TFF 1.LİG 33.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 May 2017, 18:45:02

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ilk 11 yanlıştı zaten...hoca maçı almak istemiyor galiba dedim kadroyu görünce...

Ekrem

binikalamadım

cakir55

takip etmeye gerek yok urfa ile ikili averajda iyiyiz zaten bandırmaya yenilememiz gerek

sadece55

Ya bugün urfa yenseydi. Bandırma ile kol kola düşerdik o zaman. Bandırmayı yenecen işi bitirecen arkadaş

isa55

sadece55

Haftaya stadı yakacağız yıkacağız lamı cimi yok. Kale arkaları vs her yer dolmalı Şehir bir hafta teyakkukta olmazsa biz düşeriz

binikalamadım

takıma karşılama töreni yapmalıyız...

jean

Ads zaten mersinle oynuyor dusmeyecekti o beraberlik yada maglubiyet ayni oldu bizim icin her sekilde 1 puan lazim olacakti urfanin yenilmesi guzel oldu 1 puan kurtarir bizi ins bir sivas maci daha yasamayiz

MeL_55

böyle bir macta 4 gol yemeyi ancak biz becerirdik.
tebrikler emegi gecenlere.

GurbetciFanatik

Yarin gazetelerde Baskan Tutu nun yeni stadi birilerini gezdirirken resimlerini bekliyorum.
Takim ne hale geldi siz habire stadyumda poz verin.
Bu takim haftaya olasi bi maglubiyetden sonra o yeni stada kendin gidersin.
Takimi hic kimseye karsi koruyamadin. Basin dan bile korktun.
Hocanin kulagini cekmeliydin.

davidsavage

Bize şimdi 1 puan yetiyor mu yetmiyor mu diğer maçların sonuçları aleyhimizede olsa ?

fanatik samsunsporlu

Urfa yenip biz ve ads berabere kalsak 3lu averajda urfa düşüyor

Sol Açık

Alıntı yapılan: davidsavage - 14 May 2017, 19:08:08
Bize şimdi 1 puan yetiyor mu yetmiyor mu diğer maçların sonuçları aleyhimizede olsa ?

MİY gitti. 1 puan alırsak Bandırma da altımızda kalıyor. En kötü olasılık Ş.Urfa ile ikili veya Ş.Urfa ve ADS ile üçlü averaja kalırız.

Bu 2 durumda da Ş.Urfa altımızda kalıyor. Yani 1 puan her türlü yetiyor!

GurbetciFanatik

Herkesin morali bozuk sinirleri tavan yapmis bu maci daha konusmayalim gecelim Bandirma macina.
Konustuk de degisti hoca ayni takim ayni kadro ayni hepsi birbirinde mal.
Formamizi giyiyorlar diye bu ruhsuz adamlari destekliyoruz iste.
THE END