Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

Umarım bu akşamdan teknik direktör görüşmeleri başlamıştır

_samsunspor_

Hakan kutlu,Mehmet Özdilek isimleri yanlış karar olur bence

Barış555

o yönetim istifa dıye bagırtmayanlara git sor sizlere hangi yönetici  para verıp de susturdu dıye

şehzadeler,şirinler,söğütlü bu sezon adem yazıcı,florya fikret ve babaları ömer corugun elini iyi öpmüşler
el altında  neler dönüyor neler
alapaya istifa dıye bagırtanlar taraftar gruplarına tazmınat vermmek için abu yönetıcılerdır acık ve net

Desiqner

Şunların tribünden silindiği , adam akıllı tribüncülerin binlerle tribünde olduğu günleri görebilecekmiyiz acaba...

eprianu

27 September 2017, 09:05:04 #45979 Son düzenlenme: 27 September 2017, 09:46:23 eprianu
Dün çok garip bi ortam vardı. Adamlar hem para almadık, para alanı bilmem ne yapayım diyorlardı hem de yönetimi savunuyorlardı.

Ben şunu anlamıyorum. Birileri çıkıp Erkut Tutu iyidir diyebilir. Ama bunu diyen insanların Erkut Tutu'ya karşı yapılan protestoları susturmaya çalışması gerçekten çok ilginç.

Dün de dediğim gibi ben tribün anlamında tüm ümidimi yitirdim. Nedenini de söyleyim, Tribün Lideri Melih hem Forza Samsun hem de Ünisam'lı gençleri çok kötü azarladı. Bunların karşısında sizin benim gibi insanlar duramaz. Duracam diyenler de her türlü kavga, dövüş, tartışma vs göze alması lazım.

Dün eğer Çiço Reis çıkıp bunlarla çok ağır sözlü münakaşaya girmeseydi orda kimse "Yönetim İstifa" diye bağıramazdı. Hatta adamlar biz istifa diye mırıldanmadan önce defalarca hadi dağılalım arkadaşlar dedi. Yani başlamadan bitmesini istiyorlardı. Pankartları da indirdiler zaten. Çiço Reis ile diğerleri neredeyse kavga edecekti. Ortam çok gergindi.

Bize gözü kara, cesur bir lider lazım ki bizi bir araya getirebilirsin. Yoksa tribünler değişmez beyler abiler.

Dün adamlar herkesi tehdit etti. Bizden izinsiz kimse gösteri yapamaz, pankart asamazsınız, protesto düzenlemeyez, tribüne gelmeyenlerin, deplasmana gelmeyenlerin yönetim istifa demeye hakkı yoktur diye haykırdı. Çiço Reis adamlarla çatır çatır tartıştı. Sizden niye izin alalım dedi. Ama bunu Çiço Reis gibi yapacak kaç cesur delikanlı var.

Allah sonumuzu hayır eylesin ama hiç hayır görünmüyor. Ben başarı ve tribün anlamında tüm umutlarımı yitirdim. Ama eğer üç beş kişi bile olsa Forza Samsun gibi hareketlerin her zaman yanında olacağım destek vereceğim.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: eprianu - 26 September 2017, 12:50:33
Avukat mısınız yoksa çorbacı tayfadan mısınız? Söylesem ne olacak, "Doğru söylüyorsun" deyip düzelecekler mi?
O tribünlerden çok adam gelip geçti bunların içinde çorbacısı da vardı torbacısı da.Hala da vardır bu bir.İkincisi sen yönetimin gitmesini hocanın gitmesini muhakkak görüyorsun bi başkası böyle düşünmüyor diye çorbacı veya yandaş olmaz.elinde net belgen bilgin varsa koyarsın ortaya.Dün çorbacı dediğin adamlarla aynı ortamdaydın onlara gık etmeyip gelip burada müzevir karı gibi arkasından dedikodu yapmayacaksın.hiçbir grupta değilim kimseyle bağım da yok bana çorbacı diyecek adamın da alnını karışlarım.

