TFF 1. LİG 33. HAFTA | Akın Çorap Giresunspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 April 2018, 16:24:55

« önceki - sonraki »

binikalamadım

maçı alsak bile garantide değiliz...bu ne biçim oyun bilemedim ki.

eprianu

Anladık takım olarak kötüyüz de kondisyon niye yerlerde? Maçın 30. Dakikası gelince beylerimiz neden ayakta duramıyor? Yani bir sene yatmış sığırlar.

Karabudun

Ankaragücü maçı berabere gidiyor ve Bolu da Eskişehir önünde galip. Bu maçlar bu şekilde biterse doğrudan rakibimiz olan Eskişehir haftayı boş geçecek ve Ankaragücü haftaya ADS'yi yenmek zorunda. ADS maçı berabere gidiyor ki bu da lehimize. Her şey istediğimiz gibi şu an sadece bizim maç istediğimiz gibi değil. Ya şu maçı kazansak büyük ihtimal kalacağız ligde. Koca bir sezon malak gibi yattınız şu maçı alın lan. Ümraniye moralsiz gelecek haftaya, gözünüzü seveyim yenin Giresun'u. Bu arada bu maçlar bu şekilde biterse Denizli de hapı yutar. Malum ilk iki kovalayan Bolu ile deplasmanda oynayacaklar.

55ertan

Eskişehir yeniliyor ümraniye yeniliyor. Alın şu maçı  >:(

Herkez kendi topunu oynar anladık. Giresun da birgün düşmeye oynar. Bizde gereksiz yere bitarafımızı patlatırız.

diocid

Ahmet Cebe bitik,  fitili ateşlenmiş bomba gibi patlamadan çıkması lazım.

_samsunspor_

Karabudun

ngonge

Yaşlı beklerimiz 90 dakikayı zor çıkartıyor ama alternatifimiz de yok.

Özellikle Cebe'nin yerine oyuna girecek sağ bek yok. Gelecek hafta Erkam sağ bek olmalı ama onu çözecek t.direktörümüz olduğunu sanmıyorumm.

Karabudun

ngonge

binikalamadım

eprianu

Üç çocuklu evli kadınlar gibi göbek salan Ayite'yi haftalarca oynatıp şu Beşir'i nasıl yedekte bırakmış bu Besim Hoca? Yani sığır diyeceğim ayıp olacak.

binikalamadım

5trawberry

Karabudun

ADS de attı. Ona rağmen yenersek Eskişehir'i altımıza alıyoruz.