Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ask55 - 24 August 2016, 00:41:50
ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum sizleri.
bu yönetim ne yapabilir ki ?
siyasi destek yok, işadamlarının desteği yok, taraftarın desteği yok, klubün herhangi bir maddi geliri yok, transfer yasağı var.
erkut tutunun parası mı var da Samsunspor'a vermiyor ?
ivanov kimdir ? iki sezonda Samsunspor'da kaç maça çıkmış kaç gol atmış kaç asist yapmış ?

biz bu sene bu ligde kalırsak şükredelim.bu kadro ilk devre toplam 10 gol atarsa şaşırırım.
yönetime diyecek bir sözümüz olamaz.sanki ismail uyanık geldi talip oldu da vermediler yönetimi !

Herşeyden önce bir kere duruş göstermen gerekli. Eğer bu adamı istemiyorsan yazın başında söylersin adam gider işine bakar. Adamla bir iletişime geçiyorsun sonra 3 hafta bekletiyorsun ardından iletişimi kesiyorsun.

Yaz başından beri takımında olan seninle kampa giden kamptan gelen hazır adamı elinden kaçırıyorsun. Hakeza o adam yeni takımında daha ilk maçında çıkıyor golünüde atıyor. Adam kaçınca tekrar ivanovu sarılıyorsun. Adamı memleketinden kaldırıp Samsuna getiriyorsun. Bugün imza atılacak. Yarın imza atılacak diye diye bekletiyorsun. Sonra istemiyoruz diye haber gönderiyorsun.

Bu mu Samsunspor camiasının duruşu, yönetimi. Bunların para-pul ile alakası yok sezonun başından beri hatalar içerisinde yönetim. Bunların en başında Engin korukır geliyor. Ayrıca senin geçen sezon zaten defansın evlere şenlik. Her top neredeyse tehlike oluyor. Sen de tutup ofans gücünü tamamen boşaltıyorsun bu nasıl bir mantık. Kimse çıkıp da alt yapıdan gençler oynayacak demesin. Senin geçen sezon U21 liginde en çok gol atan oyuncun 4 gol atmış. O adamlarla mı gol atacağız biz. Musa, İvanov, Ekigho bu adamların hepsi bir şekilde kalmalıydı.

Alt yapı dediğin U21 ile başlamaz. 12 yaşındaki adamlarla başlarsın alt yapı oluşturmaya.

ask55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 24 August 2016, 08:34:22
Herşeyden önce bir kere duruş göstermen gerekli. Eğer bu adamı istemiyorsan yazın başında söylersin adam gider işine bakar. Adamla bir iletişime geçiyorsun sonra 3 hafta bekletiyorsun ardından iletişimi kesiyorsun.

Yaz başından beri takımında olan seninle kampa giden kamptan gelen hazır adamı elinden kaçırıyorsun. Hakeza o adam yeni takımında daha ilk maçında çıkıyor golünüde atıyor. Adam kaçınca tekrar ivanovu sarılıyorsun. Adamı memleketinden kaldırıp Samsuna getiriyorsun. Bugün imza atılacak. Yarın imza atılacak diye diye bekletiyorsun. Sonra istemiyoruz diye haber gönderiyorsun.

Bu mu Samsunspor camiasının duruşu, yönetimi. Bunların para-pul ile alakası yok sezonun başından beri hatalar içerisinde yönetim. Bunların en başında Engin korukır geliyor. Ayrıca senin geçen sezon zaten defansın evlere şenlik. Her top neredeyse tehlike oluyor. Sen de tutup ofans gücünü tamamen boşaltıyorsun bu nasıl bir mantık. Kimse çıkıp da alt yapıdan gençler oynayacak demesin. Senin geçen sezon U21 liginde en çok gol atan oyuncun 4 gol atmış. O adamlarla mı gol atacağız biz. Musa, İvanov, Ekigho bu adamların hepsi bir şekilde kalmalıydı.

