Samsunspor'a gelir kaynaklari (fikirlerinizi paylasin)

Başlatan Cagdas Ünver, 16 January 2008, 20:14:04

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Tuqberk - 22 January 2008, 22:06:23
o fikri ben yazmıştım bi önceki sayfada ama önemli değil ya yeterki samsunspor kazansın  ;)

hep birlikte bildirelim

harbisamsunsporlu5517

0532 391 60 88
işte safak baskanımızın numarası admin sana tekrar rıca edıyorum busıte adına bu fıkırlerle ilgili özel bir yazı hazırla yarından itibaren herkes kendi adını vererek yollasın msjı safak baskana bakın gorun ozaman hersey yoluna gırıyormu gırmıyormu

ozkan17

bu saatde aramak olmaz amaaa yarın ılk işim mesaj falan degıl hıkaye o,arıcam ne gerekıyosa konuscam nedir ne degldır ya yeter artık yaa

harbisamsunsporlu5517

bızde ararız ama rahatsız etmemek için diyoruz kardesim böyle hemen  o hıkaye bu hıkaye dıyıp herkes tek basına hareket ederse bir işe yaramaz ancak birlikte elele verırsek basarılı oluruz artık duyarlı olma vaktıdır

ozkan17

aklıma bısey geldı cok cok acıl onumuzdekı bı hafta ıcınde bır gece duzenlesek samsunda ve en basdada samsun adına unutlmaz harıka baskan yusuf ziyayı cagırsak >:( bunun yanında ismaıl baskanımız samsundakı ıs adamlarımız valımız dıger beledıye bask.lari  ıstanbul ızmır ankrada vsvs deki  samsunlu iş adamlarına davetıye gondererek bız samsunspor.biz uyelerı samsunspor asıkları olarak elımızdekılerı o gecede acık artırmayla satısa sunsak olusan tüm geliri samsunsporumuza bagıslasak nasıl olur  ben sahsen kendı yaptıgım samsunspor ajandam var onu , kocelıde macdan sora kenandan aldıgım formayı gonderırım..BİŞEYLER YAPALIM ARKADASLAR!!!

Cagdas Ünver

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ozkan17 - 22 January 2008, 23:57:06
aklıma bısey geldı cok cok acıl onumuzdekı bı hafta ıcınde bır gece duzenlesek samsunda ve en basdada samsun adına unutlmaz harıka baskan yusuf ziyayı cagırsak >:( bunun yanında ismaıl baskanımız samsundakı ıs adamlarımız valımız dıger beledıye bask.lari  ıstanbul ızmır ankrada vsvs deki  samsunlu iş adamlarına davetıye gondererek bız samsunspor.biz uyelerı samsunspor asıkları olarak elımızdekılerı o gecede acık artırmayla satısa sunsak olusan tüm geliri samsunsporumuza bagıslasak nasıl olur  ben sahsen kendı yaptıgım samsunspor ajandam var onu , kocelıde macdan sora kenandan aldıgım formayı gonderırım..BİŞEYLER YAPALIM ARKADASLAR!!!

kimse gelmez boşuna ümitlenme şu girişlere kumbara işi ve sms işi oldumu iş tamamdır en azından bu senelik  ;)

harbisamsunsporlu5517

ozkan17

nıye gelmesın alla alla..neyse bırbırımıze cevap vermeyı bırakalımda bseyler yapalım!!!

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar tugberk kardesin dedıgı fıkrı yonetıme sunalım işte sunma yolu daha konuyu saptırmaya gerek yok

Baþkent_55

bırakın çıkmayalım maça muça başlarım böyle işe ben ya ey yönetim ne diye geldiniz bu kulübe gözünüzmü kördü yahu........yok sahipsiz kalacakmış yok kayyuma kalacakmış....sanki siz geldiniz takım şaha kalktı ya yazıktır bu kadar olmaz kaç ay oldu sahip yok sahip yok ne bu dilenci edebiyatı.....o kadar ağllıcağınıza....1.5 milyon nüfuslu şehirden 22 adam çıkarsaydınız çıkıp aslanlar gibi oynarlardı 3-4ü haric halen bu ruhsuzlardan medet umuyor onlara para arıyosunuz...düşelim lig bye düşün yaa 3.lige kadar düşün ama azıcık onur olsun azıcık gurur olsun yaaaa........BÖYLE ZAVALLI Bİ ŞEKİLDE LİGDE DURMAKTANSA AMATÖRE GİDER ONURUMLA MÜCADELE EDERİM SAMSUNSPOR HİÇ BU KADAR ACİZ OLMAMIŞTIR....YAZKLAR OLSUN........DÜŞECEĞİZ DİYE MİLLETİ KORKUTMAYA KALKMAYIN...VALLAHİ KARDEŞİM PARAN YOKSA ZIR ZIR AĞLAMASSIN GEREKİRSE GİDERSİN AMATÖRE KADAR ONURUNLA RUHUNLA GERİ DÖNERSİN.....