eprianu

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 27 September 2017, 09:39:22
O tribünlerden çok adam gelip geçti bunların içinde çorbacısı da vardı torbacısı da.Hala da vardır bu bir.İkincisi sen yönetimin gitmesini hocanın gitmesini muhakkak görüyorsun bi başkası böyle düşünmüyor diye çorbacı veya yandaş olmaz.elinde net belgen bilgin varsa koyarsın ortaya.Dün çorbacı dediğin adamlarla aynı ortamdaydın onlara gık etmeyip gelip burada müzevir karı gibi arkasından dedikodu yapmayacaksın.hiçbir grupta değilim kimseyle bağım da yok bana çorbacı diyecek adamın da alnını karışlarım.

Ben dün o çorbacı dediğim insanların karşısında haykırdım zaten rahat olun. Ayrıca çorbacı dememizin sebebi yönetimi desteklemeleri değil "Yönetim İstifa" diyenleri susturmaya çalışmalarıdır. Bırakalım isteyen Erkurt Tutu'yu desteklesin isteyen karşı çıksın. "Çorbacı" dediğimiz insanlara ne oluyor da "Yönetim İstifa" diye bağıranları susturmaya çalışıyorlar, pankartlarını indiriyorlar, tribünlerde pankart astırmıyorlar?

Sadece Samsunspor

Arkadaslar ben sahsen 10 lira fazla verip bu melih ve tayfasinin oldugu yerlere girmiyorum. Her macada gidiyorum sayilir evimizdeki. Birakin kendi hallerine. Bizim gibiler onlarla ugrasamaz ugrasmaz bosu bosuna basini belaya sokmaz. Hepsi gelir gecer. Ama tabiki cico reis in liderligini maratonda gorursem yine maratona gelirim

55_OrHaN_55

"Samsunspor'da Hakan Kutlu Sesleri" diye bir haber var.

sadece55

Bitirdiler Tribünleri helal olsun. Bundan sonra grupların arkasında kim duracak bakalım. O maratonu daha nasıl ikna edecekler.

Barış555

adamlar aile otobusu yapıyor güya  bunlar alıyor yonetıcılerden otobusu bedava yada başka bırınden şehırdekı iş adamlarından otobusde adam başı her aıleden 50 lıra topluyorlar bı bakıyosun en büyük Samsunspor'lu biziz bunlara veren iş adamları yonetıcılerde kerız beslıyorlar bunları vay Samsunspor'um var ne hallere düşürüdler senleri

ayrıca melıh her kım ıse atıp tutmasın bogazından cıkarsın dıyıp dokmesın kendı alıyor yonetıcıden gıt sorun ona senın arabanın mazotunu hangı yonetıcı verıyor dıye bıraksın abı bunlar Samsunspor'lumu olmuşlar arpanın peşinde

orucreis

Twiterda erkan sozeri ile anlasildi haberi var

55_OrHaN_55

Umarım Erkan Sözeri ile anlaşılır. Şu durumda en iyi alternatif O'dur sanırım.

atakumlueray

Biz Türkiye'nin her yerinde en kalabalık tribünlere sahip olabiliriz ama hiç bir zaman iyi tribün yapabilen bir taraftar topluluğu olamadık , belki Şirinlerin iyi olduğu birkaç sene ve Engin Sever'in gayretleriyle hareketlenen maraton haricinde.
Bunun sebebi de her deplasmana gitmekle,her kavgada olmakla övünen vizyonsuz tribüncüler.İnsanları tribüne çekmekten çok uzaklaştırıyorlar.Evet şu anda azınlık da olsa sesleri çok çıkanlar onlar ama inşallah en kısa zamanda ForzaSamsun gibi Uni-Sam gibi vizyonu geniş oluşumlar tribünlerimizde hakim olur da,keyif alarak tribün yapmak bize de nasip olur.

Karabudun

Bu tribünler temizlenecek ise herkes elini taşın altına koyacak.