Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsun 55

ERKAN SÖZERİ ÖYLE BİR TEKLİF ALMADIM.
Daha Dün Canlı Yayınlarda bile Kulüp Başkanımız Sn.Erkut Tutu bile bizlerden duymadıkça bizler açıklama yapmadıkça bu tür yalan dolan eksik haberlere itimat etmeyin demedimi arkadaşlar. Bende biraz evvel basında çikan haberlerden dolayı Erkan Sözeri hocam ile aramızdaki hukuğumuzdan dolayı kendisini telefonla arayarak konuştuk kendiside bana aynen henüz ne Samsunspor Başkanı Sn.Tutunun nede başka bir yöneticinin asla kendisini aramadığını liglerinde zaten daha yeni bittiğini çıkan bu haberlerinde kesinlikle gerceği yansıtmadığını ve asılsız oldugunu sözlerine ekleyen sözeri Samsunsporunda taraftarınında Türk futbolunda ve kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtirken herkesede çok selamlarını iletti.

Hüseyin Karatas

ugrass

İrfan buz la yollar ayrılmış. İyi secim olabilir

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ugrass - 14 April 2017, 13:52:34

evet malatya herkesin yaptığı hatayı yapıyor. gitmişler bülent korkmaz ı getirmişler. ilk seneden düşecekler. ders alın arkadaş ders

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ugrass - 14 April 2017, 13:52:34

Bence de... Malatya'nın çıkışı tamamen teknik direktör başarısıdır.

55.hakan

Bakalım kapabilecek miyiz İrfan hocayı.Çok iyi seçim olur gerçekten.Bizimkilerin istediği gibi en az maliyetle hedefe oynatabilecek bir hoca.

Shane_Falco

Suan Irfan Buz bizim maliyetimize uymaz. Adam belkide en buyuk basarisini yakaladi. Bir sonraki anlasmasi ciddi rakamlara olacaktir. Super ligede gidebilir onumuzdeki sezon.

Karabudun

İrfan Buz, adı geçen adaylar içerisinde bize en uygun olanı. Malatya'nın kendisi ile sözleşme yenilememesi çok ilginç. Keşke Malatya'nın bu yanlış hamlesinden biz yararlanabilsek.

Karabudun

Twitter'da gördüm. Gökhan Bayram adlı bir renktaşımız şehit olmuş. Mekanı cennet olsun.

Sadece Samsunspor

Arkadaslar butun sehitler bizim orasi ayri ama ozellikle tribunden olan gercek Samsunsporlu kardeslerimizin ailelerine toplanip azda olsa katki versek uygun olmaz mi. Cunku hepimiz yeri geliyor ailemizle vakit gecirmek yerine maclara gidiyoruz bazen onlari uzuyoruz. . Samsunspor icin fedakarlik yapiyorlar. Bizlerde ayni takimliyiz. En azindan o kadar fedakarliklari bosa gitmesin. Yetkili biri herkesin verebilcegi kadar bir parayi hesapta toplasin ailesine ulastiralim. 1 kerelikte olsa onun takim sehir sevgisi bosa gitmemis olur.

Lusage

İrfan BUZ'a istediği şartları saglayamayiz.
Erkan SOZERİ de olmaz.
Yalçın KOSUKAVAK hazır İstanbul'dan ayrılmışken Düşünülmeli bence.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tactician

Alıntı yapılan: Lusage - 02 June 2017, 06:58:19

Yalçın KOSUKAVAK hazır İstanbul'dan ayrılmışken Düşünülmeli bence.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

müthiş bir öneri.
ayrıldığını bilmiyordum İstanbulspor'dan.
5 yıllık falandı sözleşmesi.
Üzerine uzun süreli plan yapılan isimlerdendi.
Çok vizyonlu bir isim. Genç, dinamik, güncel ve vizyon sahibi; tam Samsunspor olarak aradığımız adam bence.

sadece55

Giresun ile anlaştığı hakkında söylentiler mevcut.

LEVREK55

Erkut Tutu ve Dursun özbek evet ikiside iyi niyetli görünüyor dışarıdan fakat futbol bilgileri alt yönetimleri dahil sıfır , yalnız bizimkinde para mara yok , 20-25 yonetici var bir olup 4 milyon kendileri koyamiyorlar , Koca Samsunspor yönetimi Yeşili sevenler ve koruyanlar derneği kadar bu şehirde üretime (fikir olarak) bile katkı sağlayamıyolar hadi para vermelerini gectim Erkut Tutu ve yönetimi kulüpten maaş aliyolarmi ve ne kadar aliyolar ve en son ne zaman maaş aldılar kulup emekci calisanlarina 3 4 ay geriden odeme yapanlardan bunu ögrenmeyi çok istiyorum..

celebi

dursun özbeki neden örnek gösterdin kardeş

Sadece Samsunspor

İrfan buz. Engin ipekoglu. Erkan sozeri. Yucel ildiz. Metin diyadin.

Bakalim bunlardan kim olacak