Samsunspor'a gelir kaynaklari (fikirlerinizi paylasin)

Başlatan Cagdas Ünver, 16 January 2008, 20:14:04

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

birkac gün icinde siteyi aciyorum ama samsundan birisinin SMS kampanyasini baslatmasi lazim !!!! Rica ediyorum yardimci olun.

celebi

biz bu sms meselesinin halledildiğini duydduk yakında başlayacakmış ama tam olarak bilemiyorum tabii ::)

red_white

yerel kanallarda reklam yapılması lazım sms için ama samsun dışında olupta internetle alakası olmayanlar ne yapcak uydudan yayın yapan aks wardı oda çekmio

celebi

AKS TV BENİM BİLDİĞİM ÇEKİYOR AMA MEDYADAKİ ULUSAL GAZETELERE DE REKLAM VERİLEBİLİR HABER NİTELİĞİNDE

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: celebi - 21 January 2008, 11:43:53
AKS TV BENİM BİLDİĞİM ÇEKİYOR AMA MEDYADAKİ ULUSAL GAZETELERE DE REKLAM VERİLEBİLİR HABER NİTELİĞİNDE

evet ya aks tv ne zaman dan beri açılmıyo bir sorunmu var

Tribün_ali

Alıntı yapılan: körfez55 - 19 January 2008, 21:10:21
Bursaspor'un ekonomik durumunun düzeltilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in öncülüğünde başlatılan ''Bursaspor'a Destek Kampanyası''nda 8 saatte 4.5 milyon YTL'lik taahhüt alınırken, açılan banka hesabına 1 milyon 916  bin YTL toplandı.hedef 10 milyon ytl...

biz de bu adamların yanında taraftarız diye geçiniyoruz.bence hiç hakkımız yok.

nerde bizim bakanımız? yokkkkkkkk..nerde milletvekillerimiz? Angarada...nerde işadamlarımız?benliklerini kaybetmişler para hırsıyla yanıp tutuşuyolar...nerde samsunumun halkı? onu bende merak ediyorum..ruhsuz bir milletimiz var malesef.

Mustafa kardeşim güzel diyorsun ama bursa şehriyle samsun şehrini bir tutamassın bursa türkiyenin 5. büyük şehri yanılmıyorsan sanayi orda cok zenginde tabiki gerci bizimkiler duyarsız

Kadir ÇELEBİ

Sivasspor'un başlatmış oldugu sms kampanyası sadece faturalı hatla sınırlıymıs kontorlu hatlardan sms gonderilemiyormus bizimki baslamışsa inşallah başlamıştır tumunu kapsıyor olsa bari...

Sadece Samsunspor

ya şu kumbaraları her maçta tribün girişlerine koysak orda çok para toplanır millet orda baskı altında kalır para vermeyince herkesin ona baktığını görünce vermek zorunda kalır. mesala bir vip e bir kapalıya bir maratonun önüne koyacaksın kumbarayı orda her maçta toplancak para. bayağı bir para olur heralde ama bilemem ilgilenenlere duyurulur

celebi

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 21 January 2008, 15:14:27
Sivasspor'un başlatmış oldugu sms kampanyası sadece faturalı hatla sınırlıymıs kontorlu hatlardan sms gonderilemiyormus bizimki baslamışsa inşallah başlamıştır tumunu kapsıyor olsa bari...

EĞER ÖYLEYSE KÖTÜ OLDU BENİM İİN FARKETMEZ AMA BİZİM İNSANIMIZIN ÇOĞU KONTÖRLÜ HAT KULLANIYORDUR.

körfez55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 21 January 2008, 14:48:13

Mustafa kardeşim güzel diyorsun ama bursa şehriyle samsun şehrini bir tutamassın bursa türkiyenin 5. büyük şehri yanılmıyorsan sanayi orda cok zenginde tabiki gerci bizimkiler duyarsız

ona bakarsan trabzonun nüfusu da bizim yarımız kadar.sanayimi var trabzonda.kuru kalabalık olması önemli değil duyarlı olacaksın.bizim insanımızda melesef yok.

bafradan55

Eğer SMS kampanyası başladıysa futbolcular içerideki bir maçta bunun reklamını taşıyan bir pankratla sahaya çıkabilirler. En ucuz ve etkili yöntem bu olur.

ozkan17

herkes kendi cebinin derdine düşmüş kim neylesin Samsunspor'umuzu..

veis

sms için faturalı hatsa faturalı alırım kontorlüyse kontor alırım ben samsun spor için herşeyi yaparım.

Kadir ÇELEBİ

Guzel bir haber duyucaz diye neredeyse hergun takip ediyoruz siteyi burda bulunupta maddi manevi destek vermicek insan yoktur.benim korkum bende faturalı hat yok diyip geçiştirecek kişilerdir.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: Tuqberk - 21 January 2008, 15:18:03
ya şu kumbaraları her maçta tribün girişlerine koysak orda çok para toplanır millet orda baskı altında kalır para vermeyince herkesin ona baktığını görünce vermek zorunda kalır. mesala bir vip e bir kapalıya bir maratonun önüne koyacaksın kumbarayı orda her maçta toplancak para. bayağı bir para olur heralde ama bilemem ilgilenenlere duyurulur

dediğin doğru tugberk  koysan oraya bir kumbara yahu her maçta yinede iyi bir para toplanır