21. Hafta - Samsunspor'umuz - Kocaelispor: 0-3

Başlatan mehmet yılmaz, 08 February 2008, 18:56:02

« önceki - sonraki »

Meskenler

kardesım bızım defansımız felan degıl bu takımda komple ıs yok topcuları dovmenın zamanı geldı

adige73

Alıntı yapılan: only55 - 09 February 2008, 17:39:43
Koskoca Samsun şehri. KozmopoLit memLeketim benim... Biz hiçbir olayda organize olamıyoruz , hiçbir zamanda olamadık. Belki bana kızanlar olacak ama bunların hepsi doğru. Samsun dışında yaşayanlar daha iyi bilir bi Sakarya bi Bursa gibi olamadık hiçbir zaman taraftar anlamında. Bunu yıllardır söyledik bu kadar tarafatar gurubu olurmu , amaç Samsunspor ise neden bölünmüş taraftarımız war bizim? Basket maçına gidersin iki grup ayrılır kawga eder. Biri 50 kişi biri 40 kişi ayrılır birbirlerini takmazlar.İnanın böyle şeyler az mnce bahsettiğim şehirlerde olmuyor.Ne kadar kötü dönemlerde de olsalar olmuyor. Bakın Kocaeli'yi hayatta sewmem ama adamlar organize olmaya başladılar. Bunu gördük bugün deplasmana gelen yaklaşık 300 kişi ama çıkan sese yaptıkları desteğe bak bizi çıldırtmaya yetti.Bunlar organizedir bunlar birliktir.Bİz hala bunları başaramadık; diyeceksiniz ki takım gidiyo ne taraftar birlikteliği ama biraz araştırırsanız başarısızlığı sorgulayacak taraftar bölünmüş ,tek ses değilse bu takım bu hallere gelir işte, bunların hesabı da sorulmaz...

aslında samsun çok da kozmopolit değil ancak bir samsunluluk bilinci yok o yüzden türkiyenin bankalarda en fazla para olan şehirlerinden biri olmasına rağmen yatırımda sonlardayız biz hiç biryerde hemşerilerimize sahip çıkmıyoruz hep trabzonlulardan şikayet ediyoruz ama onların karşısına hiçbir zaman rakip çıkaramıyoruz

METE

abı stad on numara valla bıde doldugunu dusunsenıze ama bu SAMSUN denen sehırde orda dogup orada buyuyen oranın ekmegını yıyenler bu sehırde ailesini sevdiklerini doyuranlar gidipte yok gs yok bjk yok fb yok şu yok bunu tutarsalar bu stat dolmaz tabi....ama gene sukurler olsun takımının  sevgısının  yanında olanlarda gördugunuz gıbı stadda yerlerını alıyo her macta oldugu gıbı...bu sehre ıhanetlık edenlerde inşallah bıgun bunların hesabını verır dıorum baska dıyecek bsey bulamıyorum...SAMSUNLU DOĞDUK SAMSUNLU ÖLECEĞİZ...

only55

09 February 2008, 17:55:42 #138 Son düzenlenme: 09 February 2008, 17:57:43 only55
Ben de onu anlatıyorum ya... Bizden geçmişşşş artık. Kardeşim bu şehir arada kalmış, belirili bi kimliği olmayan karışık bir memleket. Hiçbir zaman da düzelmez . benim hiç umudum yok hem de hiçççç....

körfez55

aslında iyi  mücadele ettik.pozisyon da bulduk ama forvet yok abi baksanıza turgut caner fatih hiçbiri bişeye yaramıyo...ama hakkı bence kusursuz oynadı bugün.emre balak hücuma çıkmaya çalıştı arkasında açık verdi.buna rağmen sahanın en iyilerindendi.ama diyoruzya serkan aykut yok samsunspor yok.neden oynamadı acaba hafta içi oynacak deniliyordu.sonuc olarak iyiden iyiye küme düşme potasndayız.işimiz çok zor bundan sonra 2 maç ceza gelir.zaten deplasman maçımız çok...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...belki bu ruhsuz topculrımız toparlanırlar serkan da artık zahmet edip oynarsa ligde kalırız yoksa söylemek bile istemiyorummm

ozkan17

turgut demısken bırde;dspor acaba sokakdan gecen herkezı yorumcu mu yapıyo arkadaslar he? ya durup durup turguta dogan dedı yaa laa allaın kör gözü adamın arkasında t.dogan yanı turgut dogan yazıyo vallaha bıllaha bze herkez karsı ya

Nuri Asan

Para cezası da gelmese bari,Zaten koltuklar gitti :(

berusa55

yalnız o turgut'da gelecek var arkadaslar... cocuk fizikli ve baya mücaele etti. insallah harcanmaz...

ozkan17

yuregıyle oynayanlar bellı oluyo sahada..nası kosuyodu turgut helal bee sana..caner efendıde bıyerlerını kaldırıp topa kosacakda gol yapcakda ohooo olme essegım olmee..kendı adamlarımızla bıyere varcaksak varırız yoksa ısımız allaha kalmıs

körfez55

ne zaman gelecek abi yıldız olacak adam erkenden belli eder.bu yastan sonra caner gibi olur fazla olmaz.ama bizde oynar

