Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan atakumlueray, 31 January 2008, 17:55:03

« önceki - sonraki »

Northone

Alıntı yapılan: Tuqberk - 02 February 2008, 00:17:53
haklısın aslında ah şurda 60-70 kişi kendi aramızda tartışıp sorunlara çağre arıyoruz ne olcakki 60-70  kişidien neden kimsenin umrunda değil bu takım ya 100 kerede 1000 kerede sorduk bunu ama bunu hala soruyorum neden bu takıma sahip çıkılmıyor!

doğru söylüyorsun tabi de bizler de bi yerlerden başlamalıyız. herkes Samsunspor'a sahip çıkılmıyor derse kim sahip çıkacak ya da kim bir şeler yapmaya çalışacak herkes şu an da bir kurtarıcı gelsin paraları versin Samsun kurtulur diye topu birbirine atıyor.Bu şekilde olmaz. Herkes üstüne düşen görevi tam lakıyla yerine getirir ondan sonra dış çevrelerden yardım istenir.Biz tam bir Samsunsporlu olarak Samsunsporlu olmanın gereklerini tam olarak yerine getiriyormuyuz??

Shane_Falco

Onu bunu bilmem arkadaşlar ben tek bildiğim takımı dımdızlak ortada bırakıp gittiğidir.Ertuğrul başımızdayken çok iyi bi kadromuz vardı sezonun ortasında unutmadıysanız 5 adamımızı yolladı.Bu adamların içinde Cenk,Serkan,Erman gibi isimler vardı gerçi Serkan geri alındı ama her neyse kadro ilk önce böle dağıtıldı ve sezon sonunda kendisi İsmail başkanımıza ''Yoruldum dinlenmek istiyorum bu sezon çalışmayacağım'' diyip ertesi hafta Kayseriye imzayı atıyo.Ardındanda Süleyman Hurma Kayseriye geçiyo arkadaşlar unutmayalım bunları.Sonra bizde izlediği takip ettiği oyuncuları bakın üstüne basarak söylüyorum parasını bizim verip gidip izlettirdiğimiz oyuncuların dosyasını alıp kayseriye gidiyor.Hatırlatırım yıllardır kaleci sorunu çekiyoduk ve bunu Süper Lig'de çok çektik.Ertuğrul bizde takip ettirdiği Kayserisporun kalecisi İvankov'u almasaydı elimizden bu sorun olmayacaktı ve bunun gibi bi kaç tane daha oyuncu ayrıca kayserinin Emre ve Sefa peşinden ne kadar koştuğunu bilmem hatırlıyomusunuz her neysee kimden hayır gördükki Ertuğruldan görcez yaa bişi demiyorum ben artık...

Kara Mamba

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 02 February 2008, 18:25:07
Onu bunu bilmem arkadaşlar ben tek bildiğim takımı dımdızlak ortada bırakıp gittiğidir.Ertuğrul başımızdayken çok iyi bi kadromuz vardı sezonun ortasında unutmadıysanız 5 adamımızı yolladı.Bu adamların içinde Cenk,Serkan,Erman gibi isimler vardı gerçi Serkan geri alındı ama her neyse kadro ilk önce böle dağıtıldı ve sezon sonunda kendisi İsmail başkanımıza ''Yoruldum dinlenmek istiyorum bu sezon çalışmayacağım'' diyip ertesi hafta Kayseriye imzayı atıyo.Ardındanda Süleyman Hurma Kayseriye geçiyo arkadaşlar unutmayalım bunları.Sonra bizde izlediği takip ettiği oyuncuları bakın üstüne basarak söylüyorum parasını bizim verip gidip izlettirdiğimiz oyuncuların dosyasını alıp kayseriye gidiyor.Hatırlatırım yıllardır kaleci sorunu çekiyoduk ve bunu Süper Lig'de çok çektik.Ertuğrul bizde takip ettirdiği Kayserisporun kalecisi İvankov'u almasaydı elimizden bu sorun olmayacaktı ve bunun gibi bi kaç tane daha oyuncu ayrıca kayserinin Emre ve Sefa peşinden ne kadar koştuğunu bilmem hatırlıyomusunuz her neysee kimden hayır gördükki Ertuğruldan görcez yaa bişi demiyorum ben artık...

Kesinlikle doğru tesbitler.Tebrik ediyorum sizi.Yazının altınada imzamı atıyorum.

