Samsunspor'a gelir kaynaklari (fikirlerinizi paylasin)

Başlatan Cagdas Ünver, 16 January 2008, 20:14:04

« önceki - sonraki »

veis

evet tugberk dedigin çok dogru ama samsun dışından halka ulaşmak samsunsporun tek kurtuluşu.şuan içinde bu sms ile gerçekleştirilecek bişey.bunu yerel basınla paylaşarak tüm yurda yayarsak sms den inanılmaz getiri saglarız diye düşünüyorum.

Cagdas Ünver

22 January 2008, 16:16:38 #61 Son düzenlenme: 22 January 2008, 16:25:25 Cagdas Ünver
Site acildi fakat SMS Kampanyasi baslamadi.

www.samsunadestek.net.tc

ARTIK BASLASIN SU KAMPANYA Neyi bekliyoruz ?????? !!!!!!!!!

pitbul055

22 January 2008, 16:25:59 #62 Son düzenlenme: 22 January 2008, 16:27:32 pitbul055
sms kısa vade belki götürür işi.bize uzun vade projeler lazım.o projeleri devreye sokacak öncelikle adam gibi yönetici lazım.

hakan55

en iyisi dedııgnız gıbı kumbara koycan muthıs para toplanır ama abı kım yapcak kım kım kım...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Tuqberk - 21 January 2008, 15:18:03
ya şu kumbaraları her maçta tribün girişlerine koysak orda çok para toplanır millet orda baskı altında kalır para vermeyince herkesin ona baktığını görünce vermek zorunda kalır. mesala bir vip e bir kapalıya bir maratonun önüne koyacaksın kumbarayı orda her maçta toplancak para. bayağı bir para olur heralde ama bilemem ilgilenenlere duyurulur

şu yukarda dediğime herkes katıldı sanırım eğer yöneticilere veya başkana ulaşan birileri var ise bu yukarda değimi söylesin  ;)

Sadece Samsunspor

AlıntıMalatya Sivas'ı örnek aldı

1. Lig ekibi Malatyaspor'da, maddi katkı sağlaması amacıyla Sivasspor'un başlattığı "SMS" kampanyasına benzer bir kampanya için çalışma başlatıldı.

Kulüp genel sekreteri ve basın sözcüsü Ali Cengiz, yaptığı açıklamada, kulübün ciddi anlamda ekonomik sorunlarının olduğunu, bunu aşmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, "Sivaspor, SMS kampanyası başlattı. Aynı çalışmanın Malatyaspor için de yapılabileceğini düşündük. Bu amaçla 3 GSM operatörüyle görüştük ve teklif verdik. 3 GSM şirketinden de aynı numaraları almak istiyoruz. Şirketler şu anda alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bir ay içinde çalışmanın sonuçlanmasını bekliyoruz" dedi.

Sivasspor yöneticileriyle bu konuda görüştüklerini belirten Cengiz, "Sivasspor yöneticileri bu kampanyadan 5 milyon YTL gelir elde etmeyi hedeflediklerini söylediler. Malatyaspor'un da milyonlarca taraftarı ve seveni var. Bu kampanyanın, ekonomik darboğazın aşılmasında katkı yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Cengiz, böyle bir kampanyanın başlatılması için kulübün resmi internet sitesine çok sayıda talep geldiğini de kaydederek, mali krizi aşmak için Malatya'nın girişindeki bir düğün salonunun yanında bulunan bir arazinin kulübe verilmesi için de çalışma yaptıklarını ifade etti.

Cengiz, "Ekonomik katkı sağlayacağını düşündüğümüz projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda başta iş adamları olmak üzere herkesten destek bekliyoruz" dedi.

U L A N MALatya BİLE BAŞLATTI BİZİMKİLERE NE OLDU NEREDE SMS KAMPANYASI

hakan55

ben 19 mayıs lisesi 11.sınıf ogrencısyım okulların 2.donemı basladıgında ilk ısım mudure bır dılekce yazıp samsunspor adına okulda kampanya baslatmak ıstıyorum.malatyada aynı sey yapılmıs ve basarılı olunmustur.bu en basıt yol ve yapacam benım gıbı herkez bunu denese lıselıler olrak bıle kurtarabılırz.kurtaramasakta bızım bu yasta bunları yaptıgımızı gorup belkı bısıler yaparlar.artık cok basit aslında yardım baslatmak artık konusmayalım ıcraat yapalım... saygılarımlaa

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HaKaN55 - 22 January 2008, 21:13:04
ben 19 mayıs lisesi 11.sınıf ogrencısyım okulların 2.donemı basladıgında ilk ısım mudure bır dılekce yazıp samsunspor adına okulda kampanya baslatmak ıstıyorum.malatyada aynı sey yapılmıs ve basarılı olunmustur.bu en basıt yol ve yapacam benım gıbı herkez bunu denese lıselıler olrak bıle kurtarabılırz.kurtaramasakta bızım bu yasta bunları yaptıgımızı gorup belkı bısıler yaparlar.artık cok basit aslında yardım baslatmak artık konusmayalım ıcraat yapalım... saygılarımlaa

19 mayısda çok samsunsporlu var iyi para toplanır  ;)

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, kulübün kasasında para olmadığını belirterek, "Antalya deplasmanını ben karşıladım. Erciyesspor deplasmanına gidecek paramız yok" dedi.