Alt yapı dediğin U21 ile başlamaz. 12 yaşındaki adamlarla başlarsın alt yapı oluşturmaya.

iyi de elinde tutması için ödeme yapması gerekiyor.
bakın sezon başında para istemiyorum yeterki beni alın diyen ekigho salağı çıkmış 180 bin euro isterim diyor.
180 bin euro yaklaşık 600 bin tl ediyor.Bu kuş beyinliye bu para verilir mi ?
nasıl elinde tutabilirsin ki ?
peki ivanov daha mı az isteyecek ?
2 senede 2 gol 2 asist yapamayan adama senede bu paralar verilir mi ?
yok ki bu paralar sevgili kardeşim.
bunu demek istiyorum.
bugun evini bile yönetirken paran yoksa colugun cocugun eşin kayınvaliden akrabaların paran yoksa değer göstermiyor, zorlanıyorsun yönetemiyorsun istediğin gibi.
koskoca bir camiayı parasız borç bataklığında yönetmek kolay olsaydı inan her kongrede 3 5 güçlü aday çıkardı.
kısacası demek istediğim herşeyin başı para.
bu yönetimin parası yok, kimse saygı duymuyor.
parası olsa cukka için peşinden koşacak binlerce aç adam var bizim tribunlerde.(Kazım Yılmaz dönemini hatırlamanı isterim.)
paran yoksa saygınlığın da yok maalesef.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ask55 - 24 August 2016, 11:22:01
iyi de elinde tutması için ödeme yapması gerekiyor.
bakın sezon başında para istemiyorum yeterki beni alın diyen ekigho salağı çıkmış 180 bin euro isterim diyor.
180 bin euro yaklaşık 600 bin tl ediyor.Bu kuş beyinliye bu para verilir mi ?
nasıl elinde tutabilirsin ki ?
peki ivanov daha mı az isteyecek ?
2 senede 2 gol 2 asist yapamayan adama senede bu paralar verilir mi ?
yok ki bu paralar sevgili kardeşim.
bunu demek istiyorum.
bugun evini bile yönetirken paran yoksa colugun cocugun eşin kayınvaliden akrabaların paran yoksa değer göstermiyor, zorlanıyorsun yönetemiyorsun istediğin gibi.
koskoca bir camiayı parasız borç bataklığında yönetmek kolay olsaydı inan her kongrede 3 5 güçlü aday çıkardı.
kısacası demek istediğim herşeyin başı para.
bu yönetimin parası yok, kimse saygı duymuyor.
parası olsa cukka için peşinden koşacak binlerce aç adam var bizim tribunlerde.(Kazım Yılmaz dönemini hatırlamanı isterim.)
paran yoksa saygınlığın da yok maalesef.

Anlaşamadığımız nokta farklı dostum. Bak sen maddiyattan paradan bahsediyorsun. Ben ise yapılan muamele hareketten bahsediyorum. İvanov isterse amatör lig futbolcusu olsun. Bir insana bu şekilde davranılmaması gerek. Gel- git yarın halledeceğiz vazgeçtik. Böyle tutarsızlıklar güveni zedeler.

Para konusunda ise sonuna kadar haklısın. Paran yoksa saygınlığın yok. Eeee o zaman çok affedersin ama paran yoksa o koltukda da yerin yok...

ask55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 24 August 2016, 11:51:18
Anlaşamadığımız nokta farklı dostum. Bak sen maddiyattan paradan bahsediyorsun. Ben ise yapılan muamele hareketten bahsediyorum. İvanov isterse amatör lig futbolcusu olsun. Bir insana bu şekilde davranılmaması gerek. Gel- git yarın halledeceğiz vazgeçtik. Böyle tutarsızlıklar güveni zedeler.