onurbas

03 February 2008, 00:43:35 #18 Son düzenlenme: 03 February 2008, 00:45:54 onurbas
 ERTUGRUL HOCA HAKKINDA YORUM YAPARKEN DİKKAT ETSIN HERKEZ ERTUGRUL SAGLAM ADAM GIBI ADAMDIR ADAMA PARA VERMESSEN ADAM GİDER TABI BU ADAM SAMSUNDA OTURUYO AMA NASIL OTURUYO BUNUN COLU COCUGU YOKMU NE YIYIP İSCEKLER BEN GİTMEDEN ONCE ERTUGRUL SAGLAM  LA 56 LARDA KONUSMUSTUM ADAM HARBIDEN GUZEL KONUSUYO VE DOGRULARI SOYLUYO ERTUGRUL SAGLAMI SAKIN SAKINA TUMER YADA İLHANLA KARISTIRMAYIN BILMEM  ANLIYONUZ MU BAKIN SİZE BI ANI ANLATIM İİ DİNLEYIN BUGUN SAMSUN BESİKTAS MACI BU MACDA SAGNIN CIMLERI KALKTIGI ICIN MAC ERTELENDİ VE ANKARADA OYNANACAKTI VE ANKARAYA TARAFTAR OLARAK 15 OTOBUS GİTTİK VE ALLAH RAZI OLSUNKI GECEKONDU GRUBU ANKARAGUÇU ORDA BIZİ BEKLIYOLARDI TAM 3 BINE YAKIN TARAFTARI ANKARAGUCUNUNH VE BİZİMLE MACA GIRDILER HEP BİR AGIZDAN SAMSUNU DESTEKLEDİLER ALAH RAZI OLSUN MAC BASLAMISTI VE BESIKTAS Bİ GOL ATTI KIM ATSA İİİİ İLHAN MANSIZ VE GOL ATTIGI YETMEZMIS GİBİ GELDI BIZIM TRUBUNUN ONUNE ELINI AGIZNA DOGRU KOYDU OBUR ELİNLEDE BESIKTAS TARAFTARINI GOSTERMISTI SUSUN VE TARAFTARA BAKIN DİYODU O ANDA BİZLERE BESIKTASIN ATTIGI GOL DEYILDE ILHANIN YAPTIGI HAREKET HARBIDEN COK KOYMUSTU VE İNAT YAPTIK SUSMAMAYA BAGIRIYODUK HIC SUSMADAN VE O ANDA O KRAL ADAM CIKTI ORTAYA GOLUNU ATTI KIM MI ERTUGRUL SAGLAM KOSARAK İLHANIN YANINA GİTTİ BİZİ GOSTERDI O ANDA TARAFTAR OLARAK OYLE BİR HEVESLEN MISTIKKİ FUTBOLCUMUZ TARAFTARINA YAPILAN HAKSIZLIGI KARSILIKSIZ BIRAKMADI VE BI GOL DAHA ATTIK BESİKTASA  BASTIK 2_1 BİLMEM HATIRLARMISINIZ ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAGLAM İLHAN TUMERI KONUSUN ERTUGRUL SAGLAMI DGİL BEYLER

yönetici

03 February 2008, 12:53:54 #19 Son düzenlenme: 03 February 2008, 12:59:08 admin_
Samsunsporlular anlayışlıdır, yanlış anlamaları aralarında hallederler diyorum ve gereksiz mesajları siliyorum.

Lütfen herkes mesaj yazarken empati kursun; bize yazılmasını istemediğimiz şeyleri başkasına da yazmayalım.

pitbul055

kazım kanat kendisi anlatdı.ertuğrul 2. kez samsuna gönderildiğini öğrenince üzüntüsünden kampda ağlamış.ermanla takas edilip samsuna döneceğine.böyle adamlık olmaz.bu takımdan 2 sene önce nasıl kaçdığınıda biliyoruz.yazılarımızı siliyorsun admin dayı illaki ertuğrulu beğenmemizmi lazım.asıl ADAM GİBİ ADAM hiçbir çıkar beklemeden yağmurda çamurda bu takımı yanlız bırakmayan TARAFTARDIR.

onurbas

KARDESİM TARAFTARIN YERINDE KİMSE OLAMAZ TARAFTAR AYRIDIR HER KEZDE TARAFTAR OLAMAZ BUGUN ÇIFLIKTE ADAMLAR FENER ATKI CIMBOM ATKIYLA GEZIYO NERDE TARAFTARIMIZ BİZDEN BASKA KIMSE YOK BUNLARI BAGIRTIRMICAN KI BU TAKIMIN SAHIPSIZ OLMADINI ANLAYACAKLAR TARAFTARLIK AYRICALIKTIR HER KULA NASIP OLMAZ  İKİ EL CIRPMAYLA TARAFTAR OLUNMAZ HERKEZ KAVASINA SOKSUN BU TAKIMDA KIMIN NELER YAPTINI BILMEYEHN TARAFTARDA GEREKSIZ KONUSMASIN GEREK YOK YANI