Bir dönem Süper Lig'de 3 büyüklerin korkulu rüyası olan, Anadolu takımları arasında da Balkan Kupası şampiyonu olan tek takım hüviyetindeki Samsunspor'un son durumu taraftarları arasında da üzüntü yarattı.

Futbol Şube Sorumlusu Başgöl ise takımın son durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Futbol Federasyonu'na 750 bin YTL, futbolcularına da 2 milyon YTL'de borçlarının olduğunu söyleyen Hüseyin Başgöl, şöyle devam etti:

"Takımın şu anda deplasmana gidecek ekonomik durumu bile yok. Antalya deplasmanını ben cebimden karşıladım. Helali hoş olsun. Ancak bu kulüp, bir kaç kişinin elini cebine atmasıyla ilerleyemez. Bir deplasman giderimiz yaklaşık 20 bin YTL. Bu şartlar altında hafta sonu oynayacağımız Erciyesspor deplasmanına gidemeyebiliriz. Çünkü kasada para yok."

"BU LİGE LAYIK DEĞİLİZ"

Samsunspor'un içinde bulunduğu durum nedeniyle Bank Asya 1'inci Ligi'ne bile layık olmadığını söyleyen Hüseyin Başgöl, 1.5 milyon nüfusu olan şehrin takımına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Takımın parasızlık nedeniyle 2'nci Lig'e düşebileceğini vurgulayan Hüseyin Başgöl, şöyle devam etti:

"Deplasman giderlerini karşılayamıyoruz, futbolcumuza para veremiyoruz, transfer yapamıyoruz. Futbolcu ne kadar verirsen o kadar oynar. Haklı olarak onların da kafasında para var. Kimse bize yardımcı olmuyor. Destek için gittiğimiz kapılardan kovuluyoruz. Samsunspor'dan bazı kişiler, geçmişe yönelik sanki intikam alıyor."

"TAKIM 3 MİLYON YTL İLE KURTULUR"

Geçen sezon Büyükşehir Belediyesi dahil bütün kurumların destek verdiği Samsunspor'un 12 milyon YTL bütçesinin olduğunu da hatırlatan Hüseyin Başgöl, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Böyle bir takım, geçen sezon küme düşüyordu. Biz ise 6 milyon YTL bütçe yaptık. 3 milyon YTL'sini ödedik, 3 milyon YTL borcumuz kaldı. Durum ortada. Federasyon ve futbolcu borçlarını ödediğimiz takdirde alacağımız futbolcularla bu takım rahatlıkla play-off oynayıp Süper Lig'e çıkabilir. Bu takım Erciyespor deplasmanına gidemeyecek olmanın tehlikesiyle karşı karşıya."

CEM VE HARUN SERBEST

Öte yandan Samsunspor yönetimi devre arasında transfer ettiği kaleci Harun ve forvet oyuncusu Cem Demir'i serbest bıraktı. Futbol Federasyonu'na olan 750 bin YTL borç nedeniyle 2 oyuncuya lisans çıkaramayan yönetim, Harun ve Cem'le yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Bu arada Erciyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da kadro sıkıntısı da başladı. Celil, Safa ve Kenan kart cezalısı nedeniyle Caner, Marciel, Sercan, Serkan Aykut'un da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada oynayamayacağı bildirildi.

harbisamsunsporlu5517

ali kardesimin dediği fikirde çok guzel ilk önce bunu yonetıme bıldırmelıyız safak baskanın numarası nasılsa sıtede verilmişti hepimiz kısa msj yolluyalım bufıkrı sunalım stadın tum gırısıne kumbaralar konulsun guvenliğide tam yapıldımı gorun bakın nasıl para toplanılıyor işin içine hıle hurda rusvet gırmesin yeterki

harbisamsunsporlu5517

beyler artık vakıt kaybetmenin hiç anlamı yok işe yarından baslayarak safak baskanımızı msj yagmuruna tutalım iki gune stadın tum gırışlerıne koyacaklardır kumbaraları

harbisamsunsporlu5517

bır iki kişinin sunmasıyla olmaz bu iş hep bırlıkte sunarsak basarılı olabiliriz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 22 January 2008, 21:57:15
ali kardesimin dediği fikirde çok guzel ilk önce bunu yonetıme bıldırmelıyız safak baskanın numarası nasılsa sıtede verilmişti hepimiz kısa msj yolluyalım bufıkrı sunalım stadın tum gırısıne kumbaralar konulsun guvenliğide tam yapıldımı gorun bakın nasıl para toplanılıyor işin içine hıle hurda rusvet gırmesin yeterki

o fikri ben yazmıştım bi önceki sayfada ama önemli değil ya yeterki samsunspor kazansın  ;)

harbisamsunsporlu5517

kusura bkma kardes dalgınlığıma gelmiş dediğin gibi samsunsporu sevıyorsak bu dedıgımı ve senin fıkrını safak baskana msj yollayarak sunalım

ozkan17

BİZLER PARÇALIYORUZ BURDA KENDIMİZİ YA YETER ARTK YETER BIKTIKKK ULANN BIKTIK!!!! DUYUN ARTIK YA SESIMIZI DUYUN YAA BIRLERI BISEYLER YAPSIN YAA AHH SAMSUNDA OLSAMM...YA BISEYLER YAPIN TAKIM ERIYIP GIDIYOOOO