Hazırlık Maçları

Başlatan Aslankaya, 01 August 2014, 02:58:11

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

malesef son dakikalarda kornerden gol yedik  :(

Shane_Falco

bayfa55

3-4 mevkide transfere ihtiyaç var.

beşnumara

Geride disiplin önemli. Takım savunmasını oturtmamız lazım.

Sadece Samsunspor

Izleyenlerden macin yorumunu alabilirmiyim. Ozellikle yeni transferler hakkinda

Jnr.Serkan

Furkan saglam

Ndiaye sahanin en iyisi

Murat Gurbuzerol sag bekte vasat ustuydu .

Zola beklentilerin cok altindaydi

Mehmet Cakir verimsizdi

Ekigho vasatin altinda kaldi

Kone tutuktu ama alip giden bir yapisi var alisacaktir ama kanatta daha verimli olur gibi

Alperen top indirdi sakladi ama daha cok  sutu dusunmeli

Ayberk

Kone ilk alındığında dedim kanat varyasyonu olarak kadroda bulunabilir ama kesinlikle santrfor oynayacak adam değil.
Yenilerden bi Ndiaye'yi beğendim beklediğimden iyiymiş

ngonge

Öncelikle skor iyi oldu. Son dakikalarda yemek biraz daha dikkatli olmamız gerektiğini göstermiştir. Galip gelmek bizi lig başlamadan havaya sokabilirdi.
Takımı beğendim, geçen yılın başından çok daha iyi görünüyor. En başta takım ileride basıyor. Geçen yıllarda olduğu gibi geride beklemiyor. Ekigho ve Alperen rakip defansı çıkartmadılar çok seri baskı kurdular. Ancak bunun bazı dezavantajları da var, bekler ileride kalıp kanatlarda açık verdiler. İlk yarı bilhassa Oğuzhan'ın kanat zayıf kaldı. Her ne kadar 2.yarı çok iyi bir oyun oynasa da, ilk yarıda bekte beni korkuttu, savunma yönü zayıf. Bunun dışında, M.Sevgi, Mehmet Çakır gibi oyuncular bu tempoyla oynayamaz bu açık. Muhtemelen lig maçları daha temposuz, dikkatli oynanacaktır.
Takım 4-4-2 oynuyor gibi geldi. Ama rotasyon değişiyor, hareketli bir diziliş var, uyum sağlarsa takım coşar ama yaşlı oyuncular buna ayak uydurmakta zorluk yaşar.

Yeni oyuncuları değerlendirmek gerekirse,
N'diaye: hem oyun kurmada, paslarda hem de son müdahelelerde çok iyi göründü. Kaliteli bir stoper. Ercan veya Fatih ile iyi ikili olur,ama şu anki haliyle Ercan 11 oynar, çok iyiydi.
Oğuzhan: Çok hırslı, agresif, rotasyonda oynar. Sol bekte savunma yönü zayıf ama ortasahada daha iyiydi.
Zola: Çok vasattı, uyum sorunu olabilir, pasif oynuyor. Belki zamana ihtiyacı var. İnşallah lig maçlarında toparlar. Yoksa Taha'yı ararız.
Murat Gürbüzerol: Çok hızlı, eski günleri gibiydi. Sağ bek yeri değil. Sağ kanatta M.Çakır'dan daha etkili olurdu. 11'de oynar, hırsı ayrıca güzel.
Mehmet Çakır: Sağ kanatta etkisizdi, tempolu değil. Forvet arkası belki daha iyidir. Kaliteli oyuncu ama ağır kaldı. Şu durumda ancak 60 dk oynar.
Ekigho: Bildiğimiz gibi işte, deli dolu. Saçma sapan ama insanı heyecanlandırıyor, mücadelesi ve hırsını beğeniyorum. Şu haliyle 10 gol atar. Ona 10 da asist eklerse işte tamam.
Kone: En beğenmediğim yanı umursamaz gibi geldi bana. Uyum sorunu çekebilir, ama etkili bir oyuncuya benziyor. Değerlendirmek için erken sanırım.
Ersel çok az oynadı bir fikir vermedi.

Geri kalanları kısaca değinirsek, Furkan bıraktığımız gibi kalede güven veriyor, yazık oldu geçen yıl Soner'in oynadığı. Ercan süper, inşallah 11'de oynar, Canberk sağ beki almalı, ortada Hasan iyiydi, bize çok lazım. Alperen çok mücadeleci, çok beğendim her maç en az 30 dk oynamalı. Musa da iyiydi 2.yarılarda değerlendirilir. Mustafa Sevgi de gene duran toplarda çok iyi ama topsuz oyunda çok ağır kalıyor. Yine de 60 dk sahada kalabilir.

Şu anda bence bir sol bek ve bir orta saha ihtiyacımız var.

Stoper

09 August 2015, 02:10:23 #218 Son düzenlenme: 09 August 2015, 02:14:29 Stoper
Mehmet Çakır kanat değil de forvet arkası daha faydalı olur. Oğuzhan Berber'de bek değil, açık oyuncusu.
Sol bek , stoper,merkez forvet ve takimin biraz daha oturması için 3 haftaya ihtiyacımız var. İlerisi için umutluyum,zamanla daha iyi olacağız.

minci

Takımı beğendim. Oynadığımız takım nede olsa bir süper lig takımı. Onlara neredeyse koca 90 dakikada pozisyon vermediler. Buna karşın çok net pozisyonlar bulduk. Geçen yıldaki gibi kişiliksiz ve silik bir görüntümüz yoktu. Bugünkü mevcut şartlarda yapılabilecek en iyi takım meydana getirilmiş. Bir tarafta para içinde yüzen, hocasının her istediği yerine getirilmiş ve sıfır sorunlu bir takım; diğer tarafta başta devasa ekonomik sıkıntıları ve pekçok sorunu olan, 5 kruşun hesabını yapmak zorundaki bir takım. Durum böyle olunca başta tüm yönetim olmak üzere, hocasıyla futbolcusuyla ve taraftarıyla herkes övgüyü gönülden hakediyor. Teşekkürler başkan, teşekkürler hocam, teşekkürler sevgili futbolcular ve son olarak da bir teşekkür de o sıcakta olağan üstü destek sağlayan muhteşem taraftara. 

Ollivanders

Takım çok daha iyi olacaktır ancak benim aklım zolaya takıldı . Zola ilk transferlerimizden . Teknik heyet uzun süredir izliyor . Eğer zola buysa cidden kontenjana yazık . Kone konusunda ümitliyim bence boş adam değil kesinlikle kumaşı var ve bize yararlı olacak . Ancak koneye tek forvet olarak bakmamalıyız . Ndiaye içlerinde en iyisi. Güven verdi . Ekigho zaten mahallenin delisi ver topu saçmalasın

Standardı olan bir forvet ve sol bek almalıyız . Murat yıldırım tarzı bir ortasaha ve bir stoper bize büyük kademe atlatır .

AhmetDenizci

berusa55

Bugün saat 16.00'da Giresunspor ile hazırlık maçımız görünüyor.

celebi

Maç Kızılcahamam'da mi

berusa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 July 2016, 14:23:42
Bugün saat 16.00'da Giresunspor ile hazırlık maçımız görünüyor.

1 - 0 kaybettik.