Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Karabudun - 01 July 2018, 22:54:17
Pankartlar müthiş, göğsüm kabardı. Kimse inkar etmesin "Forza" ile pankart hususunda çağ atladı bizim tribün.

Sadece pankartlar konusunda değil her yönü ile sınıf atladı bu tribünler ve daha da iyisi olacak. Şimdi bu çocuklar hiç bir kimseden menfaat gozetmiyor, çorba parası istemiyor. Herkes imkanları ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Dünkü organizasyonda stada kadar yürüyen oğlu ile gelen bayan taraftarımızda vardı. Sevgilisi ile gelende. Birde galiba resicilik gibi saçma sapan şeyler yok. Herkes istediği fikri istediği gibi konuşabiliyor.

s_uzunkaya

futbol türkiyede bittiydi benim için. hala inanamıyorum başkanımızın geldiğine. ne baba adamsın sen ismail uyanık. sessizliğim heyecanımdan. seviyorum seni başkanım.

samsun 55

en dişli takımlar geldi bizim gruba

Desiqner

Alıntı yapılan: samsun 55 - 02 July 2018, 14:02:20
en dişli takımlar geldi bizim gruba

Ben çekilirken Beyaz grup olsun istedim nedense :)
Umarım hayırlı olur...

jean

orucreis

Şimdi onlar düşünsün 😎

orucreis

Amed
Bayrampaşa
Sarıyer
Eyüp
Sancaktepe
Sakarya
İnegöl
Manisa
Uşak
Bodrum
Kastamonu
Keçiören
Gümüşhane
Ankarademir
Hacettepe
Niğde
Gaziantep

5trawberry

Şampiyonluk hedefi olan takımdan ziyade, Şampiyonluğa çelme takacak takim sayısı çok var bizim grupta. Baya zor grup olacak.

eprianu

Yanlış saymadıysam 4 İstanbul, 2 Ankara ve 1 Bursa takımıyla aynı ligdeyiz. Taraftar desteği açısından iyi oldu.
En  çok tiskindiren ise Sakaryaspor oldu. Taraftarlarıyla sıkıntı yaşarız gibime geliyor. Haydi hayırlısı  :D

Levent ÖCAL

adige73

Alıntı yapılan: eprianu - 02 July 2018, 14:50:02
Yanlış saymadıysam 4 İstanbul, 2 Ankara ve 1 Bursa takımıyla aynı ligdeyiz. Taraftar desteği açısından iyi oldu.
En  çok tiskindiren ise Sakaryaspor oldu. Taraftarlarıyla sıkıntı yaşarız gibime geliyor. Haydi hayırlısı  :D
3 ankara takımı Keçiörengücü-hacettepe-ankara demirspor . Gaziantrple amed sportif faaliyetler de olmasa güzel bir gruptu

ngonge

Bence fena grup değil. Kolay grup olsa bizim dışımızda favori olan 1-2 takım seri galibiyetler alabilirdi. Grupta zorlayıcı takım sayısı fazla olunca rakipler için de tökezleme ihtimali yüksek oluyor. Ayrıca birçok deplasman nispeten büyük şehirlerde. Bu da bizim için bir avantaj.  Amed, Sakarya ve Gümüşhane deplasmanları zor olur, onlar da oyundan dolayı değil atmosferden dolayı.

Nuri Asan

Cem üstad o nasıl bir eldir ki geldin bu grubu çektin bize :D

Karabudun

İddialı tüm takımlar bir arada. Yine sanılanın aksine birkaç takım dışında hepsi kalabalık tribünlere oynuyor. Sezonun hedef takımı olacağımız kesin nitekim istisnasız herkes için ölçü biziz. Kendi adıma kolay bir sezon olmayacağını, tansiyonu yüksek bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Desiqner

Ben takımı sahada futbol oynamaya başlamadan Şampiyonluk şarkıları söylemeyi doğru bulmuyorum.Bu ligde ilk defa bu paraları harcayan biz değiliz.Önemli olan takım olabilmek.
Sosyal medyada sevmediğimiz Göztepe taraftarı gibi olmayalım.Biz takım bu kadar profesyonel yapılanmaya giderken tribün olarak hala yerlerdeyiz onu ne yapacağız ? Bence takıma koyduğumuz 2 yıllık Süper lig'e çıkma hedefini tribün olarak gerçekleştiremezsek çorbacılar yeniden türemeye başlar... ve biz yine buralarda söylendiğimizle kalırız.