beşnumara

Alıntı yapılan: onurbas - 03 February 2008, 00:43:35
ERTUGRUL HOCA HAKKINDA YORUM YAPARKEN DİKKAT ETSIN HERKEZ ERTUGRUL SAGLAM ADAM GIBI ADAMDIR ADAMA PARA VERMESSEN ADAM GİDER TABI BU ADAM SAMSUNDA OTURUYO AMA NASIL OTURUYO BUNUN COLU COCUGU YOKMU NE YIYIP İSCEKLER BEN GİTMEDEN ONCE ERTUGRUL SAGLAM  LA 56 LARDA KONUSMUSTUM ADAM HARBIDEN GUZEL KONUSUYO VE DOGRULARI SOYLUYO ERTUGRUL SAGLAMI SAKIN SAKINA TUMER YADA İLHANLA KARISTIRMAYIN BILMEM  ANLIYONUZ MU BAKIN SİZE BI ANI ANLATIM İİ DİNLEYIN BUGUN SAMSUN BESİKTAS MACI BU MACDA SAGNIN CIMLERI KALKTIGI ICIN MAC ERTELENDİ VE ANKARADA OYNANACAKTI VE ANKARAYA TARAFTAR OLARAK 15 OTOBUS GİTTİK VE ALLAH RAZI OLSUNKI GECEKONDU GRUBU ANKARAGUÇU ORDA BIZİ BEKLIYOLARDI TAM 3 BINE YAKIN TARAFTARI ANKARAGUCUNUNH VE BİZİMLE MACA GIRDILER HEP BİR AGIZDAN SAMSUNU DESTEKLEDİLER ALAH RAZI OLSUN MAC BASLAMISTI VE BESIKTAS Bİ GOL ATTI KIM ATSA İİİİ İLHAN MANSIZ VE GOL ATTIGI YETMEZMIS GİBİ GELDI BIZIM TRUBUNUN ONUNE ELINI AGIZNA DOGRU KOYDU OBUR ELİNLEDE BESIKTAS TARAFTARINI GOSTERMISTI SUSUN VE TARAFTARA BAKIN DİYODU O ANDA BİZLERE BESIKTASIN ATTIGI GOL DEYILDE ILHANIN YAPTIGI HAREKET HARBIDEN COK KOYMUSTU VE İNAT YAPTIK SUSMAMAYA BAGIRIYODUK HIC SUSMADAN VE O ANDA O KRAL ADAM CIKTI ORTAYA GOLUNU ATTI KIM MI ERTUGRUL SAGLAM KOSARAK İLHANIN YANINA GİTTİ BİZİ GOSTERDI O ANDA TARAFTAR OLARAK OYLE BİR HEVESLEN MISTIKKİ FUTBOLCUMUZ TARAFTARINA YAPILAN HAKSIZLIGI KARSILIKSIZ BIRAKMADI VE BI GOL DAHA ATTIK BESİKTASA  BASTIK 2_1 BİLMEM HATIRLARMISINIZ ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAGLAM İLHAN TUMERI KONUSUN ERTUGRUL SAGLAMI DGİL BEYLER

arkadaşım biz ertuğrul sağlamın smasunspordan ayrılmasına bir şey demiyoruz giderken adam gibi gitmedi hiç bir takımla görüşmedim ben kafamı dinlemek istiyorum deyip de kayseriye gtmesi. hadi bunu da geç diyelim süleyman hurmayla beraber kulübe yaptıkları ortada giderken samsunsporun parasıyla izlediği topçuların bulunduğu transfer listesini aldı gitti kayseriye. biz düştüğümüz sene kaleci sıkıntısı yaşadık ıvankov bizde olsaydı en azından 2 puan daha alırdık ve ligde kalırdık.tabii mazimizde ertuğrulun bu kulübe verdiği hizmet tartışılmaz son vuruş iyi olmadı beniim anlatmak istediğim bu.

pitbul055

Alıntı yapılan: onurbas - 04 February 2008, 02:05:42
KARDESİM TARAFTARIN YERINDE KİMSE OLAMAZ TARAFTAR AYRIDIR HER KEZDE TARAFTAR OLAMAZ BUGUN ÇIFLIKTE ADAMLAR FENER ATKI CIMBOM ATKIYLA GEZIYO NERDE TARAFTARIMIZ BİZDEN BASKA KIMSE YOK BUNLARI BAGIRTIRMICAN KI BU TAKIMIN SAHIPSIZ OLMADINI ANLAYACAKLAR TARAFTARLIK AYRICALIKTIR HER KULA NASIP OLMAZ  İKİ EL CIRPMAYLA TARAFTAR OLUNMAZ HERKEZ KAVASINA SOKSUN BU TAKIMDA KIMIN NELER YAPTINI BILMEYEHN TARAFTARDA GEREKSIZ KONUSMASIN GEREK YOK YANI
bukadar heyecanlanacağını bilseydik eleşdirmezdik dandik ertuğrulu.bizim takımı satanlarla işimiz olmaz.herşeyi sen biliyorsun heryazdığın gereklimi oluyor sen yazınca.

SÖÐÜTLÜBAHELÝLER

ADAMIN KRALI,ADAM GİBİ ADAM. TANJU GİT ERTUĞRUL SAĞLAMA SÜRTÜN BİRAZDA BELKİ ADAMLIK BULAŞIR SANA???????

veis

PİTBULL ERTUGRUL HAKKINDA DANDİK YAKIŞTIRMASI AGIR OLMAMIŞMI BİDAHA DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM SONUÇDA SANA GÖRE KÖTÜ BAŞKASINA GÖRE İYİDİR AMA SAMSUNLU ERTUGRULDUR O VE ONA DANDİK DEMEK YAKIŞIK ALMAZ.

MeL_55