Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

sitede herkes Büyük Başkan İsmail Uyanık i biliyor ama kimse yazmıyor. kaç gündür bekliyorum birisi Yazsin diye. Neyse ilk taşı ben atim bari. :D

eprianu

24 May 2018, 20:53:48 #46561 Son düzenlenme: 24 May 2018, 21:11:07 eprianu
TRT Trabzon muhabiri de yazmış Uyanık diye. Sevinelim mi, bekleyelim mi :)

Düzenleme : Yalanlama Geldi!

http://www.hedefhalk.com/ismail-uyaniktan-o-iddiaya-jet-aciklama-geldi-1425007h.htm

55.hakan

Trabzon muhabiri İsmail uyanık müjdesi haberi yayınlıyor nereden baksan tutarsız

Sadece Samsunspor

cakir55

Doğru mu değil mi bilen söylesin lütfen.

fanatik samsunsporlu

Barış Yurduseven boş insan değil.Karadeniz muhabiri desek daha doğru olur. Duyum olmasa yazmaz bence

eprianu

Salim Manav ve Hayri Ülgen de yazmış İsmail Uyanık diye.

Sadece Samsunspor

Celil pazartesi samsuna gelecek yazmis

jean

Heveslenmeyelim yine husrana ugrariz

tactician

Bir çok hesap İsmail uyanık ile alakalı duyumlarını yazdı.
Halk gazetesi ise başkanı aradığını söyleyip; ortaya çıkan haberleri yalanladı.
Benim de aldığım duyumlar bir hazırlık olduğu yönünde.
Pazartesi - Salı konu tam anlamıyla netleşir.

55.hakan

Benim hissiyatım Kazım Yılmaz ın başkan olduğu Celil Ercan gibi futbolcuların yönetimde olduğu İsmail Uyanık ın da dışarıdan destekleyeceği bir sistem.O yüzden Başkan olmayacağım demiş olabilir.Hiçbir duyumum yok bu arada:)

eprianu

Bu kadar umutlandıktan sonra Tahsin Kosif'e kalırsak, sezon başlamadan biter bana göre...

Shane_Falco

İsmail Uyanık takım siyasilere bağlıyken bu kadar borç içindeyken başkanlık işine girişmez.
Yani kimsenin buyruğu altına girmez. O yüzden bende pek inanmıyorum İsmail Uyanık olayına.

tactician

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 May 2018, 09:39:01
İsmail Uyanık takım siyasilere bağlıyken bu kadar borç içindeyken başkanlık işine girişmez.
Yani kimsenin buyruğu altına girmez. O yüzden bende pek inanmıyorum İsmail Uyanık olayına.

Dediğin gibi hocam
Kimsenin buyruğu altına girmeden iplerin kendi elinde olacağı bir sistem üzerinde çalışılıyor zaten...

eprianu

İşin ilginç tarafı, ulusal basında Uyanık gelecek haberleri dolanırken, yerel basının tamamı yalan diyor.
Uyanık gelirse yerel basına ister istemez bir ders de vermiş olacak.