Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

roligan

Herkese selam. Yıllar sonra ilk kez yazıyorum; somut önerisi olan var mı?
Bireysel olarak yapabileceğimiz şeyler varsa yeniden var olmak için ben hazırım...

eprianu

Alıntı yapılan: roligan - 29 April 2018, 19:46:25
Herkese selam. Yıllar sonra ilk kez yazıyorum; somut önerisi olan var mı?
Bireysel olarak yapabileceğimiz şeyler varsa yeniden var olmak için ben hazırım...

Ben de varım. Kulübe üye de olabilirim. Elimizden geleni yapalım.

55.hakan

Bu sene o kadar çok hata yapıldı ki buna rağmen bu düşecek takım değildi.Kayyum un İpekoğlu nu göndermesi ama Besim i yollayamaması bence kırılma anı oldu.TFF,Hakem hataları bunlar skora direk etki etse de hatayı içerde aramamız lazım.Diğer türlü gerçek sorunu görmemizi engeller.Taraftar öyle bir güç olmalı ki yeri geldiğinde kulübe el koyabilmeli.Bunu da takım kayyuma kalırken yapmalıydık.Diğer türlü bütün olanları izleyecektik ve acı çekerek can çekişe çekişe düştük.

5trawberry

İki gündür içime kapanik durumdayım. Bu şehre duyduğum aşkımın tek sebebi olan Samsunspor'um tarihinin en kötü dibe vuruşunu yaşadı. Keşke şaka olsa diyorum ama değil malesef. İnternette Kırmızı-Beyaz gruplara bakıyorum bunlarla mi oynayacağız deyip iç geçiriyorum stres basıyor daralti geliyor. Süper Lig hasreti ile geçen yıllar hep bir umutla o sene bu sene diyerek geçti. Şimdi o sene bu sene dememiz için belki de önümüzde yıllar vermemiz gereken süreç var. Dahasi bu kötü günde omzumuza elini atacak kimsenin olmaması. Birisi çıkıp desin, olsun be kardeşim üzülme çıkarız biz, eskisinden daha güçlü döneriz biz desin.

s_uzunkaya

Herkese kolay gelsin... Benim için Futbol bitti. Superlig i ne zamandır takip etmiyorum zaten. Avrupa maçlarını seyrederdim bi. Şimdi futbolun f siyle alakam kalmaz. Avrupa'daki Türk takımlarının maçlarını bile seyredemiycek kadar midem bulandı futboldan. Ama şunu söyleyebilirim Türk takımlarının hangisi olduğu farketmez rakip Rum dahi olsa Türk takımlarının kazanmasını istemem. Hatta daha ilerisini söyleyeyim Türkiye milli takımı isralille oynasın genede yenilsin isterim. (Seyretmem maçı ama isterim)... Bize yapılanlara karşı şehir olarak dikilemiyor, bize yapılan haksızlıklarda Sınır tanımadan,utanmadan, yeter artık bu kadarı da fazla olur demeden üzerimize oynayan şerefsizlere karşı sesini çıkarmayan şehrin ileri gelenleri "ne oluyor arkadaş!!" denmiyorsa ve şehrin sahipsiz olduğunu gördükçe vurun abaliya mantığıyla bizi duvardan duvara vuran bi futbol anlayışı ve federasyon varsa o ülkede benim için Futbol bu ülkede bitmiştir.  bizi sahipsiz görüpte yerden yere vuran ve bu olanlara gücü olduğu halde sesini çıkarmayan ve hatta düşene de bi tekme mantığıyla hep tekme atıp hem nemalanan ne kadar ******* varsa Allah larından bulsunlar diye en kibar şekliyle bela salıyor ve tekrar uluslararası arenada bile artık futbol da Türkiye'nin ve Türk takımlarının beter olması için temennilerimi ileterek hayatımdan futbolu çıkarıyorum...Herkes hakkını helal etsin arkadaşlar...

GurbetciFanatik

Samsunsporun düsmesinde payi olan TFF insallah 2024 Avrupa sampiyonlugunu alamazsin.
Karadenizin en büyük sehrini yeni stadini bile aday göstermemissin.
Insallah nefret ettigim Almanlar kazanirda bir daha rezil olun OC lari.

eprianu

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 30 April 2018, 00:59:08
Samsunsporun düsmesinde payi olan TFF insallah 2024 Avrupa sampiyonlugunu alamazsin.
Karadenizin en büyük sehrini yeni stadini bile aday göstermemissin.
Insallah nefret ettigim Almanlar kazanirda bir daha rezil olun OC lari.

