Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

cakir55

emre

Resmi açıklama gelse de inanmıyorum  :) Transfer yapsinlar, tff de Samsunspor diye yazsin oyuncunun bilgilerinde o zaman. Neler gördük.

tactician

bir çok farklı kanaldan tahtanın açıldığına yönelik bilgilendirme notları paylaşılmış.
İlk imzalar atılmadan yine de emin olamıyor insan.
Kaç sezon oldu transfer heyecanı yaşayamadık. İnşallah bir sıkıntı olmaz yine.

55ertan

04 January 2017, 14:10:14 #243 Son düzenlenme: 04 January 2017, 14:58:04 55ertan
6gün aynı hoteldeydik.
Coşkun Zeren merak etmeyin 8futbolcu alcaz dedi.
Osman hoca Hotelde bulunduğu vakit hep telefonla görüştü ve coşkun zerenle not aldılar. Baya yoğun çalışdıkları için imza almaya gitmedim. Osman hocadan son gün imza alabildim anca.
Transfer konusunda bir kaç şeye şahit oldum.
Ama belliki kulüp gizli tutuyor...

forzasirin55

Trabzondan Ramil Sheidaev mi almışız kiralık. Öyle söylentiler var.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: forzasirin55 - 04 January 2017, 15:13:21
Trabzondan Ramil Sheidaev mi almışız kiralık. Öyle söylentiler var.

Herkes birseyler söylüyor imza atilmadan inanmayin.
Yok Tahta acildi yok kapali DOKA KONE G.Karadeniz heryerde isimler geciyor.
Simdide yok Bakan tahtaya acmis paralari ödemis diye.
Kimseye inanmayin imzalar atilmadan.

Samsunun nesi meshur : Tahtasi  :D

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20170104/samsunsporun_cezasi_sona_erdi.html
Bu habere bile ben ancak ZIYAAAAAA derim.

jean

Kosa yazisindada yazildi kalkti sanirim tamamdir

Sadece Samsunspor

Tesekkurlerakifabi etiketiyle twitterda tesekkur etmek nedir ya. Butun twitter bakanin ustune yurumeye basladi simdi. Yani karsi rakiplerin taraftarlari. Bise yapiosunuz bari az duzgun yapin

yirmiuc

8 Milyon lira ödenmemiştir bence, taksitlendirmişlerdir. Bir kaç ay sonra tekrar karşımıza çıkar.

jean

Son dakika yine haber cikti acilmadi henuz diye fitik olacam arkadas acilsada derin nefes alsak

jean

Rustu araboglunun konusmasi ajansspora dustu henuz acilmadi falan diyor bosuna sevindik

Shane_Falco

BAŞKAN AÇIKLADI ! TRANSFER TAHTASI AÇILMADI...
Erkut Tutu, bugün sosyal medya ve birçok yayın organında yayınlanan 'Samsunspor'un transfer tahtası açıldı' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Transfer tahtasının kalktığı yönündeki haberler doğru değil. Öyle bir şey olsa ben açıklarım. Bunun için avukatlarla ve futbolcularla mücadele ediyorum, uğraşıyorum. Öyle bir şey yok. Öyle bir şey olursa bunu büyük bir zevkle, gururla, sevinçle ben sizlerle paylaşırım. Resmi bir şey olduğu zaman hemen paylaşılacak. Tahtayı kaldırmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

MeL_55

evolution55

bayfa55