2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

jean

Fransiz dedikleri zaten siyahi baska kokeni olan siyahlar ya senegalli yada malilidir zaten ayni hesaba geliyor

Karabudun

20 April 2017, 09:00:00 #271 Son düzenlenme: 20 April 2017, 09:13:59 Karabudun
Abdulkerim gibi oyuncuyu kaçırdıysak yazık. Sanmıyorum ki kendisi Samsunspor dururken Erzurum'u tercih etsin. Yine ilgisiz kalındı muhtemelen. Bu arada Chibuike resmen efsane oldu. Anka kuşu gibi adam.Tesisti, oteldi, uçaktı... Tutabilene aşk olsun.

eprianu

Altınordudan stoper Yusuf Abdioğlu da bugün imza atacakmış. Çağrı Ortakaya ile birlikte.

Shane_Falco

Altınordu'da 55 numarayaı giyen eleman değil miydi bu ?

cakir55

Yusuf Abdioğlu nasıl bir oyuncudur bilgisi olan ?

brigand

Çok iyi adam. Samsun amatörde Telekomspor'dan yetişme. Eğer aldıysak çok iyi transfer olur.

Sadece Samsunspor

Cagriyla yanyana olduguna gore imzaya gelmistir. Bugun kongreden once Chibuke Cagri ve Yusuf imzayi atar.

55_OrHaN_55

Yusuf Abdioğlu Samsun'a sadece tatil için geldiğini ve transfer haberinin doğru olmadığını açıklamış.

Stoper

Ben de 55Orhan'in yazdıklarını yazacaktım.
Çağrı ve Yusuf arkadaş.
Aç kurt misali, kaç gündür transfer bekliyoruz. Yan yana görünce, acaba dedik.
31 Mayıs itibariyle sözleşmesi bitmiş,gelseydi sürpriz olmazdı. Kadro derinliği açısından,iyi olabilirdi.

Çağrı'nın ismini bizim maçta duymuştum fakat tanımıyorum. 30 maçtan fazla oynamış,şampiyonluk hedefi olan bir takımın yükünü kaldırabilir mi bilemem. Çağrı ve ismi bizimle anılan Kaya'nın menejeri aynı kişi. Bakalım bugün birkaç kişiye imzalar atılacak.

tactician

Alıntı yapılan: yirmiuc - 20 April 2017, 08:15:57
Fransiz yerine Gana'li, Nijeryali,Senegal'li olsaydi daha cok heyecan yaratirdi.

jean'ın dediği gibi fransadaki siyahi oyuncular afrika kökenli isimler.
afrikadan direk gelen isimlerin aksine Avrupa'da doğmuş, büyümüş, oranın altyapısında futbol eğitimine giriş yapmış oyuncular; profesyonellik anlamında daha tatmin edici oluyorlar. para arsızlığı ve kaprislerden daha uzak, oyun konsantrasyonları daha yüksek oyuncular oluyorlar genelde.

Özetle; Avrupa'da doğmuş büyümüş, afrikalı oyuncuların alınması doğru bir strateji diye düşünüyorum.

sadece55

Çağrı geçen sene ön liberoda çok iyidi.Bence bizle daha da iyi olacaktır. Kenan ve Çağrı iyi bir ikili olabilir.

eprianu

Az önce arkadaşla görüştüm. Yusuf Abdioğlu Trabzonlu ama çok iyi bir Samsunsporluymuş.
Türk Telekom'da yetişmiş Samsun'da. Keşke alınabilseydi, böyle adamların eksikliğini hep hissediyoruz.

55ertan

20 April 2017, 12:55:38 #282 Son düzenlenme: 20 April 2017, 13:01:32 55ertan
Alıntı yapılan: eprianu - 20 April 2017, 01:09:29
Forvet de değil, forvetlerimiz yazıyor. Çok ilginç bir transfer dönemi geçiriyoruz :)
Bu arada Abdülkerim Bardakçı Erzurumspor ile anlaşmış.

Bu skorun 3-0 dan 3-3e gelmesi gibi.
Dedikodu veya piyasa şişirmedir renktaş. Abdülkerim bize gelecek başka yolu yok.

samsun 55

Sol bek ufuk budak ın menejari tesislerdeymis

Sadece Samsunspor

Ufuk Budak ta tesislerde. Manisali sol bek. Bugun 3 4 oyuncu imzalayacak hadi bakalim bekliyoruz.