2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: eprianu - 19 April 2017, 15:48:58
Az önce Gazeteci Erdal Cansu tesislerden canlı yayın yaptı. Coşkun Zeren kaleci Kaya ile de anlaştığımızı söylemiş.
Yarın imza şov olacak dedi.

Edit : Kaya yerine Akın yazmışım kusura bakmayın. Konyaspor kalecisi Kaya.

Bende AKIN ve imza show!!!  :D :D :D , die mesaj atıyordum alıntılayıp. ki alıntıda düzelmeyi gördüm  :)

jean

Direkmi oynuyordu kaya konyada yasi 36  biraz yasli

_samsunspor_

Bana da öyle geldi,şampiyonluk için pek güven verici isim değil gibi

Shane_Falco

Kaya gayet iyi kalecidir. Konyaspor süper lige çıkarken kalesinde kaya vardı. 2 sezon önceye kadar Süper lig'de de kaleyi o koruyordu fakat son 2 sezonda yedek durumuna geçti. Zaten son 2 sene de Konyaspor'un atladığı seviyeyi de malum herkes biliyor. Son iki sezon da da 10-15 maç arasında oynamış durumda. O da genelde kupa maçları.

Konya öncesinde de Kartalspor da gayet iyi performans sergiliyordu. Eğer ki gelecek olursa kalede gönlüm rahatlayacaktır. Umarım Giresun'a kaptırmayız.

Desiqner

Adı geçen transferler olursa gerçekten elimiz baya bi güçlenecektir.

Levent ÖCAL

Aldığım duyuma göre John Chibuike şuan tesislerdeymiş. Hadi hayırlısı bakalım

Sadece Samsunspor

Chibuke suan anemon otelde yarin imzaliyor. Hayirli olsun.

Shane_Falco

Attamah'da bi ara oteldeydi :)
Once imzalayip sonra otele birakmak lazim bunlari. Malum nijeryalilara guven olmuyo :)

55ertan

19 April 2017, 20:32:43 #263 Son düzenlenme: 19 April 2017, 20:47:02 55ertan
Ohh be bi sezonda erken başlıyalım.
Abdülkerimsiz bi samsunspor düşünemiyorum. Dört gözle bekledim transfer.
Hasanın yerini nasıl doldurcaz bakalım  :o

Mbilla alanyayla anlasmis
http://www.trtspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/alanyaspor-mbillayi-transfer-etti-140932.html

germencisse

Yönetimin duyulmasını istemediği isimlerden birisi de Bruno Mezenga. Bir kenarda dursun..

fanatik samsunsporlu

Sol beke de Mehmet Uslu yu alalım

GurbetciFanatik

O degildi bi TAHTA vardi nerde o  :D :D :D :D :D

saka saka aman bizden uzak olsunda kime giderse gitsin.
Transfer haberleri güzel hersey simdilik iyi gidiyor stadimizda bitti insallah bu sene o sene olur.

Sadece Samsunspor

Bu Chubike de ucak kacirma hastaligi var heralde. Normalde imza bugun atilacakmis ama Samsun ucagini kacirinca ordu giresuna inmis. O yuzden yarin atilacak. Kongre saatinden once Cagri ve Chubike imzalayacak

eprianu

20 April 2017, 01:09:29 #268 Son düzenlenme: 20 April 2017, 01:21:56 eprianu
Forvet de değil, forvetlerimiz yazıyor. Çok ilginç bir transfer dönemi geçiriyoruz :)
Bu arada Abdülkerim Bardakçı Erzurumspor ile anlaşmış.

yirmiuc

Fransiz yerine Gana'li, Nijeryali,Senegal'li olsaydi daha cok heyecan yaratirdi.