Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

3 - 3 oldu. Mersin  İ. Yurdu güm!!!  ;D

Ekrem

Sinan'ı gösterince istemsizce küfrettim . Iyi oldu beter ol mersin

Sol Açık

Alıntı yapılan: Karabudun - 18 March 2017, 17:48:59
3 - 3 oldu. Mersin  İ. Yurdu güm!!!  ;D

Mersin'in kümede kalması için hem tüm maçlarda çok formda olması, hem rakibin kötü olması, hem esas oyuncularında hiç sakatlık-ceza vs olmaması, hem de tüm bunlara ek olarak futbol şansının yanlarında olması gerek. Hepsinin önümüzdeki 9 maçta olması ise mümkün değil. Ama sürpriz bir Balıkesir galibiyeti onları çok ümitlendirirdi.

Beraberlik mi?.. Öldürmez ama süründürür. Hem mücadelede kalacaklar ki bu iyi birşey (rakiplerimizi zorlarlar), hem de küme düşmekten kurtulamayacaklar ki bu daha da iyi birşey...  :D

jean

Ben yinede emin olamiyorum var gucleriyle saldiriyorlar coktan havlu atmalari lazimdi ama adamlar azar azar puan aliyorlar bugun alamadigi iyi oldu yoksa cok umutlanacaklardi

evolution55

tactician

Alıntı yapılan: evolution55 - 18 March 2017, 20:28:09
MAnisa da yenilmiş

Bu hafta iyi gidiyor maşallah
Düşme hattındaki rakiplerimiz ya yebildi ya da berabere kaldı.

Az da olsa ilerleyen haftalarda gözümüz play-off ihtimallerine kayacak olursa; bu hafta play-off kovalayan takımların düşme hattındaki takımlar ile aldıkları beraberlikler iki kere kazanç şeklinde degerlendirilebilir

Bu gözle, yarın oynanacak elazığ - demirspor ve antep belediye - denizli maçlarından da beraberlik çıkması lehimize olacaktır.

emre

Aksam aksam sinirlerim zıpladı. Kendileri siyasetle de uğraşan bazi tanidiklarimi bugun Ts'nin stadinda Ts atkilariyla fotolarini gördüm. Öz ve öz Samsunlu olan bu kisiler ayni zamanda Gs'liler bir de. Nedir bu memleketimin insaninin yapmaya calistigi, derdi tasasi ? Belki bu kisiler memleketimizle alakali bir yerlerde söz sahipleri. Belki ileride daha da söz sahibi olacaklari yerlere gelecekler. Neden bu kadar özentilik icindeyiz ? Veya kime yaranmaya calisiyorlar ?

samsunsporlu1994

Beyler merak etmeyin,Mersin süper amatöre kadar gider. Hiç şansları yok,beter olsunlar.

binikalamadım

HABABAM SINIFI

Badi Ekrem'in sınıfa kung-fu öğrettiği efsane sahnede İnek Şaban'ın yanındaki öğrencinin kırmızı beyaz siyah formasını her zaman beğenmişimdir keşke bir sezon o formadan giysek.

Sol Açık

Alıntı yapılan: töngel - 18 March 2017, 21:32:45
Bu hafta iyi gidiyor maşallah
Düşme hattındaki rakiplerimiz ya yebildi ya da berabere kaldı.

Az da olsa ilerleyen haftalarda gözümüz play-off ihtimallerine kayacak olursa; bu hafta play-off kovalayan takımların düşme hattındaki takımlar ile aldıkları beraberlikler iki kere kazanç şeklinde degerlendirilebilir

Bu gözle, yarın oynanacak elazığ - demirspor ve antep belediye - denizli maçlarından da beraberlik çıkması lehimize olacaktır.

Dostum, bence Play-Off'un adını bile anmayalım bu sezon. Matematiksel olarak imkanlı olmayan bir şeyi dillendirmek, gereksiz gerilim ve yükler yaratır. Elbette hayalı güzel, ama hiç mümkün değil.
Matematik şu;
Kalan 9 maçın tamamını kazansak 27 puan,
Elimizdeki 25 puanla beraber 52 puan.
Bence genel olarak Play-Off için bu ligde minimum 52 puan gereklidir (Son 5 yılda 51 puanla Play-Off'a kalan takım olmamış).
Tüm maçlarımızı kazanmamız ise imkasız! Yani Play-Off falan demeyelim bence...  ::)

Karabudun

Play-off bahsi lüzumsuz. ALLAH'ın izniyle bu sezon ligde kalalım kafi. Seneye her şeye sil baştan başlar ve ilk ikiye oynarız ama önce bu ligde kalalım. Bunun üzerine illa bir şeyler yapılacaksa borçların bir kısmı ayıklanabilir, gelecek sezon için hazırlıklara başlanabilir.

Bu arada Elazığ 1-0 yenik.

Sol Açık

Bu arada şimdi farkettim, Doğan Erdoğan Ümit Milli Takımı'na çağırılmış...

yirmiuc

Elazığ-Adana demir maçında hakem resmen maçı Elazığ'a verdi.

GurbetciFanatik

Elazig benim tahminime göre zaten düsmez.
Antep Belediye ve S.Urfa bugün 3 puan almamali.
Ikiside takilirsa cok güzel olur.

tactician

19 March 2017, 15:15:45 #45059 Son düzenlenme: 19 March 2017, 15:19:38 töngel
Alıntı yapılan: Sol Açık - 19 March 2017, 13:05:41
Dostum, bence Play-Off'un adını bile anmayalım bu sezon. Matematiksel olarak imkanlı olmayan bir şeyi dillendirmek, gereksiz gerilim ve yükler yaratır. Elbette hayalı güzel, ama hiç mümkün değil.
Matematik şu;
Kalan 9 maçın tamamını kazansak 27 puan,
Elimizdeki 25 puanla beraber 52 puan.
Bence genel olarak Play-Off için bu ligde minimum 52 puan gereklidir (Son 5 yılda 51 puanla Play-Off'a kalan takım olmamış).
Tüm maçlarımızı kazanmamız ise imkasız! Yani Play-Off falan demeyelim bence...  ::)

Çok zor bir ihtimal olduğu aşikar. Ben de bu iddiadan bahsetmek için çok erken olduğunu söylüyorum zaten.
Lakin adana demir maçından bu yana takımın küme düşme hattında olmayacağını söylüyordum.

Geçtiğimiz günlerde bir istatistik çalışması yapmış ve burada analizi ile birlikte yayınlamıştım. Bu seneki puan dağılımı ve silinen ceza puanları nedeniyle 6. Olarak son play-off biletini alacak takımın 48 puanı olacağını öngörüyorum.
Önümüzdeki 4 maçı kazanarak bir seri yakalar olursak o zaman daha sıcak bir hava eser play-off adına.

Yazının başında söylediğim gibi; ikinci yarı hiç bir maçımızda düşecek takım havası vermedik bu nedenle bu konunun konusulmasını dahi abes buldum. Eğer lüzumsuz olarak nitelendirilmesi  gereken bir konu vardiysa bu samsunsporumuza alt ligten grup secmek uzerine yapilan sohbetler olmaliydi. Bu saatten sonra maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Sene sonunda ilk 6 ya giremeyebiliriz; doğru bu çok yüksek ihtimal ama ben samsunspor için güzel hayaller kurmayı seviyorum; ne yapayım mizacım böyle :)