Erciyes maçına çıkmayalım

Başlatan veis, 22 January 2008, 19:26:40

« önceki - sonraki »

veis

22 January 2008, 19:26:40 Son düzenlenme: 22 January 2008, 22:50:52 admin_
SAMSUNSPORUN DEGERLİ BAŞKANI SEZGİN GÜMÜŞ
samsunsporun bitmek oldugunu ve artık son nefeslerimizi verdigimizi tüm yurda ve samsun halıkına göstermek için allah rızası için takımı erciyese götürme.zaten gitsek bile parasını alamayan topçularımız ve personelimizin iştahı ve hevesi olmadıgı için sonuç hüsran olucak.utanç verici bi durumda olsa geldigimiz nokta kadar utanç verici olamaz ve allah rızası için takımı erciyese götürme giden 3 puan olsun ama ibreti alem görsün halimizi.

ozkan17

olurmu abi ole sey ya..son nefesımızı verıyo olabılırız ama oylede boylee bu gunes dogacak yenıden..maça gitmemek diye bısey olamaz..BİZİM FUTBOLDA BİR ADIMIZ BİR İTİBARIMIZ VAR BASKANIMIZ CEBİNDEN VERİR BORC BULUR GÖTÜRÜR MACA CUNKU SEZGİN BASKAN BÖYLE BİRİ

veis

özkan bugün başkan yarın şafak abi kaç gündaha böyle gideceksin sen günü kurtarıyorsun ama arkandaki borçlar katlanıyor samsunspor demek süperlige çıkmak degil unutulmaması gerekiyor şimdi bu futbolcular ve parasızlıkla süperligde olsaydık ne olurduk biliyormusun averaj takımı.bu takım erciyes maçına çıkmazsa yurtdaki tüm samsunlular rezil olucak.ama şimdi sadece sen ben vs.. vs.. artık dur demenin engüzel reklamı budur.bak bakıim ozaman sms veya başka kampanyalar nasıl ses getiriyor.

ozkan17

abi sana cevap vermek pek haddime degıl ozur dılıyorum sana dırek cevap verdıgım ıcın ama samsunsporuz samsunsporluyuz bu renklere bu takıma aşıgız..ben dedıgın gbı samsunu harekete gecırecek bı eylem olacagını sanmıyorum..aksine ş...ler dahada kis kis gülerler >:(

Kadir ÇELEBİ

kesinlikle katılıyorum. bu başlığa buyuk tepki gosterebilecek arkadaşlarımda olabilir saygı duyarım fakat  bu takım gerçek değerine tekrar sahip olabilmesi icin boyle bir girişime ihtiyac duyulmaktadır..

bafradan55

Biz bu acıları hakketmemiştik. Kahretsin neoldu da böyle oldu. hesaplar ne zaman görülecek yeter artık.

sbc_emo

bu takımı en basştan bu hale düşürenlerin a.q. TEK DÜŞMAN TRABZON..

veis

özkancıgım benimde hoşuma gitmiyor bu sonuç ama kardeşim halk uyuyor düşünsene tv ler samsunspor maça gidemiyor gitmedi 3 puan uçdu diye ajanslar flaş geçecek.bende üzülüyorum bu sonuca ama samsunspor için senin benim veya başka kişilerin hep üzülmesi yetmedimi istanbulda nezaman kapanacaksınız diye milletin dalgası artık içimi acıtıyor.ben kararlıyım az yürek varsa bu takımın dinamitlerini ateşlemek istiyorlarsa maça çıkacak para bulunsada maça gitmesinler.sonuna kadarda yönetimin arkasındayım.sms kampanyasınada büyük reklam olacak.inanki insanlar halen koca kulüp bişey olmaz diye düşünüyor samsunsporun düşdügü durumları bilmiyor bilmeleri için işte fırsat.6 aydır para almayan topçularla erciyese gitsen neolur sonuç zaten belli.transfer bitmedi daha halen bi ümit var samsunlular böyle acizligi görürde kampanya başlarsa gerçekden süper olur.yoksa BU SİTEYE YAZANLAR YİNE DAHA NİCE SENELERDE SAMSUNSPORUN ACİZLİKLERİNİ KONUŞACAK.yazık degilmi

samsunmania

Veis kardeşim tepkinde çok haklısın.Bu iş ya herro ya merro pozisyonunda.Biraz evvel aldığım habere göre bazı futbolcularımızın cep harçlıklarını bile aileleri karşılıyormuş. Ama inan ki bu işin çözüm yolu maça çıkmamak değil.Üzülenlerden çok sevinenler çıkacaktır. Bizim güçlü durmamız lazım. Nasıl sevdiğimiz için canımızı ortaya koyuyorsak aşkımız Samsunspor için de dimdik durmalıyız. İstanbul'da seninle dalga geçenler senin kadar mı takımlarına deli gibi bir sevda ile bağlı.Sen Samsunsporlusun.Hem de en zor zamanda onun yanında taş gibi, kaya gibi durarak. Bizler bu site bu konuları konuşup en azından acımızı hafifletiyoruz. İnanın iyi bir şeyler mutlaka olacak. Hep  böyle gitmeyecek.

Cagdas Ünver

Samsunlu bir arkadas var.Ben Samsunsporu bu hale düsürenlerin ..... diye bir nick yazmistim , onun nickindede kartal gol gol yaziyordu. Bunlar nasil Samsunlu ? Kafayi yicem

MeL_55

arkadaslar eski konulari karistirmiyalim lütfen

ozkan17

22 January 2008, 23:25:17 #11 Son düzenlenme: 22 January 2008, 23:37:39 ozkan17
kanser olmamak elde degıl bu samsunspor yüzünden..ya varya bızım samsunsporu dusundugumuzun mılyonda biri kadar samsundakıler dusunse yetkılıler dusunse bu hallerde olmazdık..bız anca bırbırımız arasında kafa patlatalım beyler,vallaha billaha kanser olmamak elde degıl

timofte

öyle bir noktaya geldik ki bu kadar aymazlık bu kadar salaklık karşısında her şey düşünülmeli artık.

belediyenin yaptığı çevre düzenlemesini, samsunspora verdiği zarara değişen adamlar var hala..
siyasi tercihlerini samsunsporun önüne koyduğu için rezilliğe çıt çıkarmayanlar da var..
bu adamların çoğunlukta olduğu bir şehrin takımını kim nereye kadar tek başına omuzlayabilir ki.

55samsunlu55

Böylesine aciz durumlara düşeceğimizi hiç düşünmezdim. 5 dakikadır klavye başında durup ne yazsam diye düşünüyorum. üzüntümü dile getirecek cümleler kuramıyorum. sadece bu takımın bu hale düşmesine sebep olanlara, bizi böylesine kedere ve karamsarlığa sürükleyenlere yazıklar olsun diyorum.

veis

inşallah demekden başka bişey gelmiyor elden.bekleyip görecegiz inşallah herşey güzel olur.ama fikirlerimden vazgeçmedim bitsin artık bu çile yazık hepimize ya yönetim kurulunu say bide siteye yazanlarla beraber oldukmu 3000 kişi bukadarız koca samsunspor bizim millet utansın nediyelim çok yazık.