Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Ne alaka her sıkıntılı adama sen sıkıntılısınmı diyeceğiz?

eprianu

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 26 September 2017, 09:45:24
o kadar delikanlıysan sözünün eriysen git bunu "çorbacıların" yüzüne söyle.

Avukat mısınız yoksa çorbacı tayfadan mısınız? Söylesem ne olacak, "Doğru söylüyorsun" deyip düzelecekler mi?

Desiqner

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 26 September 2017, 09:45:24
o kadar delikanlıysan sözünün eriysen git bunu "çorbacıların" yüzüne söyle.

Tribüncülük mü mafyacılık mı oynuyoruz ?

emre

Tribün gruplarının açıklamaları zoraki bir açıklama olmus sanki. Isteyerek sert bir tepki verseler o hoca orda duramaz. Hala yönetim istifa diyememeleri de cabasi. Bu is yine münferit taraftara kalacak. Sadece hoca değişimiyle bu is yürümeyecek. Tabi Yine de bi an önce biraksa da zaman kaybetmesek.

Shane_Falco

https://www.sporaksiyon.com.tr/ve-alpay-ozalan-istifa-etti.html

VE ALPAY ÖZALAN İSTİFA ETTİ

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan istifasını yönetime sunduğu belirtildi

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU

Samsunspor'da beklenen gelişme yaşandı. Camia tarafından kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Teknik Direktörü Alpay Özalan'ın istifasını yönetime sunduğu öğrenildi. Genc teknik adamın idman sonrası Başkan Erkurt Tutu ile görüşüp istifasını verdiği iddia edildi. Yönetimin ise Özalan'ın istifasını kabul edeceği öğrenildi. Samsunspor'dan ise henüz resmi açıklama yapılmadı. Gelişmeleri anında sizlerle paylaşacağız.

eprianu

Tesislerdeyiz. Yavaş yavaş kalabalık toplanıyor. Yağmura rağmen gelenler var.

Sadece Samsunspor

Basina sansur cekmis alpay yine. Baskanda kaldirttirmis o cizgileri. Alpay hizla sahaua girip itira etmis falan. Olaylar olaylar yani. Sonunda istifa etmis

samsunum

Forza samsunun tesislerin girişine asmiş olduğu  " bizleri  aleme rezil ettiniz " pankarti şehzadeler şirinler Söğütlübahçe tarafından  kaldırılmış... :-X :-X

eprianu

Herkese hayırlı akşamlar. Bu aralar fazla yazıyorum hakkınızı helal edin.

Passolig'i olmayan ve 2012'den beri maçlara gitmeyen biri olarak en azından stat dışında elimden geleni yapayım dedim. Protestoya ben de gittim.

Az sayıda taraftar toplanmıştı. Sonra Tribün liderlerinden Melih (soyadını bilmiyorum), Kenan Karpuz ve Mehmet Çetir geldi. Peşine de Çiço Reis yani Burak Güleç geldi.

Tribün Lideri Melih, Ünisam ve Forza Samsun grubundan gençleri azarladı. Bizden izinsiz pankart asamazsınız dedi ve pankartı asan Forza Samsun grubu üyeleri pankartları kendi elleriyle indirdi.

Taraftarlar iki gruba bölündü. Sol tarafta yönetimi savunanlar, sağ tarafta yönetim istifa diyenler. Asıl olay şimdi başlıyor. Sağ tarafta bulunan taraflar istifa diye bağırmaya başlayınca Melih, iki kişiyi yanına çağırdı ve uyardı. Taraftarın istifa diye bağırmasını istemediler. Tam her şey bitti derken Çiço Reis çıkıp Melih ile tatlı sert münakaşaya girdi. Tribün Lideri Melih bizden izinsiz kimse pankart açamaz ve kimse toplanamaz dedi. Yanında birileri daha vardı onlar da yönetim gitmez, boşuna bağırıyorsunuz gibi cümleler sarf etti.

Sonuç olarak Çiço Reis ne yaptı ne etti yönetim istifa diye orayı inlettirdi. İşin tuhaf tarafı ne biliyor musunuz biz istifa diye bağırırken sol taraftakiler bağırmadı.

