Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

Hoca transferleri oynatmak isteyecektir. Yetişmiyor demek ki. Haftaya lig maçı var. Muhtemelen pazartesi-salı gibi bir maç olabilir.

GurbetciFanatik

Anlasilan bandirmaspor macina nerdeyse ayni 11 cikacaktir bir iki degisik olur tabiki.
Yeni gelenler gec alindi alisma adaptasyon diyene kadar bi kac hafta gecer.

orucreis

birde forma işini nasıl halledecekler umarım yetişir. 1 hafta var merak ediyorum. Büyük ihtimal hazır tasarımlardan birisi olacaktır. O konuda pek umudum yok. Pek güzel bir forma gelmicek sanırım :(

caneRisse

inş ıkıncı yarı guze bır forma tasarımı olur kappamaya guvenıyorum

Karabudun

Alıntı yapılan: cakir55 - 06 January 2017, 10:24:34
Bunu dillendirmemiz kötü oldu şimdi takımlar bize kötü bakacak. Bence Samsun'un bakanı falan da yok olsa 2 play-off'dan çıkar hatta Süper ligden düşmezdi.
Alıntı yapılan: orucreis - 06 January 2017, 10:09:41

Bu başlığı başkası atsa gam yemem doğru eyvallah derim ama gereksiz yerel basınımız ki bunu yazan yayınlayan.Tamam siyaset desteği aldığımız açık ve net ortada ama bunu haber yapacağım diye reklam yapmanın alemi yok. Milletin yerel medyası takıma destek olup bazı şeyleri ört bas edip inkar edip farklı algı oluşturmaya çalışıyor ama bizimkiler reklam menfaat uğruna herşeyi yapıyor.

Ne desteği hemşerim? Direkt bakanı suçlamıyorum ama bu takım küme düşerse o enkazın altında kalacak güruh bakana çok yakın. Adamlarının yedikleri haltları bu saatten sonra  FETÖ'ye falanda ihale edemezler. Şu camiaya üç kuruş da olsa senden, benden başka kimsenin karşılık beklemeden bir şey yaptığı yok. Bakanlığın parasıyla oyuncu mu aldılar, borç mu kapattılar? Zamanında kurulu tezgahtan nemalananlara emrivaki yapıyorlar. Orada da amaç bir şeyleri kamufle edebilmek. Bunun ötesinde yapılan bir şey yok. Daha önce de söyledim yine söylüyorum: Seve seve olmazsa mecbur mecbur tutacaklar bizi bu ligde!

orucreis

08 January 2017, 09:46:56 #44645 Son düzenlenme: 08 January 2017, 09:52:56 orucreis
Alıntı yapılan: Karabudun - 07 January 2017, 23:12:35
Ne desteği hemşerim? Direkt bakanı suçlamıyorum ama bu takım küme düşerse o enkazın altında kalacak güruh bakana çok yakın. Adamlarının yedikleri haltları bu saatten sonra  FETÖ'ye falanda ihale edemezler. Şu camiaya üç kuruş da olsa senden, benden başka kimsenin karşılık beklemeden bir şey yaptığı yok. Bakanlığın parasıyla oyuncu mu aldılar, borç mu kapattılar? Zamanında kurulu tezgahtan nemalananlara emrivaki yapıyorlar. Orada da amaç bir şeyleri kamufle edebilmek. Bunun ötesinde yapılan bir şey yok. Daha önce de söyledim yine söylüyorum: Seve seve olmazsa mecbur mecbur tutacaklar bizi bu ligde!