SaMsUnSpOr 55

körfez55

bu arada polis cezaevinde taraftarlarımıza saldırmış yine..  :(

HoDRiMeYDaN

09 February 2008, 18:28:18 #147 Son düzenlenme: 09 February 2008, 18:32:57 HoDRiMeYDaN
   Sevgili arkadaşlar belki küfür edeceğiniz belkide msjı siliceğiniz ama şunu unutmayın "Taraftar" bir bütündür organizedir faaliyettir sizlerin ne kadar cefakar oLduğunu iyi biLiyorum abiLerinizide iyi biLiyorum. Sizlerin tek hatası var gruplarınız arkadaşlar hiç gerek yok Mekansızlar,ŞirinLer,Söğütlübahçe vb. Tek grup altında olmalısınız tek bütün bizlerin 1966 yılından beri tek grubumuz vardır adı "Taraftar"dır 1989 yılında HODRİMEYDAN olmuştur 2004 yılında Kocaelispor Taraftarlar Derneği (KOSTAD) olarak derneğimiz açılmıştır. Süperligteyken dernet açamadık yasaktı çok cezalar yiyiyorduk. Hiçbir taraftarı küçümsemez hafifede aLmayız biz enn uzak Diyerbakıra bile 2 Otobüs gitmişizdir. Adam gibi gidip adam gibi geliriz heee havlayan köpeğede mamasını vermişizdir. Yani diyeceğim Çoook eskidendi grupçuluk üçeziklerde bile artık yavaş yavaş grupçuluk kalkmış Tek tabanca Trübün olmuştur. Heee Samsunsporun bu kötü gidişinle ne alakası var derseniz taraftarın aLakası Yok Hatası var ? Baktınız olmuyor yönetim İstifaa gerekirse eyLem gerekirse giDerr Camianız sizi benimsemiyor sizi kale almıyor yani sizi tınLamıyorr keçikoyun karıştırmanız Lazım. Topçulara kızmayın sakın çok güzeL bir maç çıkardılar adam gibi sonuna kadar mücadele ettiler. Bir yerde çalışıyorsunuz 2 ay aylık alamazsanız nabarsını bide burdan düşünün evli olan ailesine bakan insanlar var içlerinde. Heee hem para alıp hemde orasını burasını oynatan topçu sezdinizmi beşeonla çarşıda kafasını gözünü tabiki patlatın o size farzdır. Zamanında  bizlerde sizin gibi yaşadığımız sıkıntıları hatırlarsanız 3 sene önce Olanüstükongre istedik fazla kongrede şeklimiz yoktu ama eller cebe audat kasaya şekli yapıp kongrede üye fazlalığı yapıp Kocaelispor yönetimini aldık yani taraftar aldı ve 3 ay yönetti trübün liderleği görev dağılımı yaptı en son valiye ve belediye başkanına Tesisin anahtarını verdik ve güzel paralı birini getirdik. O da oLmadı gene OlanüstüKongre istedik 4 liste girdi ama bizim istediğimiz biri gelecekti ve HODRİMEYDAN´ın istediği başkanı sonunda getirdik trübünden yetişme eski topçu Serhan GÜRKAN başkanımız oldu. Kongrede ilk konuşması bekle bizi Sakarya Körfez geliyor dedi ve iş bitti. Ne kadar kötü gitsekte süperLige çıkamasakta hedefimize uLaştık Halen 7 triLyon borcumuz var ne belediyeden ne ondan ne bundan yardım alıyoruz 6 milletvekilimiz var 2 tanesi hariç gerisi fasa fiso :) onlarda zaten oy aLana kadar. Yönetim kendi uğraşlarıyla ve bizler taraftarca kendi çabalarımzla biryerlere gelmeye çalışıyoruz www.korfez.org fan sitemizde yardım kampanyalarınla ayakta durmaya çalışıyoruz. Anlıcağınız arkadaşlar BÜYÜK SAMSUNSPOR´u yeniden ŞAH´Landıracak tek isim var oda Samsunspor Taraftarıdır.

Çaðrý55

iyi deöişin hodrimeydan keşke en kötü kocaelili senin gibi olsa...maça gittim stadın oraya 1130 da arkadaşlarla buluşmak için erkenden 6 otobüs filandı kocaeli 10 otobüs filan değil yani maçta son zamanların en iyi futbolunu oynadığımızı düşünüyorum ama gol atamadık kocaeli 3 pozisyon yaptı 3 gol attı başka bişe değil bize adam gibi forvet lazım ordu maçı artık mutlaka alınmalı

körfez55

körfez taraftarı biz stada girmeden küfür etmeye başladı.hep tahrik ettiler.ben açıkçası daha sağduyulu olmalarını beklerdim.en azından başlarında büyükleri vardır diye düşüdndüm ama hiç de öyle değildiler.insan bi başsağlığı diler yada ne bileyim bununla ilgili bir tezahürat pankart yapardı.işte sakaryasporlunun farkı burda işte.

her koşulda takımımızı destekleyen taraftarımızı tekrar tebrik ediyorum.