Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

yönetimden birisi yıldırım holding sahibi yüksel yıldırım sanırım, öyle bir isim telaffuz etti

Sadece Samsunspor

Turkiye de asi uretilecekmis 2019da. Saglik sehri Samsun diyen milletvekillerini gorelim bu tesisi Samsunda kursunlar. Saglik bakanida samsunlu. Bakalim nolcak

Nuri Asan

Aşıyı Samsunspor düşmanlarına vuracağız. 2019 da tff 1. ligine çıkıp yavaş yavaş. :-*

Nuri Asan

Forza Samsun taraftar grubu/oluşumu 10 Haziran Pazar günü iftar yemeği düzenliyor. Nazik davetleri için teşekkür ediyorum bütün arkadaşlara.

tactician

Alıntı yapılan: jean - 28 May 2018, 12:36:32
Suleyman hurma sahane olur gercekse

öncelikli isim bu değil hocam.
daha bilinir bir isim ile görüşmeler sürdürülüyor.
Olur olmaz bilemiyorum ama şu anki durum bu.
Hatta bu ismin teknik direktör olarak yer alması da muhtemel

Desiqner

Alıntı yapılan: tactician - 31 May 2018, 09:07:04

bir merak konusu daha :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: tactician - 31 May 2018, 09:07:04

Kim acaba ? Önder özen filan deniyor.Olabilir mi ?

Nuri Asan

Ertuğrul Sağlam gibi Neden bir Celil çıkmasın. Bu çocuklar mutlaka takımda yer alacaklar  ( Serkan Celil Ercan  ..)

Sadece Samsunspor

80 bin borc yapilandirma bozulmasin diye odenmesi gerekiyormus. Valimiz parayi dun gece 11de bularak odemis. Valimiz sagolsun...

Nuri Asan

şu anda adı süper olan ligde fırtına etkisi yapan Göztepe varya o aslında gerçek goztepe değil. Aliağa belediyenin devamı. amatör kümede Aliağa ya elendi bunlar sonra isimleri degisti. hatırlatmak istedim genç kardeşlerimize.

biz bunlar gibi adımızı armamizi satmadık. başımız dik düştük başımız dik geleceğiz. ayak oyunları yapmadan.

Desiqner

Büyük Başkan'ın gelişi ile birlikte forumunda artık daha aktif olmasını umuyorum :) Eski aktif günlerini özledik, yapılan deplasman listelerini özledik.
Umarım bu sene deplasman otobüslerinin dolup taştığı bir yıl olur...

forzasirin55

İsmail Uyanık başkanımızla eski güzel günlerimize geri döneceğimize sonuna kadar inanıyorum.
Ancak düşünülmesi gereken çok önemli bir durum var. Bunu atlıyoruz.
İsmail başkan şu yada bu sebeple başkan olmasa bu camia güçlü bir başkan ve yönetim çıkaramıyor. işin acı tarafı bu.

roligan

Alıntı yapılan: forzasirin55 - 05 June 2018, 13:34:25
İsmail Uyanık başkanımızla eski güzel günlerimize geri döneceğimize sonuna kadar inanıyorum.
Ancak düşünülmesi gereken çok önemli bir durum var. Bunu atlıyoruz.
İsmail başkan şu yada bu sebeple başkan olmasa bu camia güçlü bir başkan ve yönetim çıkaramıyor. işin acı tarafı bu.

Samsunspor camiası başkan ve yönetim çıkarıyor; aslında perde arkasındaki liderin Robert Yüksel Yıldırım olduğunu unutmayalım.
Aslen Sivaslı olan; sonradan Samsun'a gelen Yıldırım ailesinin Atatürk'lü armanın yok olmaması motivasyonuyla
fazla kar/zarar hesabı yapmadan bu işe para koyduklarını düşünmekle birlikte, bundan sonraki dönemde (başarı gelirse tabii; aksi halde zaten bugünkü noktaya dönülecektir) başkan (sahip) ve yönetim sorunu yaşanmayacağına eminim.
Aslında bakıldığında İsmail Uyanık kulübü satın almadı, eski sahibi Kazım Yılmaz'dan devraldı diyebiliriz. Kazım Yılmaz'a parası ödenmeden herhangi bir hamle yapılamıyorsa, kulübün resmiyette şirketleştiğini; ancak fiiliyatta zaten şirket olduğunu unutmamalıyız.
Şirket başka, camia başkadır.
Şirket Cumhuriyet gazetesiyse, camia onun okurlarıdır.
Camia olmadan şirket de olamayacağına göre ikisi birlikte hareket etmek zorundadır ve her iki taraf için de bir diğeri vazgeçilmezdir.
Desteğe devam; alkışlamaya devam; pamuk eller de dışarda kalmaya devam :)

evolution55

Önder özen aracılığı ile de olsa twitterda tt'ler arasında Samsunsporumuz  :)

AhmetDenizci

Bilgi ve deneyimleriyle futbol dünyamızda önemli bir yeri olan Sayın Önder Özen ile Sportif Direktör olarak çalışma arzumuz, kendisinin ailevi nedenlerinden dolayı gerçekleşememiştir.

Sıcak ve dostane ortamında yapılan temaslardan bu nedenle sonuç alınamaması bizi olduğu kadar, sayın Özen'i de üzmüştür. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

SAMSUNSPOR

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=3529