Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

Adanademirin lisansi cikmamis diyolar

Shane_Falco

Hafta sonu nasil oluyo o işler bilmiyorum ama maçın başlamasina 24 saat kala lisanslari cikarmak yeterli oluyor.

Sadece Samsunspor

Besiktas Alanyali Haydar a kac atar :D

Sadece Samsunspor

Antep bb 1 goztepe 0 gol ekigho

samcin

mac yayınları trt webde yok herhalde

Sadece Samsunspor

Haydar 4luk oldu 5 yer diyodum mactan once. :D

Shane_Falco

https://twitter.com/A_halman9/status/767633361284259840/video/1

Şu tahkim kurulu kararıda içinde olmak üzere Şanlıurfa'nin ciddi ciddi korunduğunu düşünüyorum. Bu pozisyonda sarı kart ne demek oluyor acaba ?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 22 August 2016, 15:03:35
https://twitter.com/A_halman9/status/767633361284259840/video/1

Şu tahkim kurulu kararıda içinde olmak üzere Şanlıurfa'nin ciddi ciddi korunduğunu düşünüyorum. Bu pozisyonda sarı kart ne demek oluyor acaba ?

bildiğin bodozlama dalmış kesinlikle kırmızı. urfa korunuyor bunu her türlü görüyoruz. transfer yasağını siyasi yollarla kaldırmalarıda cabası. bu yüzden tahkım başkanı istifa etti mesela.

s_uzunkaya

bu sene trt maçları yayınlamıyacak mı? anlaşması mı bitti  :o

Shane_Falco

İvanov olayında yine yönetim üstün başarısını göstermiş. Bugün imza atacağız dedikleri adama istemiyoruz diye haber göndermişler.

Şahsi fikrim neden böyle bir şey yaptıklarının kılıfıda hazırdır. İmza atacaktık ama sağlık kontrollerinden geçemedi derler ;)

samsun 55

Alıntı yapılan: slazenger - 23 August 2016, 11:39:51
bu sene trt maçları yayınlamıyacak mı? anlaşması mı bitti  :o

yeniden anlaşma sağlandı 2.haftadan itibaren maçlar TRT de

Sadece Samsunspor

Ekighoyu kacirdilar. Simdide Ivanov yine olmamis. Bu yonetimden cacik olmaz artik. Zaten transfer yapamiyosun bari elindekileri tut arkadas. Ivanov noldu bu olaya aciklik getirin. Hani arapoglu pazartesi atiyoruz imza demisti. Simdi noldu. Ivanov simdi salliyor baskana Samsunspor dusmani diyor. Biseler diyor. Yonetimde tik yok.

samsunum

Yönetime benimde güvenim kalmıyor artık  2 senedir sponsor muhabbetiyle gündem değiştiriyorlar.  Eldeki futbolculari kaçırdıkları gibi...

ask55

ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum sizleri.
bu yönetim ne yapabilir ki ?
siyasi destek yok, işadamlarının desteği yok, taraftarın desteği yok, klubün herhangi bir maddi geliri yok, transfer yasağı var.
erkut tutunun parası mı var da Samsunspor'a vermiyor ?
ivanov kimdir ? iki sezonda Samsunspor'da kaç maça çıkmış kaç gol atmış kaç asist yapmış ?

biz bu sene bu ligde kalırsak şükredelim.bu kadro ilk devre toplam 10 gol atarsa şaşırırım.
yönetime diyecek bir sözümüz olamaz.sanki ismail uyanık geldi talip oldu da vermediler yönetimi !

MeL_55

vallah bu kitlikta ivanov gibi adami elinin tersiyle iten yönetime anca selamimi veririm.

adami oyuncak gibi getirip yolladilar ve yabanci olmasina ragmen o kadar iyi niyetli ki.. vallah ben ivanov olsam fifayada sikayet ederim tffye de. hakkimi da helal etmem

sonra -3 puanmis transfer yasagimis diye aglamasin yönetim.
herkes yaptigi hatalarin karsligini alir