Lazoli

birakalim artik bu süper lige cikip istanbul ve rumistani inletme sevdalarini. takimin deplasmana gidecek parasi yok. artik takimin kapisina kilit vurular heralde. vazgecelim bu sevdadan. süper lig artik hayal oldu. gecmis olsun bizlere

ozkan17

hay daaa..arkadaslar noluyoruz ya ne kilit vurması ne amatoru nele soluyoruz..iki diken gordük diye gülü koklamakdan vazgecmıcez heralde?..samsunsporun bır seklı var bır adı var kolay kolay bısey olmaz bu takıma bence bu durum yonetımın borcu azaltıp(sıfırlayıp) kurumsallasma yoluna gıderek,samsunsporun gelecegını sabit geliri olan sırtı yere gelmeyen kurumlarla devam ettıreceklerdir ki; bu yüzden bence son ıkı senedır cıkmıyoruz lıge..

veis

yanlız bu sorunlarda yönetimin suçu ne ben onu anlamadım adamlarmı yaptı trilyonlarca borçları şimdi bırakıp gidiyoruz dese kim sahip çıkacak samsunspora az mantıklı düşünelim.adamlarda zaten heves kalmadı bide üstüne biz gitmeyelim.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 24 January 2008, 17:30:45
samsunsporu kurtarmak Başlıklı Mesaj
ben maasımdan her ay 30 ytl bagıs yapmak ıstıyorum belkı az oluyor ama elımden bukadarı gelıyor benım gıbı en az 1 bın taraftar boyle yapsa kulube her ay estra 300 bın ytl gelır gelır buda en azından bır yaraya merhem olur dıye dusunuyom bunu 6 ay yapsak bır samsunsporlu olarak taraftarlık gorevımı yerıne getırmıs olurum galıba hadı arkadaslar bu takıma bızlerden baska sahıp cıkan yok ama bu samsunda yasayıp ve burdan para kazanan bır cok zengıne de bır samsunlu olarak zehır zıkkım haram olsun bu memleketın suyu ve ekmegı ayrıca bır baska konuda herkes buyuk takımlarım formasını satın alıyor ve olanlarda bızım maclara gelıyor ve dıyorlarkı samsun nasıl oynuyor dıye takıma kufur edıyorlar ama o tıplere ben kotu soz lerım ama burası yerı degıl buyuk takım forması satın alacagına samsunspor forması satın alda o zaman samsunpsporu gor saygılarımla gercek samsunsporlu ve samsunlu

Bunyamin Tiryaki diye bir samsunspor sevdalısı resmi sitemizin ziyaretci bolumune yazmıs..

Arkadaşlar ne yazıkki fikirden oteye gidemediğimizi goruyorum

daha oncede yapıldı fakat bu sefer aylık odeme seklinde planlayalım odenecek rakam konusuna beraber karar verelim sitemiz uyeleriyle sınırlandırmayıp ulasabildigimiz radyo, tv, basın, eş dost samsun sehriyle ve samsunsporla ilgili internet sitelerinin ziyaretci defterlerine, kardeşlerimiz okullarında ogretmenlerine bu konudan soz etsinler aklımıza gelmeyen diger tum platformlar'a tasıyalım. bir yazı metni hazırlayıp belediyelerimizden ricada bulunalım anonslar yapılsın geceler duzenlensin eger bu duyarsızlık devam ederse istemedigimiz sonuclarla karsı karsıya kalırız..HAVUZ oluşturulmalı... daha once textilbank aracılıgıyla acılan bir hesap vardı eger halen bu hesap acıksa oraya yatıralım :-[