Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

cakir55

Koneye falan burun kıvırıyorduk o da olmayacak bu gidişle.

Sol Açık

Bu arada hazırlık maçı (Keçiörengücü) fotoğraflarında Zola oynuyor. Demek ki o da kalıyor.

Sol Açık

Göksu iyi oyuncudur. İstatistikleri de hiç fena değil;

2016-17 (Altınordu): İlk yarı itibariyle 3 gol.
2015-16 (Altınordu): 10 gol.
2014-15 (Altınordu): 15 gol.
2013-14 (Ankaraspor): 5 gol.
2012-13 (Elazığ-K.Erciyes): İlk yarı Süper Lig'de 1 gol, 2.yarı PTT'de 3 gol.
2011-12 (Elazığ): 8 gol.

Bu ligde 144 maçta 44 gol atmış, yaklaşık 3 maçta 1 golü var. Bu istatistikle oynarsa, ilk yarıda toplam attığımız kadar gol atar  ;)

eprianu

Boşverin kim ne derse desin. Bugün Samsunsporu siyaset kurtarıyorsa bu hale getiren de siyasettir. Twitter'da sağda solda başta Göztepeliler olmak üzere kimseyi kaale almayın bence değmez. Biz işimize bakalım çok zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor çünkü.

Shane_Falco

Gökhan Sazdağı, Doka, Semih Şentürk, Attamah gibi isimler dolanıyor ortada. Arkadaşlar bence beklentiyi bu kadar yüksek tutmalıyız. Bu adamlar maliyetli isimler sonra hüsran oluyor. Ligi bilen Osman hocanın eski öğrencilerinden oluşan bir transfer politikası izleyeceğimizi düşünüyorum.

Desiqner

elexir

Hiç umudum yok biz transfer felan yapamayız, bu tahtada açılmaz kansere devamm :(

Karabudun

Açılmadı mı hala tahta? Kamptan fotoğraflar paylaşılıyor halbuki.

brigand

Göksu ve Kone gelen oyuncular. Ramazan Sal, Kenan Karışık, Ramil, Akakpo, Ferhat Görgülü görüşülenler. Doka'nın yıllık ücreti çok yüksek, karşılama imkanımız yok.
Mehmet Çakır'a Kastamonuspor'dan teklif var. Nakoulma boşta olan oyunculardan, görüşülebilir. Yurt dışından görüşülen oyuncularla ilgili kesin cevap yok. 1-2 gün içerisinde transferin %90'ını tamamlarız. Devre başladığında artan seçeneklerden 1-2 oyuncuyla daha anlaşılabilir.

Shane_Falco

Doka'nın bu lige gelmesi şuan extrem bir durum olur. Süper ligde Adana, Antep, Rize, Kayseri gibi takımlardan biri ücretini de karşılayıp imza attıracaktır. Aynı şekilde Nakoulma'nında Doka'dan farklı olacağını sanmıyorum :)

Raqua55

İyi hoş transfer konuşuyoruz ama Tahtayla ilgili hiçbir Açıklama yapılmadı Bugün transfer yasağı süresi doldu.İsmi geçen futbolcular iyi hoşda Şu tahta açılsaydı haberini alsak rahatlasak

emre

orucreis

artık bi yandan facebook bi yandan twitter haberlere bakıyorum habire müptezel olduk hala bi haber yok

Sadece Samsunspor

Takimin resmi instagram hesabindan paylasildi goksu ve kone. Kim yonetiyor bilmiyorum ama resmi hesap.

Levent ÖCAL

Göksü transferi kesin. Resmi instagram hesabından hoşbuldum diye yazdı.