TFF 1. LİG 33. HAFTA | Akın Çorap Giresunspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 April 2018, 16:24:55

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bize bu rezilligi yaşatan oc kitlesinden hesap sormayacak miyiz yani

havzalı55

isa55

ngonge

Koskoca takımı amatör hocaya bırakmasan, hadi en azından son aşamada bir değişiklik yapsan olmayacak belki bunlar.

Sağlık olsun. Ağlayan üzülen de bir tek Berat var.

55.hakan

Raqua55

Sonunda dusurduler takimi. Ataturklu armadan utanin Lan ibneler

eprianu

Alıntı yapılan: ngonge - 28 April 2018, 17:26:22
Koskoca takımı amatör hocaya bırakmasan, hadi en azından son aşamada bir değişiklik yapsan olmayacak belki bunlar.

Aynen öyle. Sıradan bir hoca bile getirsek biz ligde kalırdık. Bundan sonra Allah rızası için kimse yerli hoca demesin.

55ertan

Benim artık en nefret ettim takım netleşdi.
Götünü yırta yırta oynadılar...
Birgün bunun tersi de gelecek elbet.

elexir

Düştük inanılacak gibi değil bu saatten sonra herkese hesap sormak lazım, taraftarın gayretiyle buraya kadargeldi bundan sonra o gayreti göstermeyenlere hesabını sormak lazım

jean

O takima bu takima kizmanin anlami yok kendimize kizalim bitti bu is

heryerdesamsunlu

Vali ye sen karışma diyenler bile bile takımı küme düşürdüler. Vali nin onlardan çok onların başındakilerinden çok sevilmesi zorlarına gitti zaten armamız yüzünden sevmiyorlardı bizi 24 haziran da da güle oynaya iktidar olurlar

cakir55

Yazıp yazıp siliyorum, yazıklar olsun. Koca kulübün düştüğü duruma bakın. Kimin emeği geçtiyse Allah'a havale ediyorum. Hiçbir futbolcumuza kızmıyorum ellerinden bu kadar geldi bunu yapabildiler canları sağolsun.

Stoper

55.hakan

Kayyum a kalıp kurtarabilen takım Var mı?Ben hatırlamıyorum.

eprianu

Yalnız Erkurt tutu büyük adammış gerçekten. Adam taraftarın gözünün içine baka baka "Borç ödüyoruz" dedi, 55 Milyon borcu geçirip gitti, "O Sene Bu Sene" dedi, taraftar şampiyon olacağız zannetti. Meğer niyeti küme düşürmekmiş, onu da başardı.

Stadyumu peşkeş çekti, işlerini yoluna koydu. Şimdi bir de milletvekili oldu mu tadından yenmez Vallahi.