TFF 1.Lig, 19.Hafta | Antalyaspor 4 - 2 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 13 January 2008, 17:18:29

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

offffffffffffff paraaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeee buuuuuuuuuu paralarrrrrrrrr kimlerdeeeeeeee verinnnnnnn artıkkkkkkkkkk şuuuuuuuuuuuu paralarııııııııı SAMSUNSPORAAAAAAAAAAAA

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  >:(

McMayki

AntalyaSpor Real07 Grubu Olarak Bu Sıkışık Ve Düşüş İçinde Olan Yoldan Çıkmanızı, Karadenizin İkollerinden Olan SamsunSpor'un En Yakın Zamanda Şampiyonluğa Oynayan Bir Takım Olmasını En İçten Dileklerimizle Ümit Ediyoruz.Kalan Maçlarınızda Başarılar.

ReaL07 ANTALYASPOR

samsunmania

21 January 2008, 01:07:35 #212 Son düzenlenme: 21 January 2008, 01:13:19 samsunmania55
Teşekkürler.Size de kalan maçlarınızda başarılar dileriz. Siz de geçen sene pisi pisine düştünüz. Bu bataktan en kısa sürede bütün şehir takımları olarak çıkıp el ele İstanbul hanedanına son vermek dileğiyle.

edmontdante

Antalya'lı arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum yazdıkları ve iyi dilekleri için.

Bizim için ne yazık ki bu sene bitti.İçim el vermiyor ama malesef böyle.

Biraz önce teleligi izledim.Mustafa ÇİÇEK,El Yasa,Musa  vs  bir dönem beğenmediğimiz adamlar süper ligde oynuyorlar,bizse çökmüş vaziyetteyiz.Africa Uluslararası Futbol Şampiyonasının eski finallerinde ise  bizim oyuncularımızı gösteriyor EUROSPORT Allum-Kais-Ayari-Oruma vs .

İleriye ümitle bakmak mümkün değil.

celebi

ya arkadaşlar sizler değil miydiniz yenilir falan demeler ama yorumlara bakıyorumda paso verip veriştirmişsiniz sonuna dibine kadar haklısınız ama ben işin açıkcası hiç ümitli değildim ondan sebep kızmakla birlikte sıkıntı da duymuyorum klasik bir yorum:
önümüzdeki maçlara bakacağız

pitbul055

düşdüğümüz hale bak.lan ercüment lan fatih sizin gibilerin eline düşdüya bu takım yazıklar olsun.böyle yöneticilikde olmaz kardeşim.madem bu yola baş koydun sendede birşeyler olacak.ozaman yönetici olmanın ne anlamı var.herkes yönetici olabilirmiş.BALIK BAŞTAN KOKAR dememişler boşuna.aldığın kaleciyi oynatamıyorsun.1 tane topcu almakdan acizsiniz.DAHA NE OTURUYORSUNUZ O KOLTUKLARDA.

Tribün_ali

Arkadaşlar bu bir gercek bu sene hedef ligde kalmak süper lig hayal antalya macına gelincede kaliteli kadroya sahipler ftbolcular tıkır tıkır paralarını alıyorlar bizim bundan sonraki maçlara bakacaz yine işkence çekecez olsun ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ

BİZ SENİ ŞAMPİYON OLSUN DİYE SEVMEDİK      BABAMDAN KALAN MİRAS DEGİL İLERİDE ÇOÇUKLARIMA OLACAK BORCUMSUN SAMSUNSPORUM

HoliganSamSunLu

ozkan17

21 January 2008, 17:32:56 #218 Son düzenlenme: 21 January 2008, 17:36:19 ozkan17
Skor taraftarı degılız renklere ambleme gonül verdık..Şampıyon olurken asık olmadık ki bu renklere sımdi ıkıncı lıgdeyken mi bırakalım..

MeL_55

Samsunspor'da yenilginin yankıları sürüyor

Samsunspor'da, Antalyaspor maçından alınan 4-2'lik yenilginin üzüntüsü yaşanırken, antrenör Muhammed Dilaver, "Antalyaspor gibi zor bir deplasmanda oynamak kolay değildi" dedi.

Dilaver, deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçında takımının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Kendileri adına sıkıntılı geçen bir hafta sonunda Antalyaspor ile daha önceden de söyledikleri gibi zor bir maça çıktıklarını ve iyi mücadele ettikleri karşılaşmadan yenik ayrıldıklarını ifade eden Dilaver, şunları kaydetti: "Antalyaspor gibi zor bir deplasmanda oynamak kolay değildi. Ama biz gerçekten iyi futbol oynadık. Gol noktalarında daha dikkatli olabilseydik oyunu lehimize çevirebilirdik. Baskı kurduğumuz anda yediğimiz goller mağlubiyetimize neden oldu. Ama yapacak bir şey yok. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi konsantrasyon sağlayarak en iyi şekilde mücadele edip yolumuza devam etmek istiyoruz."

Bugünü izinli geçiren Karadeniz ekibi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

jean

artik bu senede boyle gecti sayilir umarim tehlike yasmayiz

celebi

Allah muhafaza bazı şeyleri aklıma bile getirmek istemiyorum:adanaspor-adanademirspor-eskişehirspor-boluspor-göztepe gibi örnekleri görünce insan korkuyor biraz.

mehmet yılmaz

23 January 2008, 20:01:46 #222 Son düzenlenme: 23 January 2008, 20:04:41 samsuni
Maçın özetlerini şimdi seyredebildim

http://www.cnnturk.com/VIDEO/index.asp?vid=3435

Ercüment -zayıf bir ihtimal- ileride iyi bir kaleci olacaktır ama Samsunspor, G.Birliği'nin kiralık PAF takım kalecisinin pişeceği yer olmamalıdır. Kalecisine güvenemeyen bir takım psikolojik olarak zaaf içinde demektir. Futbol oynayan herkes bilir bu kaideyi. Yenilen ilk golün hiç bir mazereti olamaz. Öünün açık, şutu da adamı da görüyorsun. Üstelik kötü de bir vuruş. Ama netice yine gol, kaleyi bulan topların 4/3'ü gol zaten.

İlk gol sonrası Celil'in hırs dolu sevinci forma aşkını gösteren önemli bir işaret.

Antalya'nın penaltısı ve gösterilen kırmızı kart bence doğru. Maalesef, Kenan yanlış hamle yapmış.

Bize verilen penaltı tartışmaya açık ama zaten pozisyonu golle sonuçlandırmışız.

Cagdas Ünver

BU KADAR SAKAT BI DEFANS ANLAYISI OLAMAZ YEDIGIMZI GOLLERE BAKIN ALLAH ASKINAAAA >:( >:( >:( >:( >:( >:(

bregenz

ercüment süper kaleci kim bulduysa getirdiyse basda kaleci antrenörüde süper iyi idman yapdirmis ona..herkez o kurtarislari yapamaz..yoksa 8 olurdu... milli takima cagirlmadan

ts gs fb bjk almadan hemen transfer edelim gbirli paf kalecisini...hemen simdik