Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan atakumlueray, 31 January 2008, 17:55:03

« önceki - sonraki »

atakumlueray

''Tekrar Samsunspor'a dönmek de benim için çok önemliydi. O gün çok daha cazip teklifler yapan takımlar vardı. İyi ki Samsunspor'u tercih etmişim, çünkü antrenörlüğe orada başladım. Antrenörlüğe başladıktan sonra ilk senem sonunda tatsız olaylar yaşayıp, oradan Kayserispor'a geçmek, çok sevdiğim Samsun'dan ayrılmayı hiç düşünmediğim o dönemde bu kararı vermek önemliydi'' diye konuştu. ''
Bu kadar dert varken başımızda ne kadar gerekli bir konu bilmiyorum ama ertuğrulun bendeki yeri başka.haberi buraya taşımayı da bilmiyorum en iyisi ben linki yazim..güzel şeyler söylemiş bence
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20080131/ertugrul_saglam_aski_tanimladi.html

Sadece Samsunspor

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM

bafradan55

Samsunspor kulübünün hep böyle isimlere ihtiyacı olacaktır. Bunlar yürekli adamlar, kolay bulunmayacaklar.

jean

benim kardesimin adi ertugrul o nu sevdigim icin koymustum kendisinede soylemistim guzel karajterli bir insan inslalah bjk yi sampiyon yapar isler ras gider

seckin55

Elbet birgün bu takımın başına tekrar gelecek.Syn İsmail uyanık olsaydı, şuan samsunspor sivasspor yada kayserisporun konumunda olurdu; cunku hocamız ertugrul olurdu.salmazdı biryere onu.efsane oyuncalrımızda bizde olurdu.ne bilim cenk,musa, felan...hatırlayın 5 maç ust uste kazanmıştık.5. galibiyette gençlerbirligi macı vardı, 2-0 almıştık.cenk ten klas goller.hey gidi gunler heyyy...iple çekiyoruz be.

bregenz

sonra ertugrul o guzel kadroyu dagittdi ve sonunda satdi bizi

tocpuluna eyavllah sonrasina tras...

s_uzunkaya

soyadı gibi sağlam adamdır ertuğrul. takımı satmadı, sadece adam gibi adam olduğu için bırakmak zorunda kaldı. Allah yolunu açık etsin. ertuğrul bu takımı şampiyon yapacaktır. kendisi gibi sağlam, güvenilir,inançlı ve birazcıkda maddi olanakları olan bir ekiple bu takım şahlanacaktır.

Lazoli

ertugrul saglamin yeri baskadir bende

onurbas

ertugrul saglam dıyınce duracaksın adam samsunspor için neler yaptı helal olsun ertugrul saglam bende yerı ayrıdır ertugrul saglamın

Northone

bu söyledikleriniz hepsi doğru fakat bazı örtülen konular var. Ertuğrul Sağlam Samsunspor'dan ayrılırken kimsenin haberi yoktu. Bir  anda ben Kayserisporla anlaştım deyip karşımıza çıktı. Herkes şok oldu ve Samsun'dan ayrılırken bütün transfer bilgilerini(yönetimin yurt içinde veya yurtdışında yaptığı takipler) de yanında alarak gitti.Samsunspor bir anda boşta kaldı .Bunları da unutmamak lazım!

celebi

ERTUĞRUL SAĞLAMI BEN YAKINEN TANIYAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM.SAMSUNSPORLULUĞU TARTIŞILMAZ VE KENDİSİ GERÇEKTEN SAMSUNSPORU ÇOK SEVİYOR. ANCAK İSMAİL UYANIKTAN SONRAKİ YÖNETİMLE TERS DÜŞEBİLME İHTİMALLERİ ÜZERİNE BİZDEN AYRILMIŞTIR.

ozkan17

Alıntı yapılan: Northone - 01 February 2008, 16:18:19
bu söyledikleriniz hepsi doğru fakat bazı örtülen konular var.(yönetimin yurt içinde veya yurtdışında yaptığı takipler) de yanında alarak gitti.Samsunspor bir anda boşta kaldı .Bunları da unutmamak lazım!

aynen katılıyorum sana..madem ayrılıyosun barı katkın olsun takıma da oyle git..o kesfettıgı adamlar sımdı kayserıde takır takır yollarına devam edıyor..zaten nolursa olsun bız bi sekılde altın yumurtlayan tavugu kacırmasını ıyı bılıyoruz.. :-X

dr_ahmet

Ben insanları anlayamıyorum ya...
Kişilerden bana ne; en büyük, tek büyük Samsunspor.
Bu ertuğrulla, süleyman hurma giderken kızanlar, bizi
sattı diyenler, hatta kaleci ivankov muydu neydi onu
bile kayseriye götürdü bunlar diye sövenler bizler değilmiydik?
Bırakın bu en büyük samsunlu şudur budur masallarını,
en büyük samsunlu bizleriz, 1 lira almadan ruhumuzdan,
gönlümüzden, cebimizden, herşeyimizden
bu takıma birşeyler veren bizleriz. Onun için ne
celil'in ne cenk'in, ne serkan'ın ne de tanju çolak ve
ertuğrul'un en büyük samsunsporlu olduğu masallarına
inanmıyor ve bu görüşlere katılmıyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: dr_ahmet - 01 February 2008, 23:27:54
Ben insanları anlayamıyorum ya...
Kişilerden bana ne; en büyük, tek büyük Samsunspor.
Bu ertuğrulla, süleyman hurma giderken kızanlar, bizi
sattı diyenler, hatta kaleci ivankov muydu neydi onu
bile kayseriye götürdü bunlar diye sövenler bizler değilmiydik?
Bırakın bu en büyük samsunlu şudur budur masallarını,
en büyük samsunlu bizleriz, 1 lira almadan ruhumuzdan,
gönlümüzden, cebimizden, herşeyimizden
bu takıma birşeyler veren bizleriz. Onun için ne
celil'in ne cenk'in, ne serkan'ın ne de tanju çolak ve
ertuğrul'un en büyük samsunsporlu olduğu masallarına
inanmıyor ve bu görüşlere katılmıyorum

haklısın aslında ah şurda 60-70 kişi kendi aramızda tartışıp sorunlara çağre arıyoruz ne olcakki 60-70  kişidien neden kimsenin umrunda değil bu takım ya 100 kerede 1000 kerede sorduk bunu ama bunu hala soruyorum neden bu takıma sahip çıkılmıyor!

atakumlueray

kayseriye geçince yaptığı transferler hatta samsunspor altyapısından transfer etmek istediği kişiler hakkında doğru mu yanlış mı yaptı diye belki tartışabiliriz ancak diyarbakır maçı sonrası da bizim ona yaptıklarımız da nankörlükten başka birşey değildi