Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Passodan bilet alırken dikkatimi çekti misafir tribünün yeri yanlış gösteriliyor

Sadece Samsunspor

Konyaspor trabzon a bilet fiyatlarini 900 tl belirledi diye tff konyaya 100bin lira ceza vercekmis. Osmanli macinda niye osmanliya ceza vermediniz Samsunspor deplasmanina ayni fiyati uygularken

tactician

hakemlerin eliyle saha içerisinde cezayı yeterince çektik zaten Mersin ve Sivas maçında
Bunun diyeti olarak masa başında daha fazla yüklenmek istememişler.
Ya da bakan devreye girmiştir bilemiyorum.

Bundan sonra artık eşimizden dostumuzdan kart tedarik edip kendi kartı blokeli olanlar içeri girmeli.
bunun yanı sıra geçen hafta maçın hafta içi olması sebebiyle gelemeyenler, özellikle ilçelerden ve komşu illerden gelemeyenler ilgi göstermeli.

Maratonda yine hatırı sayılır bir kitle ile destek verir ve bir de kazanır isek; Allah'ın izniyle o moral motivasyonla içeride dışarıda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

brigand

Hayırlı Cumalar beyler.

Bir kere 2 galibiyet üstüne iç sahaya gelebilsek, bu işi tamamlayacağız ama bizi bütün lig boyunca altta tutanda bu oldu zaten. Deplasman puanı hiç yazamadık. Yazmış olsak hesaplar başka olurdu. Bu dediğim ilk devre kadrosuyla da mümkündü. Çünkü 11 tane takozu sahaya dizip puan alan hocalar var bu ligde.

Eğer Bolu maçını, taraftarda yokken (bence maksimum 1500 kişi civarı olur) kazanmak istiyorsak ilk hamlenin hocadan gelmesi gerekiyor. Ndiaye hazır yokken Ercan artık formayı vermemeli. Göksu'nun yerine ileri uçta Kone, Kenan'ın yerine Gökay denenmeli. Lumu'yu ilk 11 başlatıp artık kazanmamız gerekiyor. Maç temposu yakalatmadan hiçbir şey alamayız o adamdan. Oyun yapımızın değişeceğini sanmıyorum öyle bir umudum yok açıkçası ama oyuncu tercihleri ve daha iyi çalışmayla aşılacak gibi duruyor.

özkan

Osmanlıspora OSMANLI DEVLETİ olarak bakacak,daha doğrusu bu hataya düşecek koca dünyada en son insanlar bİz Samsunspor taraftarı olmalıyız.Bu bş Bld takımının bize nelere mal olduğunu say say bitmez.O nedenle beter olsunlar allah daha beter etsin.

samsunum

Sadece Samsunspor

Sitelerde de Samsun taraftari boyle yapti diger taraftarlar tepki veri dyor. O pankartin oraya girmesi hata. Rezillik diz boyu. O gelenlerden biri hasan akkusa benziyor

Sadece Samsunspor

Bu pankart yuzunden ordaki herkes adam gibi cikip ozur dilemezse taraftarla futbolcularin teknik heyetin arasi acilir ve duseriz. Samsunda yasayan bir grup bjkli bizi butun ulusal medyaya rezil etti. Reklamlarini yapmak icin her seyi denediler simdeo samsunspiru kullaniyorlar. O pankarti oraya sokan zat a hicbisey demiyorum

Sadece Samsunspor

Resimde gozukmuyor aldiklari formalarda yerde duruyor baska fotoda

mimar55

Cezalar kalktı ya tüpcüye yalakalık yapıyorlar başka sebebi olamaz

tactician

yazıklar olsun. başka bir şey demiyorum; diyemiyorum.

Bu organizasyonun, kulüp içindeki müsebbibi, bu işe çanak tutanları her kimse(ler) derhal istifa etsin. Özür falan istemez.
İsimleri tanımıyorum.

Daha geçtiğimiz günlerde bir abimiz son dönem samsunspor için okullarda vs kampanya düzenleyen isimlerden birinin aslında beşiktaşlı olduğunu, mevcut siyasi ortamda kendini de parlatabilmek için trend konu ve tabi ki şehrin en önemli markası samsunspor'u kullandığını söylemişti.

Şimdi daha net ortaya çıkıyor durum. bir de pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar  >:( >:(

Karabudun

25 February 2017, 11:16:34 #44966 Son düzenlenme: 25 February 2017, 11:21:05 Karabudun
Hangi akla hizmet o pankartı aldınız oraya? Hadi onu da geçtim utanmadınız mı o pankartın bir kenarından tutarken? Geldiğimiz hale bak! Ruhsuzlar, utanmazlar! Ankara'da Optik ve tayfasını önüne katıp kovalayan adamlara böyle mi gardaşlık yapıyorsunuz? Ulan, üç beş hadsizin yüzünden alayımızın boynu bükülüyor. Çok af edersiniz ama Samsun şehrinin şirazesi kaymış, tutabilene aşk olsun.

eprianu

Ses çıkarmadığımız, tepki verme gücünü kaybettiğimiz için en büyük suçlu biziz.
Verilen tepkiler sosyal medyadan, forumdan öte gitmez, saman alevi gibi kalır.
Ne zaman ki eski gücümüzü kazanırız kulübün durumu ne olursa olsun böyle bir şeye cürret edemezler.

55ertan

GBB oğuz çetinerle anlaşmış. Bu zamana kadar pek bi başarısı yok.

Sadece Samsunspor

Twitterda guya Samsunsporlu biri spor dostluk kardesliktir ne zaman anlayacaksiniz yazmis. Bizim resmi Samsunspor hesabida begenmis. Bu yonetim Samsunsporu ne saniyor anlamiyorum