Para konusunda ise sonuna kadar haklısın. Paran yoksa saygınlığın yok. Eeee o zaman çok affedersin ama paran yoksa o koltukda da yerin yok...

işte bu davranışlarının altında yatan sebebi bilmiyoruz.
belki para bulduk diyip çağırdılar adamı sonra da bulamamışız diyip oyaladılar.
hatırlıyorsan turkcell ile sponsorluk anlaşması yapacaktık.belki ordan para geleceğini hesap ettiler vs.
yani elimiz güçlü olmadığı için oyalamış olabiliriz adamı.

son olarak da paran yoksa o koltukta yerin yok demişsin ama parası olan biri yok ki yönetime talip olan ?
bırakıp gitseler klup kayyuma kalsa o zaman da diyeceğiz ki klube sahip cıkan yok.

Karabudun

Yönetim her geçen gün daha büyük sıçıyor. Yakındır, tüy dikip son noktayı koyacaklar.

muzaffer4

Sırası değil belki ama 50.yıl belgeseli vardı o iş ne oldu?

Shane_Falco

25 August 2016, 16:18:18 #44496 Son düzenlenme: 25 August 2016, 16:24:55 Shane_Falco
Fifa Elazığspor'a 6 puan silme cezası vermiş. Açılışı Elazığ yaptı. Bakalım bize ne zaman kimin yüzünden ceza gelecek...

Ayrıca ADS maçından dolayı para cezası verilmiş.

10- SAMSUNSPOR Kulübünün, 21.08.2016 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ADANA DEMİRSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karabudun

Elazığ'dan bu sene üç puan uçururlar. Yalan yok , bizim lehimize oldu. Malum elimizdeki kadro lige tutunmak hiç kolay olmayacak.

samsun 55

Arkadaş nasıl bir kulüp olduk yönetim ne açıklasa hep zıddı açıklamalar geliyor.

Sadece Samsunspor

Bu yonetim geldiginden beri bana basarisini soyleyin Allah askina. Gece gunduz calisiyoruz sanayici adamlariz isimizi biraktik Samsunspora mesai harciyoruz falan laflarini cok duyduk. Icraat nerde icraat elindeki oyunculari bile tutamadin. Genc oyuncuya bile nasil imza attirdaysaniz geldigi takimla gorusmemmissiniz bile. Basin sozcusu nerelerde ? Baskan hic ortada yok. Ses yok seda yok olum sessizligi

Shane_Falco

Kötü Mersin bile işe yaramasalarda Pedriel, Güven Varol, Tita gibi isimlerle tekrar anlaşmış imza attırmış. Bizimkilerde gül bahçesindeymiş gibi adamları teker teker kendi elleriyle bıraktı. Şimdide imza attırdıkları çocuğun klubuyle hiç temasları olmamış bile o ortaya çıkıyor. Düzgün bi işlerini hatırlamıyorum bu yönetimin. Amaçları ne çözemiyorum.

jean

Dusme adaylarindan cikti artik mersin kurtulur imza attirdigi adamlarla

bayfa55

Yönetimin amacı şu: Samsunspor'u bırakmak istiyorlar ama bırakamıyorlar çünkü 3.500 binlik dava tekrar açılır diye hepsinde bir korku var. Bu yüzden yönetimi bırakamıyorlar. İnşallah devlet el atarda kimlerin neler yaptığı ortaya çıkar

sadece55

Yönetim büyük ihtimal taraftar yönetim istifa dediği an kaçacaktır.Ama takımın içine öyle ettiler ki bizi devre arası bile kurtarmaz artık.Klüb öyle itibarsızlaştırıldı ki anlamsızca takımı uçuruma sürüklediler.Ekigho,Ofi,İvanov bu isimlerle ne olursa olsun anlaşma zemini arıyacaksın ama bizimkiler Zaman geçirme amaçlı hamleler yaparak bu seneyi bedavaya getirmeye çalışıyorlar...

samsun 55

TFF 1. Lig maçları sadece radyodan canlı yayınlanacak. TV yayın anlaşması yapılmadı.

Kaynak: Futbol Gazetesi