Tutsunlar tutmalilar zaten orada hem fikiriz. Ama neden bunu millete yaygara yaparak anlatiyon,niye millete koz veriyon. Mersinin bakani transfer yapinca bu kadar haber yapildi mi. Yada bilmem nerenin kulubunu borctan kurtardi diye twitirda #tesekkurlerakifabi diye hastag mi yapildi. Yardim edecekler zaten ki bunu herkes biliyo, sessiz ol sesini cikarma. Sen burda duymayanlara da sagar sultanada duyuruyon. Hem yarin oburgun kendi ayaklarimizda durdugumuzda kimseye muhtac olmadan ki insallah biseler yapmayi basardigimizda ilk akla gelen cumle bu olacak SAMSUNUN BAKANİ VAR. Yarin macla ilgili bi sikinti oldugunda SAMSUNUN BAKANİ VAR. Zart oldugunda SAMSUNUN BAKANİ VAR. Zurt oldugunda SAMSUNUN BAKANİ VAR.

Mert

Bence bu bakan olayının bu kadar dillendirilmesinin bir anlamı yok.Millet el altından neler yapıyor bizim haberimiz bile olmuyor.Bugün Osmanlıspor,Kasımpaşa,Başakşehir ve ismi aklıma gelmeyenler hep siyasi destekli.Biz de taraftar olarak neredeyse Ankaraya çıkarma yapacağız teşekkür için.

Karabudun

Bu ve benzeri haberleri yapan tayfa zaten birilerinin paralı askerleri. Asker diyoruz da alayı mertlikten yoksun, avantaları kesilsin hele anında başka sulara dümen kırarlar. Bu avantacıların dışında bir yalakalar var. Sağda solda ileti, yorum kasıp birilerine şirin görünmenin peşindeler. Yalancıyı düdükleme kampanyası yapsalar bu saydıklarım kucaktan inmez yemin ediyorum. Tabi bu arada olan Samsunlu duruşumuza oluyor. Giden yine bizden gidiyor. 

celebi

tactician

Alıntı yapılan: celebi - 10 January 2017, 09:45:07
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98810/deplase-keyifler-nefes-besiktas-belgeseli

sabah sabah ne gitti bee :'( :'(

11.35 sonrası...
mükemmel.
stadda bu heyecanı yaşayanlardan birisydim.
İnönü hayatımda yaşadığım en heyecan/mutluluk verici 3 maçın ikisine ev sahipliği yaptı.
süper ligdeki son deplasmanımız olan bu maç ve 4-1'lik olaylı maç
Yeri gelmişken, hayatımın en iyi maçı da kupada galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz ama adımızı finale yazdıramadığımız maçtı. Tek bir gol daha atabilseydik tarihimizde ilk kez Avrupa kupalarına katılacaktık.

Musti

O kupa maçını hakem katletmişti. Maça ikinci yarı siyah formayla çıkmıştık.

eprianu

Ben de Beşiktaş maçında tribündeydim. Yanımda 60'lı yaşlarda biri vardı. Maç boyunca tek kelam etmedi, kimseyle konuşmadı.
Gol olunca adam döndü sarıldı bize. Antalya da Bursayla yapıyordu herhalde, Bursa gol atınca sevinmiş,
Bursa Bursa diye bağırınca Beşiktaş taraftarından ıslık ve küfür yemiştik :)

Sol Açık

Alıntı yapılan: töngel - 10 January 2017, 11:33:38
11.35 sonrası...
mükemmel.
stadda bu heyecanı yaşayanlardan birisydim.
İnönü hayatımda yaşadığım en heyecan/mutluluk verici 3 maçın ikisine ev sahipliği yaptı.
süper ligdeki son deplasmanımız olan bu maç ve 4-1'lik olaylı maç
Yeri gelmişken, hayatımın en iyi maçı da kupada galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz ama adımızı finale yazdıramadığımız maçtı. Tek bir gol daha atabilseydik tarihimizde ilk kez Avrupa kupalarına katılacaktık.

Harbiden, o maça çok ama çok üzülmüştüm. Gerçi üzüntülerimizin haddi hesabı yok, ama o maçın yeri ayrı...

orucreis

yirmiuc

Coşkun Zeren: Yerli transferi konusunda ise 4 isim kadromuza kattık. Görüştüğümüz isimler de oldu ama anlaşamadık. Büyük ölçüde yerli transferi bitti diyebilirim.

Transferler bu kadarsa küme düşmenin en büyük adayı biziz.