Bana kalırsa vermeyecekler. Gelir getiren hiçbir organizasyonu bize vermediler. Mesela Fransa Euro 2016'dan 1.27 Milyar Euro kar elde etti. Bize ne verdiler Judo Grand Prixmiş, Defalimpikmiş..
Bu turnuvalara katılan tüm sporcuların, kafilelerin giderleri de bize kitlendi. Gelir ne peki, sıfır...

Ayrıca Süper Kupa Stadyumu'nun bulunduğu bölgedeki fabrikalar temizlenmeden UEFA o stadda halı saha maçı bile oynatmaz. Ama Samsun'un oraya alınmayışı tabi ki siyasi bunu da es geçmemek lazım.

samsunum

İshak Taşçı;
AlıntıBu Şehrin gördüğü en büyük futbol çalıştayını oluşturarak işe başlayacağız. Bu çalıştayın sonucu yol haritamızı belirleyip armamıza, kulübümüze sahip çıkarak küllerimizden doğacağız. Size söz veriyorum 5 sene içinde Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edecek bir takıma kavuşacağız.

Levent ÖCAL

Partilisi değilim yanlış anlaşılmasın sempatikte göstermeye çalışmıyorum ama bu adamın samimiyetine inanıyorum ben.
Belli ki birşeyler yapmak istiyor hem kendi siyasi geleceği için hem Samsunspor'umuz için.
Başarabilir de çünkü en büyük avantajı aslen Samsun'lu olmayışı. Samsun'lu olsa ayağını kaydırırlar hemen. Ne acı bir durum.

eprianu

Hepimiz aynı hatalardan yakınıyoruz. İshak Taşçı'nın dile getirmesi konumunu göz önünde bulundurursak daha iyi olmuş. Para bulmak kadar parayı kullanmak da önemli. Kone'ye 50 Bin € daha fazla vermeyip kara geçtiğini zanneden beceriksiz Tutu, menajerlerin bize kakaladığı Chiubike, Angan ve Ayite'ye yıllık 2 Milyon TL'nin üzerinde para verdi. Bonservis ve menajer ücretlerini bilmiyoruz bile. Ancak iş bilmez bir başkan ve yönetim yapar bu eşşekliği.

İyi bir izleme ekibi ile 3-5 yıl içinde mükemmel olmasa da bu takımı taşıyacak oyuncu ekibi oluşturulabilir. Daha önce yazmıştım, en kötü halimizle bile Turgut Doğan Şahin ve Oktay Delibalta gibi isimleri bulmuş, Süper Lig'e satmıştık. Yine yapabiliriz.

ea55

Erkut tutuya beceriksiz demek haksızlıktır. Kulübü öyle becermiş ki...

Nuri Asan

30 April 2018, 15:10:26 #46421 Son düzenlenme: 30 April 2018, 15:15:00 Nuri Asan
İshak taşçı dan ve validen  başka adam yokmuş şehirde ne acı.ağladım lan İshak taşçı nin 5 sene içinde Avrupa kupasında mücadele etmek için takım oluşturacaktır söz veriyorum demesine.

bu taraftar ihaneti unutmadığı gibi yapılanları da unutmaz.teşekkürler.

Büyükşehir Belediye başkanlığı ne de güzel yakışır sana.hayatımda hiç AKP ye oy vermedim hatta bu oluşumdan yıllardır nefret ettim ama sözü konusu Samsunspor olunca işler değişiyor.

ngonge

Birilerinin sorumluluk alıp birilerinin de bu kulübün kapısından bir daha girmemesi gerekiyor.

ea55

korayxyz

Alıntı yapılan: eprianu - 29 April 2018, 11:22:02
Allah neşelerini arttırsın, ne diyelim..!

Sana zerre öfkelenmiyorum. Bana kalırsa az bile yapıyorsun. 20 senedir belediye başkanlığı yaptığın şehrin takımının, bu zamana kadar 5 tane maçı gelmemiş bir adama bu şehir %65 oy veriyorsa, o şehre ve o takıma her şey müstahaktır.

Her topluluk hak ettiği gibi yönetilir.