Erciyes maçına çıkmayalım

Başlatan veis, 22 January 2008, 19:26:40

« önceki - sonraki »

ozkan17

ne yapmak gerekıyosa yapalım artrık göz gore gore eriyo bıtıyo takım burda yazmakla olmaz!!!BISEY YAAPALIM ACILLLL COK ACILLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!

samsunew

slm.samsunspor dostları bu değerli siteye yeni kayıt oldum.bu yazdığım ilk mesajım bende sizin gibi fanatik samsunsporluyum.samsunspor benim hayatımın bir parçası yaşama sebebim sevgisi içimde o kadar büyükkü eşimden çocuğumdan asla ayrı tutmadım her daim evimin en değerli köşesinde dalgalanır şanlı bayrağı ve her daim her zaman her yerde dalgalanacak o bayrak dün bugün olduğu gibi yarında dalgalanacak çok şükür ki bizim gibi samsunspor sevdalıları var ve bir gün öyle bir gün gelecekke benim samsunsporum türkiyenin liverpoolu olacak buna çok derinden inanıyorum.çıkmadık candan ümit kesilmez felsefem çünkü dönüşümüz muhteşem olacak bekleyinde görün biraz sabredin hiçbir şey için geç değildir bir gün birilerinin vicdanı öyle bir kanayacakki o kan samsunsporumuzun kırmızısı olacak bir gün birilerinin öyle bir kalbi beyazlayacakki samsunsporumuzun beyazı olacak ( bugünün karanlık kalpleri yarın öyle bir beyazlayacakki ) samsunspor efsanesi yeniden doğacak.

berusa55

kum cakıl ocagıymıs yok tesislerin alanı satılıp degerlendirilecekmiş... sanırım bunlar hep laf arkadaslar... hale bakın!

celebi

Alıntı yapılan: Liverpool_55 - 23 January 2008, 00:43:12
slm.samsunspor dostları bu değerli siteye yeni kayıt oldum.bu yazdığım ilk mesajım bende sizin gibi fanatik samsunsporluyum.samsunspor benim hayatımın bir parçası yaşama sebebim sevgisi içimde o kadar büyükkü eşimden çocuğumdan asla ayrı tutmadım her daim evimin en değerli köşesinde dalgalanır şanlı bayrağı ve her daim her zaman her yerde dalgalanacak o bayrak dün bugün olduğu gibi yarında dalgalanacak çok şükür ki bizim gibi samsunspor sevdalıları var ve bir gün öyle bir gün gelecekke benim samsunsporum türkiyenin liverpoolu olacak buna çok derinden inanıyorum.çıkmadık candan ümit kesilmez felsefem çünkü dönüşümüz muhteşem olacak bekleyinde görün biraz sabredin hiçbir şey için geç değildir bir gün birilerinin vicdanı öyle bir kanayacakki o kan samsunsporumuzun kırmızısı olacak bir gün birilerinin öyle bir kalbi beyazlayacakki samsunsporumuzun beyazı olacak ( bugünün karanlık kalpleri yarın öyle bir beyazlayacakki ) samsunspor efsanesi yeniden doğacak.

daha öncde söylediğim gibi her akşaın bir sabahı her karanlığın bir aydınlığı vardır.bizde bunu ümit ediyoruz

harbisamsunsporlu5517

Samsunspor bilet alamıyor Türkiye Futbol Federasyonu Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Samsunspor, iflasın eşiğine geldi. Parasal anlamda sıkıntılı günler yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekipte ardarda alınan yenilgiler, klüp yöneticilerini endişelendiriyor.

1-0'lık İstanbulspor ve 4-2'lik Antalyaspor mağlubiyetinin ardından toparlanmaya çalışan futbolcular, Kayseri Erciyesspor maçına hazırlanıyor. Nuri Asan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Muhammet Dilaver yönetiminde çalışmalarına devam takımın, maça gidecek parası olmadığı belirtildi.

Zevksiz ve moralsiz geçen idmanı izleyen Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Haseyin Başgöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Samsunlular'a sitem etti. Kulübe 21 yönetim kurulu üyesi haricinde kimsenin sahip çıkmadığını ifade eden Başgöl, "Bu takım, yönetim kurulu üyelerinin değil, Samsun'un takımı. Samsunspor, şehrin markası deniliyor. Demekki bu marka yönetilerin değil, herkesin markası. Ancak kulübe destek anlamında 21 yönetim kurulu üyesi haricinde kimse yardım elini uzatmıyor. Şuan çok zor durumdayız. Kayseri Erciyesspor maçına gidecek paramız yok. Eğer maddi sıkıntılar böyle devam ederse, küme düşmemiz kaçınılmaz olacak." dedi.

