TFF 1.Lig, 19.Hafta | Antalyaspor 4 - 2 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 13 January 2008, 17:18:29

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: MeL_55 - 20 January 2008, 16:00:28
bende okadar güvenmistim belkide yenebilirdik kenan kirmizi yemeseydi.. artik diyecek cok laf yok rakip takimlarimiz berabere bitti. cok sey kaybetmedik. hala güveniyoruz play offa mutlaka yeni teknik direktör gelmesi lazim... kendisi samsunlu olmasi lazim.

1. tanju colak
2. yücel uyar
3.....

yücel hoca gitsin takım kötü gidiyor diyordun hoca gitti ne değişti bide üstüne diyosunki tanju çolak gelsin bırak bu işleri melih tanjunun işi yok burda

körfez55

mel55 bırak saçmalamayı.playyoff deil küme düşmemek artık hedefimiz.
transfer yapamadık şimdi kazma fatihten medet umuyoruz.kaleci aldık onu da paraszılıktan oynatamıyouz.bu sene bizim için gecen hafta bitmişi bu hafta kesinleşti...artık seneye nasıl çıkarız onun planları yapılmalı...genc oyuncular kazanılmalı.maddi anlamda hedeflene projeler gerçekleştirilmeli die düşünüyorum.

samsunmania

Hala Tanju'nun bizi nasıl yarı yolda bıraktığını, Fb ve Gs formaları giyerken bize gol atınca tribünlere nasıl hareket çektiğini anlamayan arkadaşlarım var. Adam televizyonda Gsliyim, Fbliyim diyor biz ondan medet umuyoruz. Olmaz arkadaşlar bunu kabullenmek olmaz.

MeL_55

noluyo ya  herkez bana saldirdi bi tanju yazdik diye alternativ olarak yazdik heralde. gidip mourinho yu alcak degiliz... bafradan55 biraz dikkatli yazarsan sevinirim.

@tuqberk

yücel olsa simdi ne degiscekti. ayni ha yücel ha dilaver ne fark eder ?

hakan55

allah bize sabır versin.. ve gercekten ruhsuz oynayanların allah belasını versın...

US

bence bu mac antalyanın hakkıydı... hic rezillik fln degil 2 gol atmamız bence yeterince iyi herkez biliyodu bu macın antalyanın olacagını...

SaMsUnSpOr 55

formanızı çıkartın çıplak oynayın SAMSUNSPOR forması kutsaldır herkese nasip olmaz

duman_07_m

s.a öncelikle geçmiş olsun arkadaşlr sahada centilmence maç oldu maç bizim hakkımızdı diye düşünüyorum stadda9 bin seyirci vardı ortam çoq güzeldi...samsuna oyb,nucağı diğer maçlarda başarılar diliyorum...

samsun155

yine yenilgi.yine yenilgi.nolcak bu takımın hali

samsun155

1.yarı daha güzel oynadık ama 2.yarı maçtan koptuk.5 atcaklar diye korktum valla:D

jean

tek care tanju colak bencede yeni bir hava istedigi oyuncuyuda ayni gun samsuna getirir

maviay55

dicek bişey yok kalede ercü şov yapmış yine kaleci transfer ediosun oynatamıosun hey allahım ne günlere kaldı samsunsporumuz gitti gelmez o günler :-[

seskat

yaw bu kadar olur. ben en azından 1 puan alacağımıza inanıyordum. ama yine olmadı. yaw bizden bi
.. olmaz!!! teknik direktör gelcek. yok o olmasın yok bu olmasın. yaw kim olursa olsun. ben takımın ligdeki durumuna bakarım. tanju colak gelse de fark etmez. profesyonellik bu. herkez kendi menfaati peşinde. samsunspor'um play-off a kalacaksa, isterse kıbrıs rum kesiminden biri gelsin. öfffffff
sacmalamaya başladım. yazık yaw. samsunspor icin harcadığım nefes'e bile üzülmeye başlıyom. yeter ulan >:(

kayacan

20 January 2008, 22:40:49 #208 Son düzenlenme: 20 January 2008, 22:52:31 kayacan
Yahu arkadaş dün Antalyada kaldığım otelde Rize Pazarspor vardı.Pahalıda bir otel. Teknikdirektörleriyle sohbet ettik.Yahu arkadaş siz bu 5 yıldızlı otelde ne yapıyorsunuz diye sordum.35 günlük kampa gelmişler 15 gündür kamptalarmış.Arkadaş bizim Samsunspor para bulamazken Rize Pazarspor 5 yıldızlı otelde keyif içinde kampta.Nasıl bir iş bu.Bu arada Antalyada Antalyaspor kimsenin umurunda değil ama devlet desteğiyle çıkarılıyor.İşte bizimde bunun farkına varmamız gerekir.Bize destek çıkacak bir büyüğü çıkarabilirsek bu büyüğün özellikle manevi gücü olmalı adı ağır olmalı işte  o zaman  çıkarız.O zaman teknikdirektör tanju yada giray farketmez Teknikdirektör olarak Bülent Ersoyda gelse hatta kalemizde E5 Mehmet Bbaşı bile olsa çıkarız.

cem 55

hala hoca tartısmaları beyler bırakın bunları sezon basından beri söylüyorum bu takımın kadrosu sınırlı ve cok zayıf kim gelirse gelsin bundan daha fazlası olmaz bu futbolun tabiyatına aykırı bikere biz fatih aytekinle ercümentle zafer sakarla murat dumanla mı ilk 2 mücadelesi verecez bu adamların yeri lig b bakmayın yokluktan parasızlıktan samsunspor kadrosundalar bugün atılan 2 gol var 2.side celil sayesinde celil olmasın bu mac 4-0 biterdi bizde 2 kaliteli oyuncu var onların yasıda 33 bunu unutmayın bu yastaki oyuncudanda 34 maclık maratonda her mac oynamasını  bekleyemezsin işin kötü tarafı alttanda hiç kaliteli oyuncu yetişmiyo biraz emre balak gerisi bos lig a bu sene gercekten futbol kalitesi olarak cok zayıf geçiyo devre arasında su adı gecen adamlardan orhan cem demir ve burhanı alabilseydik bence kesin ilk 6 daydık ama saolsun samsunspor adını tuyunca tiksinen bi belediye baskanımızla duyarsız sorumsuz milletvekili ve iş adamlarımız var maddi manevi destek sıfır  lig o kadar zayıfki 3-4 kaliteli adamla ilk 6 da oluyosun ama bizde sadece 2 kaliteli adam var onlardanda sakatlık dolayısıyla tam olarak yararlanamıyoruz herkesin söyledigi gibi bu sene bizim için bitmiştir bence bu sene borclarımızı biraz daha azaltma yoluna giderek gelecek senenin planlarını yapmalıyız.