2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

2 yillik kiralik olarak anlasilmis Muhammetle iyi oldu bu transfer

yirmiuc

Bizle de ismi gecen ve ankaragucunun aldigi Dieng cok klas bir oyuncuya benziyor, keske biz alsaydik.

Levent ÖCAL

Alpay Özalan : Transferlerimiz devam edecek. Hem yerli hem de yabancı oyuncularla görüşüyoruz. Şu anda temas halinde olduğumuz 4 futbolcu var. Görüşmelerden sonuç alacağımızı düşünüyorum.

evolution55

chibuike ve sifakis lisanslar çıkmış görünüyor

Sadece Samsunspor

Larbi ve Muhammet haric herkesin lisansi cikti

evolution55

Anis ben hatira adı geçiyor instagramdakii sayfalarda

eprianu

Mohammed Larbi'nin de lisansı çıkmış.

Sadece Samsunspor

Teknik Direktör Alpay Özalan'ın transfer harekatında gündemi sarsacak isimlerden birisi, bir dönem Bayern Münih ve Chelsea forması giyen Claudio Pizarro.

muzaffer4

İsim olarak güzel de yaş 38  :(   yine çok ilginç bu adam 35 yaşında bayern Münih'te 17 maça çıkmış hayret  ve geçen sene bundesliga 8.si Werder Bremenle 19 maça çıkmış ilk cümlede yaptığım hadsizlikten dolayı pizarrodan özür diliyorum büyük topçuymuş
Bizim lige gelmez diye düşünüyorum

5trawberry

ze robertoyu getirin bari o daha genç 43 yasinda

Raqua55

Pizarro iyidir çok iyidir ama öncelik kanat transferi olmalı.Topu ileri taşımakta zorlanıyoruz.Doğrudan kanat oyuncusu chibuike hariç yok gibi.İyi 2 tane yeni kanat alıp pizzarroyu alırsak süper olur ama galiba çok şey istiyorum :D :D

jean

ugrass

Kanat oyuncusu alın arkadaş pekşene talim olmayalım

s_uzunkaya

yanlız bu sefer iyi sakladılar. kimseden duyum, tahmin hiç bişi gelmedi maşallah :). merak ettim bak şimdi " anaaa messsiiii, messi ya la buu!!! messiiiiiiii..." olalım inşaallah  ;D

_Jack Daniels_

Henri Bienvenu'nun adı geçiyor. 29 yaşında ve kulüpsüz durumda gerçekleşme ihtimali yok değil.