Antalyaspor mağlubiyetinin Kayseri Erciyesspor maçını daha önemli hale getirdiğinin altını çizen Teknik Direktör Muhammet Divaver, mutlak şekilde kazanmak zorunda olduklarını kaydetti. Haftalardır puan yüzü göremediklerini vurgulayan Dilaver, "Bu mağlubiyetle beraber Erciyesspor maçı daha da kritik hale geldi. Bir an önce Antalyaspor mağlubiyetini unutmalıyız. Önümüzde bir zorlu Kayseri Erciyesspor deplasmanı daha var. Amacımız Antalyaspor'daki güzel futbolumuzu bu deplasmanda da sahaya yansıtıp, puan veya puanlarla dönmek ifadelerini kullandı.

Öte yandan futbolcu transferi için Futbol Federasyonu'na 710 bin YTL borcu olan Samsunspor, söz konusu parayı ödeyemediği için kaleci Harun Algın'ın lisansını çıkaramadı. Klüp yöneticilerinden alınan bilgeye göre kaleci Harun'un serbest bırakıldığı öğrenildi. Takımın maddi sıkıntıya nasıl aşacağı ise bilinmiyor.

körfez55

malatyada sms kampanyasıı başlatıldı acaba bizim yöneticiler neyi beklio hazır para gelmez malesef bişiler yapılması gerek.başlatsınlar şu sms işini artık yyaaaaawwwwww...

King Of The North

Oldu olacak kapatalım klubü artık bitsin bu işkence,Erciyes maçına gitmemekle ceza alabiliriz,markasına sahip çıkmayan bir şehir ve milletvekilleri ortadayken hazin son kaçınılmaz olacaktı er geç.Arkamızda Kemal Unakıtan gibi bakanımız yok ki Sergen'e 1 trilyon bassın alsın,arkamızda M.Ali Şahin gibi bir bakanımız yok ki 1 trilyon bassın Coşkun ve Cenk'i alsın bize,bizim vekiller uyusun,belediye başkanları TrabRUMa çalışsın,İstanbul takımlarının başarılarıyla gurur duymaya devam etsinler.
Erciyes maçına çıkmazsak TFF tarafından büyük cezalar alabiliriz.Sanırım bu sene küme düşeceğiz,umutlar,hayaller başka baharlara kalacak.

celebi

MARDİNSPORDA DA BİR ARALAR BU ŞEKİLDE BİR HABER ÇIKMIŞTI ORU VEYA GİRESUN MAÇINA GİDEMEYECEĞİZ FALN OLMJUŞTU AMA GİTMİŞLERDİ BAKALIM BİZDE BİLET BULAMADIK ARTIK BAKALIM GİDECEKLER Mİ DAHA DOĞRUSU GİDEBİLECEK MİYİZ.AMA GİDERİZ GİBİME GELİYOR AMA YİNEDE OLUR MU OLUR 

King Of The North

Çaðrý55

yaa nasıl deplasmana gidecek para bulamıyoruz koskoca metro yardım etmiyormu budamı yalan dolan metro tam destek çıksa bunların hiçbiri olmaz bence metro dediğimiz heryerde tesisleri olan 600 ün üzerinde aracı olan bir şirket destek çıksa bunlar olmaz bence

jean

erciyes macina cikmayinca paralar yagacakmi sanki gereksiz bvirsey olur bence bide cezasi ve puan kaybi cabasi

veis

tamam çıkalım ve pazar akşamını bekleyelim.

celebi

GİDECEKLERDİİİİİİİİİRRR.

Baþkent_55

bırakın çıkmayalım maça muça başlarım böyle işe ben ya ey yönetim ne diye geldiniz bu kulübe gözünüzmü kördü yahu........yok sahipsiz kalacakmış yok kayyuma kalacakmış....sanki siz geldiniz takım şaha kalktı ya yazıktır bu kadar olmaz kaç ay oldu sahip yok sahip yok ne bu dilenci edebiyatı.....o kadar ağllıcağınıza....1.5 milyon nüfuslu şehirden 22 adam çıkarsaydınız çıkıp aslanlar gibi oynarlardı 3-4ü haric halen bu ruhsuzlardan medet umuyor onlara para arıyosunuz...düşelim lig bye düşün yaa 3.lige kadar düşün ama azıcık onur olsun azıcık gurur olsun yaaaa........BÖYLE ZAVALLI Bİ ŞEKİLDE LİGDE DURMAKTANSA AMATÖRE GİDER ONURUMLA MÜCADELE EDERİM SAMSUNSPOR HİÇ BU KADAR ACİZ OLMAMIŞTIR....YAZKLAR OLSUN........DÜŞECEĞİZ DİYE MİLLETİ KORKUTMAYA KALKMAYIN...VALLAHİ KARDEŞİM PARAN YOKSA ZIR ZIR AĞLAMASSIN GEREKİRSE GİDERSİN AMATÖRE KADAR ONURUNLA RUHUNLA GERİ DÖNERSİN.....

US

Arkadaşlar bu takım deplasmana cıkmaya gucu yoksa zaten takım için başarı umıdı bitmiştir... valla allah yardımcımız olsun...