Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Küme düşme hattında yer alan tüm takımların bu hafta maçları zor.
Ligin son 8 takımı kaybederse şaşırmam.

Sol Açık

Ben halen bize 3 puanın yeteceğini düşünüyorum. G.Antep ve Ş.Urfa'nın 4'den fazla puan alması çok zor. Bandırma bizim maç dışında ancak 3 puan alabilir. Yani bu takımlar 34'de kalacaklar.

Giresun'u yenip rahatlamamız gerek. Olmazsa, Göztepe deplasmanı. Ama o da olmazsa, bu durumda çok çok çok stresli geçecek bir Bandırma maçımız olacak ki, o maçı alırsak da yeterli olacaktır.

Bence tek sorun, G.Antep ve Bandırma ile ikili averajdaki zaafımız.

Tüm bunlara bakınca, halen çok ama çok avantajlıyız. Tek yapmamız gereken 1 maçı almak. Umarım üst üste 3 saçmalık daha yapmayız!!!

Shane_Falco

Şahsi düşüncem orada Mersin ile maçı olanların 3'er puanı cepte. Yani Bandırma ve ADS'nin +3 puanını cepte görüyorum ben.  36 puanlı Denizli'ninde en az bizim kadar düşme riski var. Ne yapıp edip Giresunu yenmeliyiz. GBB'den sağı solu belli olmaz. Kalpar şapkadan tavşan çıkarabilir. Bizim ne yapıp edip bu 3 maçtan 6 puan almamız lazım.

samsunum

Ben bu mersinden o kadar umutsuz değilim. Bu hafta liderlikten 8e kadar düşmüş, moralsiz ve kadrosunun yarısının cezali ve sakat olan goztepeyle oynayip son bir  şans peşinde olacaktir. Mersin bu hafta kazanirsa haftaya bandirmaya kaybetmez.

cakir55

Benim en korktuğum GBB. Eğer Ümraniye bi güzellik yaparsa bu hafta her şey bizim içni çok daha rahat olacaktır.Gbb yenildiği anda hesap kitap dönemi biter.

samsunsporlu1994

2.lig Beyaz grup play off ilk maçları sonuçları;
Sivas Belediyespor 1-1 Amed
Kocaeli Birlikspor    1-2 Erzurumspor

2.lig Kırmızı grup play off ilk maçları sonuçları;
Menemen Belediyespor 1-2 Gümüşhanespor
Hatayspor 0-1 Kastamonuspor

Rövanş maçları Pazartesi günü oynanacak.
Statü gereği play off finaline beyaz ve kırmızı gruptan birer takım çıkıyor.

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 05 May 2017, 12:09:52
36 puanlı Denizli her türlü kalır,onu saymaya gerek yok.

Kaldılar da.

jean

Iyi oldu haftaya eskisehir daha cok asilacak antep macinda

Karabudun

Sivas bu fırsatı kaçırmamak namına, Bandırma'ya daha da bilenir. Biz kazanırsak Sivas da kazanırsa mükemmel bir hafta olacak. Utandırma ALLAH'ım.

55_OrHaN_55

Bandırma'nın işi bu hafta tamam gibi. İnşallah Giresun maçını alırsak kabus görmeyiz artık.

samsun 55

mersin 4-0 gerideyken 4-4 yaptı

55_OrHaN_55

Mersin-Göztepe maç sonucu : 5-6 inanılır gibi değil. 4-0 gerideyken 4-4 yapmaları da ayrıca enteresan.

jean

Goztepe iki yildir yaniltiyor beni o kadar transfere bir patlama yapamadilar

Sadece Samsunspor

Mersin goztepe macinda iddaa oyunu var. Neyseki goztepe kazandi

GurbetciFanatik

Aksilige bak kirk yilda bir yendik.
Urfa ve Antep de yeniyor  >:(