Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

55.hakan

31 December 2016, 12:53:49 #195 Son düzenlenme: 31 December 2016, 16:05:32 55.hakan
Açıklama değil transfer yapsınlar.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55.hakan - 31 December 2016, 12:53:49
Açıklamaya değil transfer yapsınlar.

Yok bunlar acsa acsa 30 ocakta acarlar son gündede elde kalmis armutlari alirlar yine.
Kamp basladi katilan yeni adam yok. Adam simdiye kadar hazirlik yapmazmi.
Biz bu yönetimle nasil 2 kez final oynamisiz sasiriyorum vallahi.

tactician

Her seferinde insanları hayal kırıklığına sürüklemeyi başarıyorlar. Umalım da bu aşılabilir ufak bir pürüz olsun aksini düşünmek bile yeterince moral bozucu.

orhanbey5555

kümesci erkut gitsin mendil satsin ömer coruh da kasayi tutsun....allah belanizi versin ömer coruhun email adresi facebook da niye 53 ?

Karabudun

Mersin İ. Yurdu bile transfer tahtasını açmış.

Shane_Falco

O transfer tahtasini acamayan takim kalmayacaktir. Hatta Bizim, Mersin, Elazig, Manisa gibi takimlar icin daha elzem bi durum bu. Bu arada Tisdell'in Mersin kampina katildigi soyleniyor.

yilmazselcuk55

01 January 2017, 19:52:06 #201 Son düzenlenme: 01 January 2017, 20:06:51 yilmazselcuk55
Adamlar Portekizli bir ortasahayıda kampa dahil etmiş. Bizimkiler neden duruyor anlamıyorum. Tahtayı açacaksınız zaten oyuncuları kampa dahil et 4-5 Ocakta sözleşme imzalat >:( >:( >:( >:(

Shane_Falco

Aspor'da Trabzon muhabiri simdi soyledi Ramil icin Samsunspor ile gorusuluyor diye.

elexir

Benim hiç umudum yok 9-10 futbolcu alınacağından  bahsediyorlar 2-3 tane alsak o bile yeter para yok tam bir rezalet :(

cakir55

13 gün sonra lig başlıyor haber bile yok sıkı tutunun düşüyoruz.

bayfa55

Transfere ihtiyacı az olan takımlar bile oyuncuları kampa getirdiler. Bu yönetim Samsunsporu küme düşürmek istiyor. Düşman olsa bir takıma bu kadar zarar veremez.

sadece55

3.5 olayını kapattılar misyonu tamamladılar düşsek ne olacak 2 gün sonra unutulur onlarda işlerini yoluna koyar devam eder.Vallahi her sene böyle azap çekmektense malatya gibi bizde baştan başlayalım artık.

Desiqner

Ramazan Sal Samsunspor'da oynamak istediğini yönetime bildirmiş.

sadece55

Ramazan değişik bir adam. Samsunsporu sevdiğine inandığım bir isim şans verilebilir.

Desiqner

Doka'nın Ş.Urfa ile anlaştığı yönünde haberleri var.
Şu adam bize geleydi çok iyiydi...