Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Hiçbiri temiz değil. Ayrıca hiçbiri Samsunspor sevdasından bahsetmesin.

samsunsporlu1994

Nolacak bu kulübün hali vallahi bıktık artık,düşürün şu takımı da rahatlayalım abi ya. Mümkünse kilit vurun kapısına,psikolojimiz bozuldu yeminle.

bayfa55

Hepsi hırsız bunların. Zaten çoğu fetöcü herşey beklenir

samsunmania

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 03 August 2016, 17:29:00
Stadı x kişi yaptırmıyor hocam devlet yaptırıyor. Bahsedilen rakamlarda öyle 4-5 günde bulunacak türden değil.

dostum stadı kimin yaptığını biliyorum. Mevzu ölü yatırım mevzuu. Sen ölü yatırım yapmış oluyorsun. Onu demek istiyorum. Aklı başında bir inisiyatifin bu duruma izin vermeyeceğine inanıyorum. Ha bu takımın silinmesine göz yumarlarsa amatör küme maçları oynatırlar stadta.
Ayrıca istesinler bırak 10 milyon lirayı 50 milyonu bile 2 günde bulurlar. Maksat istesinler.

ugrass

Bugun Samsunsporun ümraniyesporla yapacagı hazırlık macı bizim 9 futbolcunun gıda zehirlenmesinden dolayı iptal olmus bilgisi olan var mı?

samsunmania

Ayrıca taraftar gruplarımız bu olaya tepkilerini ne zaman koyacaklar? Bir kere büyük yürüyüş oldu ve süperlige çıktık. Taraftarımız gücünün farkında değil.

Sadece Samsunspor

Bu sene hep olumsuz gidiyor. Futbolcular zehirlendi simdide

berusa55

samsunsporlu1994

05 August 2016, 16:53:55 #44438 Son düzenlenme: 05 August 2016, 16:58:54 samsunsporlu1994
Bakan şehrinin takımının alt lige düşürülmesine müsade etmezdi,bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak üzerine düşeni yapmış.

Duško Milinković

Benim anlamadığım kazım yılmaz a o kadar borç nasıl oluyor?Hiçbir futbolcunun parası ödenmemiş.Bu Klübün superligde ki gelirleri de buhar oldu.Bu borç nereden?

samsunum

td yine göztepelilerin diline düşeceğiz desenize.

yirmiuc

Bir ay sonra aynı borçlar yine gündeme gelir..

Sent from my iPad using Tapatalk

Sadece Samsunspor

Simdi olmazsa 3 4 ay sonra yine tikanacak bu is. Tasima suyla degirmen donmez kokten cozum gerek. Kazim yilmazdan borc odemek icin para alip. Alinan parayi alcagi olan temligin ustune euro ile koymak nasil bir cozumdur ey yonetim

orhanbey5555

olay basit kazimdan sonra gelen sarapci emin ve yöneticler kulubu yediler hic bi yere para ödemediler umar vakasi da cabasi.sayin mentesoglnu dedikleri bir bir cikiyor fetocu suat fuat cukkaladi kulubu sayin bakan cagatay kurtarmaya caslisiyor kümesci erkut da bahia parasini zulalamis bi yere. son 10 yilda hiriszlar kulubun yakasini birakmamis. belki bundan sonra duzelmek ümitiyle yasicaz. samsunsprun 1 lirasini calanin 10 sene 2.lig de oynatasinin allah belasini versin colok cudan torununda cikarsin.

ngonge

Düştüğümüz yıl kulüp kayyuma kalsaydı sanki daha iyiydi. Şu işe bak. Bahia'nın kariyerinde kazanamayacağı parayı veriyoruz, 3 yıllık sözleşmenin tamamını ödüyoruz sanırım.

Bu oyuncularla bu sözleşmeleri yapanların yatacak yeri yok. Resmen menejerleri zengin etmek için koca kulüp kullanıldı.