜTLÜBAHCE HANGI DEPLASMANA GITMEMIS Kİ HERYERE GIDIYORUZ BU TAKIM İÇİN ORDUYADA GIDILECEKTIR KESIN ...

CeLiL_55

Serkan Aykut CeLiL SağıR oynaRsa Banko SamsunSpoR  ;)

Tribün_ali

Bu macıda kaybedecez ordu cok iyi gercekten

harbisamsunsporlu5517

bu maçı nolursa olsun kazanmak zorundayız kume dusmek ıstemıyorsak oyuncular çıkıp adam gıbı oynamak zorundalar yeter artık bu kadar rezilleşmenin alemi yok

veis

samsunspor için yeni dönem başladı belki yeni hocamızla devrim yaratırız belki futbolcular kendilerini gösterme çabasına girerse kazanan samsunsporumuz neden olmasın...

celebi

Alıntı yapılan: veis - 12 February 2008, 19:08:02
samsunspor için yeni dönem başladı belki yeni hocamızla devrim yaratırız belki futbolcular kendilerini gösterme çabasına girerse kazanan samsunsporumuz neden olmasın...

VEİSİM UYAN UYAN RÜYADASIN SANIRIM.

jean

veis

biz samsunsporluyuz 3.ligede gitsek uyanmam çünkü samsunspor benim tek rüyam

4 Muzaffer

ooooof of bu ne karamsarlık arkadaşlar.tamam kötü durumdayız ama bu kötü gidiş elbette son bulacakki inşallah oda bu haftaya denk gelir.orduda olalım bu hafta görün bakın en kötü kaybetmeyeceğiz.

körfez55

kocaeli maçında şanssızdık.onlar bir o kadarda şanslıydı.bu maçta kaybetmicez...

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 February 2008, 23:49:03
kocaeli maçında şanssızdık.onlar bir o kadarda şanslıydı.bu maçta kaybetmicez...

inşaallah dediğin gibi olur her hafta üzülmekten gına geldi ya :-[

veis

yeni hocayla futbolcularda yeni bir ivme kazanırlar umarım bence puan alıcaklar.