Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 May 2017, 14:02:41
transfer tahtası yine kapanmış ivanov a borç varmış. anlamadığım o kadar 10 trilyon borç ödendi deniyor kimlere ödeme yapılıyor

TAHTAAAA özletmistin kendini. Acildigin günden bu yana sesin solugun cikmiyordu. Yine kavustuk desene  :D

Sadece Samsunspor

Acikcasi bende saha kapatma bekliyordum. Malatya yeni stadinda seyircisiz baslayacak ucuz yirttik.

Engin severe laf soyleyen gazeteci kilikli cift takimli bjk formasiyla fotosu var

Karabudun

Normalde saha kapatma cezası almamız gerekiyordu zaten. Lakin malumunuz sonraki maç yeni stadyumda oynanacak ve  yeni stadın açılışını Erdoğan yapacak.

sadece55

O zaman ceza vermek daha mantıklı olurdu ki :) Sonuçta Akp gençlik kolları varken bizi maça almazlar :)

GurbetciFanatik

Kapanmasin kirk yilda bir izin sezonu lig macina denk geliyorum oda yanmasin bari.
Agustosda gelir gelmez hemen passolig cikarip ilk sahamizdaki maca insallah.
Biletler tükenirse hemen bana bir bilet ayirirsiniz insallah.

Sadece Samsunspor

26 May 2017, 13:56:03 #45485 Son düzenlenme: 26 May 2017, 14:00:41 Sadece Samsunspor
Bugunku toplanti bile saliya ertelenmis. Biz sezona erken baslayamayiz. Erkut tutu rahatsizmis ondan ertelenmis. Osman ozkoylu telle aramis baskani ulasamamis. Pazartesi gidecekmis yollar ayriliyor

samsun 55

Elazigsporda traore sozlesmesini feshetmis alinsa iyi olur

Karabudun

Alıntı yapılan: Erdinc - 26 May 2017, 08:42:43
O zaman ceza vermek daha mantıklı olurdu ki :) Sonuçta Akp gençlik kolları varken bizi maça almazlar :)

Büyük ihtimalle bir sıkıntı yaşanacak zaten o gün. Hayırlısı olsun diyorum.

Shane_Falco

Bu gidişle Bursa kume dusecek gibi duruyor.

davidsavage

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 11 April 2017, 17:55:04
Bu gidişle Bursa kume dusecek gibi duruyor.

Yazık olacak Lig şampiyonluğundan küme düşmeye...

samsunsporlu1994

İkili averajda Rizespor üstün. Rizespor Alanya'yı yener Bursa Trabzon deplasmanından 3 puan çıkaramazsa Bursaspor küme düşen takım olacak. Bursaspor çok kötü bir takım,haftalardır kaybediyorlar. Rizespor ise bir çıkış ile son ana kadar geldi. Ha Bursa düşerse nolur seneye şampiyon olarak çıkar. O yüzden Bursaspor'un küme düşmesi TFF 1.ligdeki takımlar açısından iyi olmaz. Bence Rize Alanya'yı yenemez Bursa ligde kalır.

özkan

Temennim bursanın düşmesi,şampiyonluktan gelen paraları çar çur ettiler 3 kuruşluk topçulara menajerlere.Hak ettiler bu günleri.Ama biz eğer seneye çıkacak bir kadro kuracaksak bursa yolumuzda karşımıza çıkacağından rize düşer inşllah.

Karabudun

Bursa'nın düşmesini istemem ama düşerlerse en iyi ihtimalle iki sezon buradalar.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Karabudun - 26 May 2017, 20:11:33
Büyük ihtimalle bir sıkıntı yaşanacak zaten o gün. Hayırlısı olsun diyorum.
hayırdır ne sıkıntı yaşanacak?