Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

Alpay antremana çıkmış deniliyor  ???

eprianu

heryerdesamsunlu

Geçen gün söylediğim gibi bu yönetim kendi isteğiyle istifa edecek iradeye bile sahip değil diye zannedersem alpay özalan ı da gönderebilecek iradeye de sahip değiller ne acı bir durum değilmi

heryerdesamsunlu

Halbuki böyle bir gidişhat normal bir kulüpte olsa taraftar yöbetim istifa diye basbas bağırırken hiç olmazsa kendini kurtarmak için hocayı yollarsın ama gelgörki hocanın ataması yüksek yerden göndermeye yürek istiyor

heryerdesamsunlu

O yürekte bizim yönetimde yok malum zaman da kötü.zaman kaybediyoruz bu yılda gidiyor  sevmesemde erkan sözeri acilen takımın başına getirilmeli..başka yolu yok

samsunmania

Samsunsporluyuz.net fesih işleminin tamamlandığını yazıyor.   Hakedisini peşin para istemiş ondan bugün gündüz antremana çıkmış. 

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özkan

sadece55

Alpayın suçu yok boyun eğdirenler ve boyun eğenler suçludur.

evolution55

Hayri ülgen yazmış twitterda, yollar ayrıldı diye

_samsunspor_

Erkan sözeri ismi baya kuvvetlenmeye başladı,inşallah olur

ngonge

Şimdi şöyle bir haber gördüm. Hayırlısı olsun, Erkan hoca iyi olurdu kısmetimiz yokmuş:

AJANSSPOR - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Alpay Özalan'ın ayrılışının ardından hoca arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmızı-Beyazlı takımla anlaştığı iddia edilen Erkan Sözeri'den flaş bir açıklama geldi.

Ajansspor editörü Salim Manav'a konuşan Sözeri, "Samsunspor Başkanı Sayın Erkut Tutu'yla eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Bugün teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak için bir görüşme talebi oldu. Samsunspor gibi büyük bir camiadan teklif almak büyük bir onurdur. Karabükspor'dan yeni ayrıldım. Açıkçası biraz dinlenmek istiyorum. Sayın Başkan Erkut Tutu'ya bunu iletip, anlayışla karşılamasını rica ettim. O da bana teşekkür etti. Ben de anlayışından dolayı Erkut Başkan'a çok teşekkür ediyorum. Umarım, Samsunspor camiası hak ettiği en güzel yerlere gelir. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

tactician

Engin İpekoğlu olsa bari. bu arada taktiksel formasyon anlamında takıma bir şeyler katabilecek; futbolcu motivasyonunu ve takım içi yardımlaşmayı üst seviyeye tırmandırabilecek bir hoca bulmalıyız. "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" düsturu ile bizim yönetimin yine hoca tercihinde doğruyu bulamayacağını düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.

elexir

Shane_Falco

Gazişehir bugün Denizlispor'a yenildi. Hüseyin Kalpar bu hafta o takımdan ayrılır. Hafta içinde de bize imzayı atar.

bayfa55

Valla Hüseyin Hoca bu takımı ilaç gibi gelir diye düşünüyorum.