Bugün anladım ki bizim taraftar gruplarından bir cacık olmaz. Ben bugün kulüp ve tribünler anlamında tüm umutlarımı yitirdim. Bir başkan düşünün ki taraftarları yine taraftarlar ile susturmaya çalışıyor. Bu koltuk sevdasını ben anlayamadım.

Bu arada Forza Samsun bu sezon tüm faaliyetleri bitirdiğini duyurdu.

Çiço Reis ve Engin Sever gibi insanlar tribüne dönmedikçe, Forza Samsun gibi gruplar güçlenemedikçe, Ünisam gibi grupların fikirleri yayılmadıkça işimiz çok zor.

Sadece Samsunspor

Cico reis donmeli. Melih ve tayfasini kontrol altina alip gruba dahil etmeli

tactician

Alıntı yapılan: eprianu - 26 September 2017, 20:15:48
Herkese hayırlı akşamlar. Bu aralar fazla yazıyorum hakkınızı helal edin.

Passolig'i olmayan ve 2012'den beri maçlara gitmeyen biri olarak en azından stat dışında elimden geleni yapayım dedim. Protestoya ben de gittim.

Az sayıda taraftar toplanmıştı. Sonra Tribün liderlerinden Melih (soyadını bilmiyorum), Kenan Karpuz ve Mehmet Çetir geldi. Peşine de Çiço Reis yani Burak Güleç geldi.

Tribün Lideri Melih, Ünisam ve Forza Samsun grubundan gençleri azarladı. Bizden izinsiz pankart asamazsınız dedi ve pankartı asan Forza Samsun grubu üyeleri pankartları kendi elleriyle indirdi.

Taraftarlar iki gruba bölündü. Sol tarafta yönetimi savunanlar, sağ tarafta yönetim istifa diyenler. Asıl olay şimdi başlıyor. Sağ tarafta bulunan taraflar istifa diye bağırmaya başlayınca Melih, iki kişiyi yanına çağırdı ve uyardı. Taraftarın istifa diye bağırmasını istemediler. Tam her şey bitti derken Çiço Reis çıkıp Melih ile tatlı sert münakaşaya girdi. Tribün Lideri Melih bizden izinsiz kimse pankart açamaz ve kimse toplanamaz dedi. Yanında birileri daha vardı onlar da yönetim gitmez, boşuna bağırıyorsunuz gibi cümleler sarf etti.

Sonuç olarak Çiço Reis ne yaptı ne etti yönetim istifa diye orayı inlettirdi. İşin tuhaf tarafı ne biliyor musunuz biz istifa diye bağırırken sol taraftakiler bağırmadı.

Bugün anladım ki bizim taraftar gruplarından bir cacık olmaz. Ben bugün kulüp ve tribünler anlamında tüm umutlarımı yitirdim. Bir başkan düşünün ki taraftarları yine taraftarlar ile susturmaya çalışıyor. Bu koltuk sevdasını ben anlayamadım.

Bu arada Forza Samsun bu sezon tüm faaliyetleri bitirdiğini duyurdu.

Çiço Reis ve Engin Sever gibi insanlar tribüne dönmedikçe, Forza Samsun gibi gruplar güçlenemedikçe, Ünisam gibi grupların fikirleri yayılmadıkça işimiz çok zor.

Hep yazın sayın hocam;
Teşekkürler olayın merkezinden yaptığınız bilgilendirmeler için.
Umalım da bu hareketlilik; Samsunspor'umuzun göreceği güzel günlere vesile olsun.
Umudu hep diri tutmak gerek...

Karabudun

26 September 2017, 21:26:24 #45973 Son düzenlenme: 27 September 2017, 00:30:09 Karabudun
Alıntı yapılan: samsunum - 26 September 2017, 19:46:12
Forza samsunun tesislerin girişine asmiş olduğu  " bizleri  aleme rezil ettiniz " pankarti şehzadeler şirinler Söğütlübahçe tarafından  kaldırılmış... :-X :-X

Hiçbir şey yapamadıysak bile bu güruhların hepsini bir araya getirmeyi başardık.

Ekrem

Yaşasın Samsunspor'a karşılıksız gönül verenler