Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Serkan aykut. Dun instagramda. Hayatiniz boyunca dik gezemeyeceksiniz yazara celil ercan ve cenk in bas harflerini yazmis. Kulube de gitmiyormus. Ilk fireyi verdik

Mert

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 26 June 2018, 10:05:14
Serkan aykut. Dun instagramda. Hayatiniz boyunca dik gezemeyeceksiniz yazara celil ercan ve cenk in bas harflerini yazmis. Kulube de gitmiyormus. Ilk fireyi verdik

Aralarında ne geçti bilmiyorum fakat sportif ve yönetim anlamında Serkan Aykut'un kulüpte görev alabilecek potansiyele sahip olmadığını düşünüyorum.Perde arkasında kişisel olarak problemler olabilir bilemeyiz.Fakat bunun bir fire olduğunu düşünmüyorum.

AhmetDenizci

Bu olayın tam aslı astarı nedir acaba bilen biri var mı ?

altunay

serkan aykut öğrendiğim kadarıyla klube alkollü gelmiş bir kaç kez başkan ismail uyanık kovmus tesislerden

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: altunay - 27 June 2018, 12:06:32
serkan aykut öğrendiğim kadarıyla klube alkollü gelmiş bir kaç kez başkan ismail uyanık kovmus tesislerden

O zaman İsmail Uyanık'a laf atardı sanki, neden Ercan, Cenk, Celile laf attı acaba başka bir olay olabilir

Karabudun

Her şeyden ziyade dirliğe ve birliğe ihtiyacımız var. Şu yazılıp çizilenlerin %99 yalan değilse hiçbir şey bilmiyorum. Samsun'un omurgasız basını gündem oluşturabilmek için bire bin katıyor. Okumayın, dinlemeyin renktaşlar. Hadi okudunuz, dinlediniz;  paylaşmayın. Etki alanını daraltın şunların. Kendi pisliklerine hapsolsunlar. 

celebi

Desiqner

Benim en gıcık olduğum şeylerden biri de; şehirde daha önce varlığını hissetmediğimiz ama şimdi İsmail başkanla olan yakınlığını kullanarak haber satmaya çalışan sözde gazeteciler...
Madem gazeteciydiniz daha önce neredeydiniz ? Şimdi tesislere girip çıkmanız rahat diye yarısı yalakalık olan birsürü haber yapıyorsunuz.Neyse Samsunspor'da işler doğru yapılıp rayına oturduğunda bu sistem sizi de eler...

maço

Ben hala Serkan Aykut forması giyiyorum .
Çocukken top oynarken millet hagi okocha ... seçerken ben Serkan Aykut diyodum kendime .
Galibiyetten sonra evine kapısına kadar cama çıkartırdık sırf el sallasın diye.
Böylesine bir adam nasıl futbolu bıraktıktan sonra klüpte görev alamaz anlamıyorum.
Yazık, kafamızdaki efsaneyi öldürecek.

Desiqner

Alıntı yapılan: maço - 28 June 2018, 15:25:04
Ben hala Serkan Aykut forması giyiyorum .
Çocukken top oynarken millet hagi okocha ... seçerken ben Serkan Aykut diyodum kendime .
Galibiyetten sonra evine kapısına kadar cama çıkartırdık sırf el sallasın diye.
Böylesine bir adam nasıl futbolu bıraktıktan sonra klüpte görev alamaz anlamıyorum.
Yazık, kafamızdaki efsaneyi öldürecek.

Belki de alkol bağımlılığı problemini aşamamıştır...

eprianu

28 June 2018, 23:36:41 #46645 Son düzenlenme: 29 June 2018, 10:16:15 eprianu
Celil Sağır'ın paylaştığı videoya bakar mısınız? Bir video hem sözleri hem görüntüleri hem de verdiği mesajla bu kadar anlamlı olabilirdi.  :) ;)

https://twitter.com/celilo55/status/1012424817956524032

Videonun tamamı da burda :

https://www.youtube.com/watch?v=3XUwWn3nzVQ

Nuri Asan

AlıntıMemleketim Samsun'un sporda dışarıya açılan can damarı Samsunspor'umuzun 53. kuruluş yıldönümünü tüm kalbimle tebrik ediyorum diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunumuzun markası Samsunspor'un başarısı için ter döken tüm sporculara, başarı için emek harcayan teknik heyete ve kulüp yöneticilerine, şartlar ne olursa olsun takımlarını asla yalnız bırakmayan cefakƒr ve vefakƒr Samsunspor taraftarlarına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. 1989 yılında yaşadığımız elim kazada hayatını kaybedenleri de bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Samsunspor, yeni Başkanı ve yöneticileri ile tüm kalbimle inanıyorum ki eski günlerine geri dönecektir diyen Şahin; "Samsunspor, fazlasıyla hak ettiği mutlu günlere ulaşacak, köklerinden gelen başarı gelenekleri ve zafere olan inancı ile başta Samsunlu hemşerilerim olmak üzere tüm sporseverlere gurur duyacakları tarihi anlar yaşatacaktır" ifadelerini kullandı.

Ben Yzy'den bugüne kadar böyle bir açıklama duymamıştım 185 senelik Belediye Başkanlığı sırasında. Teşekkürler Zihni Şahin.

Nuri Asan

Pazartesi günüde gruplar belli olacak arkadaşlar.

Nuri Asan

Samsunsporumuzun 53. yılı dolayısı ile müthiş bir organizasyon yapan Forza Samsun grubuna teşekkürler. Müthiş bir atmosfer vardı bugün 19 Mayıs stadyumunda ve eski günlerde ki gibi stada yürümek harika idi.

Karabudun

Pankartlar müthiş, göğsüm kabardı. Kimse inkar etmesin "Forza" ile pankart hususunda çağ atladı bizim tribün.